Niye kiz cok mu kiskancNe yazikki oylr bi sansim yok evde gebelik testim yokbeni tek basima yollamaz
İnşallah sende olmazsın bu topikte ki jerkesle aynı anda hamile olırız inşallahInsallah olmazsin
Bende hep süpriz yapayım diyorum ama o anin heyecanıyla anında testi gosteeiyomKızlar hayal edin çift çizgiyi net bi şekilde gördünüz ve eşinizin haberi yok tabi
Nasıl söylerdiniz
Sürpriz mi yapardınız
Hadi paylaşalımm
Mayisİnşallah sende olmazsın bu topikte ki jerkesle aynı anda hamile olırız inşallah
Pekiii eğer biz bu ay hamile kalırsak hangi ayda doğum yapıcaz
Ne yazikki oylr bi sansim yok evde gebelik testim yokbeni tek basima yollamaz
Bende hep süpriz yapayım diyorum ama o anin heyecanıyla anında testi gosteeiyom
Inş dayanabilirsin cnm☺Yaa bende hiç öyle bişeyde olmadı malesef ama asla belli etmemeyi düşünüyorumm
yok kuzum daha geçmedi bugün olacaktım takvimde ama olmadımCanım günün geçti mi eğer geçtiyse bi kan vermen güzel olur
Oof oooffNiye kiz cok mu kiskanc
Insallllaahhhhİnşallah sende olmazsın bu topikte ki jerkesle aynı anda hamile olırız inşallah
Pekiii eğer biz bu ay hamile kalırsak hangi ayda doğum yapıcaz
Ayneeenn benimki de oyleSende bendensinn
Ben markete falan çıkıyorum da otobüsle falan bi yere göndermiuor
Annem yürüme mwsafesinde yarım saat kendim giderim diyorım yok ben seni bırakırım diyor
Yani çok seviyorum yinede napayım
Evlilik yildonumde olurmuş
Oof oooffdiyim anla gerisini
Insallllaahhhhmayis-haziran gibi sanirim firlatiriz
Ayneeenn benimki de oyleonunla gitmek daha eglenceli
Bende mayısta evlendimEvlilik yildonumde olurmuşne gulerim ya mayista evlenmişim
Ben adet olmusum gibi buhranlar yasarimInş dayanabilirsin cnm☺
benm ki de ayni üzülüyor ama beni teselli ediyor üzülme olacak insAllah zamani vardr sen sakin ol falan dio ama o da üzülüyor biliyorum ben daha fazla üzülmeyim die seslenmiyorEşime karnım ağrıyor adet olucam diyorum
Olma nolur diye üzülüyor o üzülünce bende üzülüyorum
evet salı veriirim belki cnm adet olmazsam tabi bi de testte golge de olsa görürsem öyleAy inşallah vardır salı günü tekrar mı kan vericeksib kaç gün kaldı şimdik
Bende hep sürpriz yapayım diorum ama olmuyor heyecandan söylüyorum hep test yapinca falanKızlar hayal edin çift çizgiyi net bi şekilde gördünüz ve eşinizin haberi yok tabi
Nasıl söylerdiniz
Sürpriz mi yapardınız
Hadi paylaşalımm
Annaaa doğmamış bebege don biçmeye benzemisKesinlikle
Yaa herim onalrı mayıs haziran he vay bee
Dün annemle beşiği nereye koyarız diye plan yapıyoruz
Oldu 1.5 yil olduBende mayısta evlendim
Sizn bir yıl olmadı daha sanırım
Oldu 1.5 yil oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?