Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İğneyi koluna mı yapıyordun. Benim kloman kullandığım zaman çatlatma iğnesini göbekten yaptılar. Çatlatma iğnesini sana göbekten mi yaptılar

Kızlar bugün tüm gün karnım ağrıdı adet olcam sandım olmadım. Ve bugün wcde peçetede silerken damarlı kan gördüm ama çok çok azdı. Az önce yine aynısı oldu sizce ne olabilir? Ama adet gibi devamı gelmiyo

Hayirli olsun cnm insallah guzel hber verirsin peki ne yaptilar ayip olmassa yani asagidan muayene edip ultrasyon ne biliyim kan aldilarmi sende bu surec icerisinde ve asilamayi kasikdanmi yaptilar alttanmi bn adetin 2 gunu gidicem nasil bi yol kat ettiniz 2 gunu ne yaptilar

günaydın kızlarr, sabah sabah bi sorum olacak size. normal bir ilişkide, ilişki sırasında spermler hemen dışarı çıkar mı? yani daha p..i çıkarırken dışarı çıkıyor çoğu. normal mi bu?

Günaydın kızlar ben ya hamileyim ya da yeni yumurtluyorum dongum 27 gün sürüyor ama 26. Gunde lekelenmem baslar adet olacağını anlarım geçen ay nerdeyse 2 hafta boyunca adet öncesi belirtileri yaşayıp hamile oldgumu düşündüm ama malesef olmadı halbuki tüm günleri değerlendirmiş sadece takvime göre olan yumurtlama günü ve öncesini es gecmisiz bende bu ay akintima ve yumurtlama takvime ve ateşe göre gttim reglimin 11. Gününden 17. Gününe kadar her gün birliktelik oldu 12.gün ve 16 gün uzayan akintim oldu ve değerlendirdik suan 20. Gundeyim öyle çok aşırı bi belirtim yok ama akintim bu sabah yoğun bir şekilde geldi aynı yumurtlama akıntısı bereket dün geceyi değerlendirdik eğer yumurtluyirsam atesimde yükselmiş düzenli olarak 11. Gunde 35.80 bugün 20. Gün 36.60 son 8 günüm ne çok umutlu ne umutsuz değişik bisey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…