- 13 Mart 2019
- 16.027
- 62.083
- 598
var gibi gözüküyor canım inşAllah
hadi insAllah diyelim
aynen ya çok sessiz sayfalara yetişemezdim ben kimse yok nana nerelerde cidden haberi olan yok mu
Aynen vala bende öyleyim kendim yapmış da çift çizgi görmüş gibi mutlu oluyorum
Benim son 24 saatHadi hayırlısıı bence geçmesi en zor gğnler son 6 gün
Ağrım yok işte, şişkinliğim var. Midem allak bullak. Bulanmıyor ama bi değişik böyle, sanırım gazdan o da.Benim direk pembemsi gibi başlar adetim ama ilk olduğum zamanlarfa bi gün falan kahverengi gelirdi
Şimdi de bi gün az kanama oluyor ertesi günü sökülüyorum
Adet aprın varmı peki canım
Ben uzun süreli ayakta durunca belim ve kasık, karın ağrım oluyor kızlar yattim dinleniyorum şimdi ablamdaydik bağ bahçe derken pek vaktimiz olup oturamadik
Hee yok geneli için ilk idrar ile yapmayin diyorlar zaten ben ya oglen yada akşam yaptimBuay bende ovu kullandım cnm ama geneli için bakmadım oyuzden sormuştum tsk cvp icin
Ayy hadi bakalımBenim son 24 saat
belirti olarak halsizlik var biraz arada kasık karın ağrısı oluyor geri kalan normalim ha bi de sık drara çıkıyorumHiç sorma canım aynen bende öyleyimsende durumlar nedir
Belirti falan varmı
Ediyorum canım tabi ağır iş yapmadm ama dinlenemedim bugün fazlaDikkat et kendine canım
Bende de hafif bel ağrısı var
belirti olarak halsizlik var biraz arada kasık karın ağrısı oluyor geri kalan normalim ha bi de sık drara çıkıyorum
Ediyorum canım tabi ağır iş yapmadm ama dinlenemedim bugün fazla
Cnm var gibi sanki inş sağlıklıdırEki Görüntüle 2307596 kizlar bata 6 kala bugün yaptım ikindi gibi yarin sabah ilk idrarla tekrarlicam
Yaparim buyuk bir ihtimallee esimin tepkisi hade len ordan ac takvimo bakicam gercekten gecmis mi gunun diye
Ayy hadi bakalımbenim de son 48 saatt
Şimdi.bekliyorum ya bu ay ya erken gelir yada gecikir paikolojik olarak
Hayırlı ve sağlıklı olsında
Bugun gelmiyor . Genelde gunduz gelir ama su an tikirti yok sadece islaklik var . Hado hakkimzda hayirlisi
Ben de oyle ya benim esimde oyle fark etmedigimi saniyoe ama cok üzülüyorEşime karnım ağrıyor adet olucam diyorum
Olma nolur diye üzülüyor o üzülünce bende üzülüyorum
Inş cnm yaaCnm var gibi sanki inş sağlıklıdır
Eki Görüntüle 2307596 kizlar bata 6 kala bugün yaptım ikindi gibi yarin sabah ilk idrarla tekrarlicam
Esine çaktırmadan yapYaparim buyuk bir ihtimallee esimin tepkisi hade len ordan ac takvimo bakicam gercekten gecmis mi gunun diye
Ben de oyle ya benim esimde oyle fark etmedigimi saniyoe ama cok üzülüyor
Yaparim buyuk bir ihtimallee esimin tepkisi hade len ordan ac takvimo bakicam gercekten gecmis mi gunun diye
Ben de oyle ya benim esimde oyle fark etmedigimi saniyoe ama cok üzülüyor
Inş cnm yaaCanım ben yeni gördümmm çok ince bi çizgi görüyorımm hadi yarın sabah olsun
İnşallah vardırr
Ne yazikki oylr bi sansim yok evde gebelik testim yokEsine çaktırmadan yap
Insallah olmazsinAynen eskiden test falan aldırıp onu da ümitlendiriyodum
Ama şimdi olucam diyorum kendini hazırlasın diye eğer olmazsam da güzel.bi sürpriz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?