Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
günaydın kızlarr, sabah sabah bi sorum olacak size. normal bir ilişkide, ilişki sırasında spermler hemen dışarı çıkar mı? yani daha p..i çıkarırken dışarı çıkıyor çoğu. normal mi bu?
Içerde biraz beklese daha iyi olur birde bebek içinse altınıza yastık koyarak popoyu yukseltirseniz daha iyi olur ama biraz çıkması normal

Kizlar aranizda asilama yaptiran var mi esimin testinden sonra ozel bir hastahanede yaotiricamda asamalru neler nelere dikkat etmek gerekiyir birde aranizda sigara kullanan var mi bende esimde kullnyrz lutfen kinamayin kimse keyfi icmez bunu aliskanlik bagimlilik birakmak icin elimden geleni yapicam bu yolda gebeyken icmeyi dusunmuyorum zaten

Günaydın kızlar ben ya hamileyim ya da yeni yumurtluyorum dongum 27 gün sürüyor ama 26. Gunde lekelenmem baslar adet olacağını anlarım geçen ay nerdeyse 2 hafta boyunca adet öncesi belirtileri yaşayıp hamile oldgumu düşündüm ama malesef olmadı halbuki tüm günleri değerlendirmiş sadece takvime göre olan yumurtlama günü ve öncesini es gecmisiz bende bu ay akintima ve yumurtlama takvime ve ateşe göre gttim reglimin 11. Gününden 17. Gününe kadar her gün birliktelik oldu 12.gün ve 16 gün uzayan akintim oldu ve değerlendirdik suan 20. Gundeyim öyle çok aşırı bi belirtim yok ama akintim bu sabah yoğun bir şekilde geldi aynı yumurtlama akıntısı bereket dün geceyi değerlendirdik eğer yumurtluyirsam atesimde yükselmiş düzenli olarak 11. Gunde 35.80 bugün 20. Gün 36.60 son 8 günüm ne çok umutlu ne umutsuz değişik bisey
Hayırlısı olsun canım inşallah vardır 🙏

Kizlar aranizda asilama yaptiran var mi esimin testinden sonra ozel bir hastahanede yaotiricamda asamalru neler nelere dikkat etmek gerekiyir birde aranizda sigara kullanan var mi bende esimde kullnyrz lutfen kinamayin kimse keyfi icmez bunu aliskanlik bagimlilik birakmak icin elimden geleni yapicam bu yolda gebeyken icmeyi dusunmuyorum zaten
Gunaydin canimm 🤗biz asilamaya basliycaz 3 gun sonra adey olmam gerekiyor adetin 2. Gunu gel tedaviye basliycaz dedi doktor bize . Kinanicak bi durum degil ki sigara icmek🤗🤗benim esim de içiyor . Allahin izni ile biz de ilk tedaviye basliycaz bu ay

Benimde 5 6 gün var belirgin bir belirtim yok, ne kadardır deniyorsunuz?
10.5 ay oldu ben deki psikolojik belirti ne zaman bebek dusunmesem belirte yaşamı ama düşündüğümde hemen belirti başlıyor çok saçma beynim benle dalga geçiyor yenik düşüyorum kesin yine enfeksiyon var bende idrar yolunda sık sık da oluyor zaten

Gunaydin canimm 🤗biz asilamaya basliycaz 3 gun sonra adey olmam gerekiyor adetin 2. Gunu gel tedaviye basliycaz dedi doktor bize . Kinanicak bi durum degil ki sigara icmek🤗🤗benim esim de içiyor . Allahin izni ile biz de ilk tedaviye basliycaz bu ay
Canim neler lullndgni banada anlatir kisin sanirim benimde bir ay sonrayi bulacak esimin testi cikacak benim rahim filmi cektrcem kendi doktoruma mi bu konuyu acim yada ozel hastahanede ki doktora mi asilama icin ne onerirsin gene kalirsam o doktorla devam etmeyi dusunyrm

10.5 ay oldu ben deki psikolojik belirti ne zaman bebek dusunmesem belirte yaşamı ama düşündüğümde hemen belirti başlıyor çok saçma beynim benle dalga geçiyor yenik düşüyorum kesin yine enfeksiyon var bende idrar yolunda sık sık da oluyor zaten
Pskikolojik gebelik diyorlar ona cok istedigin icin vucudun ayni tepkileri veriyor lutfen yipratma kendini hayirlisini iste

Canim neler lullndgni banada anlatir kisin sanirim benimde bir ay sonrayi bulacak esimin testi cikacak benim rahim filmi cektrcem kendi doktoruma mi bu konuyu acim yada ozel hastahanede ki doktora mi asilama icin ne onerirsin gene kalirsam o doktorla devam etmeyi dusunyrm
Henuz bisey kullanmadim .adet olmayi bekliyorum . Ben de bilmiyorum neleri kullanacagimizi ozele gidiyoruz biz

Henuz bisey kullanmadim .adet olmayi bekliyorum . Ben de bilmiyorum neleri kullanacagimizi ozele gidiyoruz biz
Canim banda ilaclarinin ismini falan soyler misin en azindan eksik birsey var mi diye karsilastirim kendim asilamaya baslamadan once mi sonra mi progersteron kullandirtiyorlarmis sende kullan istersen dusuk engellemek icin insallah hayirli haberlerini beklyrm kuzum 😘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X