- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye kotu dusunuyosun kiKizlar günaydın nasılsınız son 5 gün kaldı regliye ama umudum yok artık dr. Boş randevu bulmam lazım artık kadın doğuma acaba bir sıkıntı mi var diye
Içerde biraz beklese daha iyi olur birde bebek içinse altınıza yastık koyarak popoyu yukseltirseniz daha iyi olur ama biraz çıkması normalgünaydın kızlarr, sabah sabah bi sorum olacak size. normal bir ilişkide, ilişki sırasında spermler hemen dışarı çıkar mı? yani daha p..i çıkarırken dışarı çıkıyor çoğu. normal mi bu?
Benimde 5 6 gün var belirgin bir belirtim yok, ne kadardır deniyorsunuz?Kizlar günaydın nasılsınız son 5 gün kaldı regliye ama umudum yok artık dr. Boş randevu bulmam lazım artık kadın doğuma acaba bir sıkıntı mi var diye
Hayırlısı olsun canım inşallah vardırGünaydın kızlar ben ya hamileyim ya da yeni yumurtluyorum dongum 27 gün sürüyor ama 26. Gunde lekelenmem baslar adet olacağını anlarım geçen ay nerdeyse 2 hafta boyunca adet öncesi belirtileri yaşayıp hamile oldgumu düşündüm ama malesef olmadı halbuki tüm günleri değerlendirmiş sadece takvime göre olan yumurtlama günü ve öncesini es gecmisiz bende bu ay akintima ve yumurtlama takvime ve ateşe göre gttim reglimin 11. Gününden 17. Gününe kadar her gün birliktelik oldu 12.gün ve 16 gün uzayan akintim oldu ve değerlendirdik suan 20. Gundeyim öyle çok aşırı bi belirtim yok ama akintim bu sabah yoğun bir şekilde geldi aynı yumurtlama akıntısı bereket dün geceyi değerlendirdik eğer yumurtluyirsam atesimde yükselmiş düzenli olarak 11. Gunde 35.80 bugün 20. Gün 36.60 son 8 günüm ne çok umutlu ne umutsuz değişik bisey
Akıntı yok hiç birşey hissetmiyorum genelde enfeksiyon olur bende idrar yolunda ondan dolayiNiye kotu dusunuyosun ki
Oyle düşünme canimmm
Bendede akinti yokAkıntı yok hiç birşey hissetmiyorum genelde enfeksiyon olur bende idrar yolunda ondan dolayi
Gunaydin canimmKizlar aranizda asilama yaptiran var mi esimin testinden sonra ozel bir hastahanede yaotiricamda asamalru neler nelere dikkat etmek gerekiyir birde aranizda sigara kullanan var mi bende esimde kullnyrz lutfen kinamayin kimse keyfi icmez bunu aliskanlik bagimlilik birakmak icin elimden geleni yapicam bu yolda gebeyken icmeyi dusunmuyorum zaten
Ben de akinti var surekli adet oldum diye lavaboya kosuyorumBendede akinti yok
Senin hala kasik bel agrin varmi
10.5 ay oldu ben deki psikolojik belirti ne zaman bebek dusunmesem belirte yaşamı ama düşündüğümde hemen belirti başlıyor çok saçma beynim benle dalga geçiyor yenik düşüyorum kesin yine enfeksiyon var bende idrar yolunda sık sık da oluyor zatenBenimde 5 6 gün var belirgin bir belirtim yok, ne kadardır deniyorsunuz?
Canim neler lullndgni banada anlatir kisin sanirim benimde bir ay sonrayi bulacak esimin testi cikacak benim rahim filmi cektrcem kendi doktoruma mi bu konuyu acim yada ozel hastahanede ki doktora mi asilama icin ne onerirsin gene kalirsam o doktorla devam etmeyi dusunyrmGunaydin canimmbiz asilamaya basliycaz 3 gun sonra adey olmam gerekiyor adetin 2. Gunu gel tedaviye basliycaz dedi doktor bize . Kinanicak bi durum degil ki sigara icmek
benim esim de içiyor . Allahin izni ile biz de ilk tedaviye basliycaz bu ay
Sende sıvi gibi akintin degilmi canim?Ben de akinti var surekli adet oldum diye lavaboya kosuyorum![]()
Pskikolojik gebelik diyorlar ona cok istedigin icin vucudun ayni tepkileri veriyor lutfen yipratma kendini hayirlisini iste10.5 ay oldu ben deki psikolojik belirti ne zaman bebek dusunmesem belirte yaşamı ama düşündüğümde hemen belirti başlıyor çok saçma beynim benle dalga geçiyor yenik düşüyorum kesin yine enfeksiyon var bende idrar yolunda sık sık da oluyor zaten
Henuz bisey kullanmadim .adet olmayi bekliyorum . Ben de bilmiyorum neleri kullanacagimizi ozele gidiyoruz bizCanim neler lullndgni banada anlatir kisin sanirim benimde bir ay sonrayi bulacak esimin testi cikacak benim rahim filmi cektrcem kendi doktoruma mi bu konuyu acim yada ozel hastahanede ki doktora mi asilama icin ne onerirsin gene kalirsam o doktorla devam etmeyi dusunyrm
Evet oyle uzayan muzayan yokSende sıvi gibi akintin degilmi canim?
Canim banda ilaclarinin ismini falan soyler misin en azindan eksik birsey var mi diye karsilastirim kendim asilamaya baslamadan once mi sonra mi progersteron kullandirtiyorlarmis sende kullan istersen dusuk engellemek icin insallah hayirli haberlerini beklyrm kuzumHenuz bisey kullanmadim .adet olmayi bekliyorum . Ben de bilmiyorum neleri kullanacagimizi ozele gidiyoruz biz
Kaşık değilde vajinanın arada dudakları ağrıyor bel ağrısı da yok zaten biraz da yigenime canim sikildiBendede akinti yok
Senin hala kasik bel agrin varmi
Evet hayirlisi tabi ama engel sebeb varsa biran önce tedavi olmak lazimPskikolojik gebelik diyorlar ona cok istedigin icin vucudun ayni tepkileri veriyor lutfen yipratma kendini hayirlisini iste
Bendede adete yakin öyle oluyorrrEvet oyle uzayan muzayan yok![]()