Belki korunmasaydn hemen olurdu bizde ilk zaman korunduk kendim icinde ayniisini diyorum.smdi bir senedir istiyorz korunmuyorz olmuyo deniyorz hormn testi yaptrcm iste baklmCanım bizde 8 ay korunduk
8 aydır da istiyoruz hatta 9.aya giridk
Sen doktora gittin mi
Ben henüz gitmedim
Biz gittik . Esimde varikosel vardi cok sukue gecti ameliyat oldu . Degerleri duzeldi
Biz de bu ay adet olmayi bekliylruz adet olursam asilama basliycazCanım bizde 8 ay korunduk
8 aydır da istiyoruz hatta 9.aya giridk
Sen doktora gittin mi
Ben henüz gitmedim
Insallahhh ama benden degildir o haberGeçmiş olsun canım
İnşallah bu ay gelir tatlı bebekelrimiz hissediyorum bu ay birkaç tane gebelik haberi alıcaz bu topikte
Belki korunmasaydn hemen olurdu bizde ilk zaman korunduk kendim icinde ayniisini diyorum.smdi bir senedir istiyorz korunmuyorz olmuyo deniyorz hormn testi yaptrcm iste baklm
Biz de bu ay adet olmayi bekliylruz adet olursam asilama basliycaz
Insallahhh ama benden degildir o haberumutsuzzummm
Hamile kalsam direk yataga atarim kendimi sonucta hamileyim kutsal biseyİnşallah aşılamaya gerek kalamz canım
Hayır umutsuz olmaa bence sen hamilesinnn
Ben bi ara topiklerdr böyle dolanıyodum
Kızlar bence ben hamileyim diyodum
Bence her Allahin gunu degerlendirKızlar ovulasyon haftanızda akıntı başladığında kaç gün değerlendiriyorsunuz? Bi de takvimde yumurtlama günü yazıyor ya öncesi mi sonrasını mı değerlendiriyorsunuz
Her gün çok ya nasıl olacakBence her Allahin gunu degerlendir
Ya tutarsaHer gün çok ya nasıl olacak
İlişkiden soğudum görev gibi resmenYa tutarsa
Banyo yapmaktan bikiyor insan ya iliski neyse deİlişkiden soğudum görev gibi resmen
Çok sağol canım benimElbette öyle cnm bizim şer gördüğümüz her şeyde vardr bi hayır
YaaaaaainsAllah Rabbim hepimize nasip eder artk bi an once vallahi cok istiyorum Rabbim ol der ve olur insAllah
Lollapollosaa takvimini gorunce bende cok sevindim gercekten Rabbim sağlıkla ilerletsin insAllah
Hamile kalsam direk yataga atarim kendimi sonucta hamileyim kutsal bisey
Önce sonra ve gelirse bi daha banyo 3 kez artık yıkanırken eskiyoruzBanyo yapmaktan bikiyor insan ya iliski neyse de
Aminn inşallah canım nasıl gidiyor hamişlikÇok sağol canım benim
Darısı en kısa zamanda tüm bekleyenlerin başına☺
Bi anlami olsunYani ben yine yatıyorum ama bu sefer bi anlamı olur boş boş yatıyomuşum gibi olmaz
Yikanirken çekiyoruzÖnce sonra ve gelirse bi daha banyo 3 kez artık yıkanırken eskiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?