Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim banda ilaclarinin ismini falan soyler misin en azindan eksik birsey var mi diye karsilastirim kendim asilamaya baslamadan once mi sonra mi progersteron kullandirtiyorlarmis sende kullan istersen dusuk engellemek icin insallah hayirli haberlerini beklyrm kuzum 😘
Insallah adetimi heyecanla bekliyorum 🤣🤣adet oliyim ondan sonra ilac igne vericeklermis. Henuz bi bilgim yok hangi ilaclari kullandirtacaklarini 😘😍insallah

Evet hayirlisi tabi ama engel sebeb varsa biran önce tedavi olmak lazim
Tabi tedavini ol asla olma demem bende oluyrm sakin kalmaya calis cok yipraniyoruz hepimiz anliyorum seni toplum baskisi da bir tarafdan ustumuzde ama guclu olup guclu bebisler dogurcaz insallah onlarda bizlere simsiki tutunsun😘❤❤❤❤

Kizlar dun yani cuma yumurtam catladi.ama sadece persembe iliski oldu esim dün bugün yok.yarinda is isten gecmis oluyor.umutlar onumuzdeki aya kaldi yani :KK42:

Tabi tedavini ol asla olma demem bende oluyrm sakin kalmaya calis cok yipraniyoruz hepimiz anliyorum seni toplum baskisi da bir tarafdan ustumuzde ama guclu olup guclu bebisler dogurcaz insallah onlarda bizlere simsiki tutunsun😘❤❤❤❤
Inşallah tutinurlar canim herkes niye olmuyo gözüyle bakıyor sanki istiyorlar da

kizlae ya dun kan vermistim de sonuclarina simdi baktim . Kan degerlerim cok dusuk bu gebelige engel midir sizce . Kansizlik anemi diyor internetten arastirgim kadariyla ben kansizmisim😂kendi kendime teshis koydum🤣
Evet canm doktor takviye verir bence sana büyük ihtimal ama engel mi bilmiyorum benim komşumda hamiş olmak istiyor onunda kan değrrleri hep düşmüş dpktor bu şekilde olmaz depolarının dolu olması lazım sağlıklı bir gebelik için demiş birkaç takviye başlatmış

Evet canm doktor takviye verir bence sana büyük ihtimal ama engel mi bilmiyorum benim komşumda hamiş olmak istiyor onunda kan değrrleri hep düşmüş dpktor bu şekilde olmaz depolarının dolu olması lazım sağlıklı bir gebelik için demiş birkaç takviye başlatmış
Kotu bisey degildir umarim ya gece internetten baktim da korktum🤣esimi de korkuttum

Hadi bakalım bu mübarek cuma günü hürmetine hayırlısıyla güzel haberler alırsın sağlıkla ilerler gebeliğin ve sağlıkla alırsın kucağına 💕hayırlı uzun ömürlü bebeğin olur inşallah 🙏💕😍

Bende hep dua ettim amiijnnn inşallah rabbim benim duamı kabul etmezse sizin dualarınızı kabul etsin insAllah 🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X