- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ben de sasiridim simdi biz hep piki degerlendiriyorz ondan sonrasi birakiyoruz iliskiyi acccaabbaaaggggggg diyesim geldiBilmiyorum doktor öyle deyince şaşırdım ben de. Şimdi akıntı yı takip ediyorum ama ne zaman çatlıyor anlamadım
Amin canım insAllah
kafayı yedik topikce çok şükür xD şaka bi yana çok düşündüğümüz için mi oluyor bu ağrılar cidden psikolojik olabilir mi bilemiyorum
25Kac yasindasin
Aynen ben de öncesini değerlendirip pik ve sonra ki gün değerlendirdim ama olmadıBen de sasiridim simdi biz hep piki degerlendiriyorz ondan sonrasi birakiyoruz iliskiyi acccaabbaaaggggggg diyesim geldi
Bence kansizzsinBilmiyoruumm kız ayaklarım o kadat üşüyo ki buzz gibi patik de giydim ısınmadı
Belirti mi diye hemen baktım tabii ay bi sürü mesaj buldum eski kk da
Ayaklarım üşüdüğü için öıtluyum resmen şuan
Bide oğlum olacakmışş ayağı üşüyenin oğlu olurmuşş
Kızlaarr evet hamileyim galiba
Ay çok yeni evlisin Rabbim mesut etsin canım öncelikleTestte yapılmadan önce çizgi yoktu ama bilemedim ben de emin olamadım 1 Ağustos’ta adet oldm 18 Ağustos’ta evlendim daha snra 24 Ağustos’ta kanamam oldu rengi farklı gibiydi 4 gün sürdü şuan hala bi belirti yok merak ediyorum bakalm
Ben de 24
Allah şifa versin
Gönülmeyveeeecigiimm ben 24 yasindacik yyeenggaaaç burcuyum
Bence kansizzsinkansizlarin elleri ayakları üşür
bende görmedim hiç reelde de ulaşabileceğim bi adresi yok
Bilmiyoruumm kız ayaklarım o kadat üşüyo ki buzz gibi patik de giydim ısınmadı
Belirti mi diye hemen baktım tabii ay bi sürü mesaj buldum eski kk da
Ayaklarım üşüdüğü için öıtluyum resmen şuan
Bide oğlum olacakmışş ayağı üşüyenin oğlu olurmuşş
Kızlaarr evet hamileyim galiba
Heyy sakin ol yengaç anaKiskaçlarim sizii
Gittim hormon testi yaptı hormonların gayet iyi bi ilaç vermeme gerek yok sağ yumurta çatlamış falan dedi ama anlamadım bşey bide burda doktor bira sıkıntı randevu almak çok zor özel de yok zatenAy çok yeni evlisin Rabbim mesut etsin canım öncelikle
İkincisi 24 ağustostaki kanaman için gittin mi doktora evlendikten sonra adet düzeni değişebiliyor bence adet olmuş olabilirsn ve şu an daha adetine var sanırım ama kan verip kesin sonuc öğrenebilirsin canım
bende görmedim hiç reelde de ulaşabileceğim bi adresi yok
Üşüme de hamilelik belirtisi elbette hadi hayırlı olsun
Degillssiinnn hiiihhhHee hiçte bile daha önce hiç üşümüyodu
Çorap giymem pek bide llerim sıcak ki bemim hatta ateşim var biraz ama ayaklarım buzz
Hamileyim kızım
Saol kuzum anlamadım ki durduk yere niye kayboldubende görmedim hiç reelde de ulaşabileceğim bi adresi yok
Üşüme de hamilelik belirtisi elbette hadi hayırlı olsun
Aannnaaayyiiimmm beeeennnn aaaannnnaaaaaağğğğ aaannoooooooowwwwwwHeyy sakin ol yengaç ana
Degillssiinnn hiiihhhkansizssiiiiizzz
Aaa bende yengeç 96lı mısınAllah şifa versin
Gönülmeyveeeecigiimm ben 24 yasindacik yyeenggaaaç burcuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?