Bakalım sen ne zaman çektiriceksin?Hmm anladm canimm ben sey diye duydum rahim flminde ilac yolluyorlarms iceri bes dk suruyormus ve ilac yollaynca tupler aciliyoms hamile kaliniyoms fln yaziyordu buralar.bakalm bnde neolck
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım sen ne zaman çektiriceksin?Hmm anladm canimm ben sey diye duydum rahim flminde ilac yolluyorlarms iceri bes dk suruyormus ve ilac yollaynca tupler aciliyoms hamile kaliniyoms fln yaziyordu buralar.bakalm bnde neolck
Esim gittimiste simdi labaratuav kapanmis ne yazikkii kaldi e nabizdan da daha cikmadicanım sonucun çıkmadımı
Kiz prensesini al git al kendine şifreinsAllah cnm saolasin
Evet cnm gidemedim bi türlü
Ben ilk 34 haftalik kaybimdan sonra doktorum yaptirdi ve 2 gende mutasyon cikti pihtilasmayla ilgili ama doktor ne ilkini ne de kimyasali ona baglamiyor. Hamile kalinca kan sulandiriciya basliycam ben ama oraya gelemeden kimyasal oldu. Oncesinde kullanmana gerek yok sadece folik asit dedi. Belki de baska bi dr.dan fikir almaliyim.Canım ilkinde olabilir bir ay ara ver dedi doktor.1 ay ara verdim.spnraki ay tekrar kimyasal oldu.doktor pihtilasma testi yaptir dedi.ama ben bu ay zaman bulamadım yaptırmaya.ve korunmadim yine.fakat yum.zamanimdan itibaren coraspirin 100 'luk içtim.simdi 2 günde bir içiyorum ama acaba her gün mü içsem bilemedim valla.biraz kendi kafama göre yapınca.zarari olur mu bilmiyorum.ama 2 kez düşük olunca bazı doktorlar test yapmadan veriyor coraspirin.neyse 20 si bat günüm.bakalim göreceğiz.tahminim yine hamileyimdir.ama kimyasal mı değil mi allah biliyor.hayirlisi....
Uzqk kuzum ya eve yakin yok hic ama bu ay olmazsa alacam artk olmuyor merktan ölüyorum sonucu öğrenene kadarKiz prensesini al git al kendine şifre![]()
Valllaha aynen ise yariyor sonra istediğin sekilde degistirebilirsin o sifreyi telefondan☺Uzqk kuzum ya eve yakin yok hic ama bu ay olmazsa alacam artk olmuyor merktan ölüyorum sonucu öğrenene kadar
Biliyorummm tabikide oyleCnm zaten saygi duyuyor nana aksini demedi ki.
Yapan kisi varsa da goremedgnde uzulmesn diye yapmayin diorz. Tabiki herkesn kendi secimi. Elini kolunu baglamiorz sonucta. Samimi gorup uzulmesini istemiorz o kdr..
Canım insAllah gebesindirKiizz yok bekleme degilimdir ben beklemiyorumsansim olsaydi simdi e nabiza girdim bana DAHA IYI HİZMET VEREBILMEK ICIN BAKIMA GIRDI demezdi
![]()
Aynen ilkini alsam sonrası kolayValllaha aynen ise yariyor sonra istediğin sekilde degistirebilirsin o sifreyi telefondan☺
InnnsaalllaaahhCanım insAllah gebesindir
Kanimi devlet hastanesinde verdim burda taksim egitim arastirmaL Loriklorik kız nerde verdin kanını
Canım bende hastane personeliyim. Bu sonuç etiketi yok mu sende.? E nabıza çok geç düşüyor bu ara. Sonuç etiketinde ki dosya numarası ile bakabilirsin sonucunaInnnsaalllaaahh
Kanimi devlet hastanesinde verdim burda taksim egitim arastirma
Eger adet olursam bir iki güne hormon testine gidicem..bide 22.gun gidicem dha var banaBakalım sen ne zaman çektiriceksin?
Canım sen naptın bebeğini kesesini filan gördün mü yazdıysan da ben görmedim, şimdi görünce merak ettimCanım bende hastane personeliyim. Bu sonuç etiketi yok mu sende.? E nabıza çok geç düşüyor bu ara. Sonuç etiketinde ki dosya numarası ile bakabilirsin sonucuna
22. gün prolaktin mi bakılacak?Eger adet olursam bir iki güne hormon testine gidicem..bide 22.gun gidicem dha var bana
bugun olmucaksa yarı mutlaka degerlendırın bence
Valla hic bilmiyorm 2.gunu bide 22.gunu gel dedi22. gün prolaktin mi bakılacak?
Bide o nedemek22. gün prolaktin mi bakılacak?