Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmiyorum doktor öyle deyince şaşırdım ben de. Şimdi akıntı yı takip ediyorum ama ne zaman çatlıyor anlamadım
Ben de sasiridim simdi biz hep piki degerlendiriyorz ondan sonrasi birakiyoruz iliskiyi acccaabbaaaggggggg diyesim geldi

Amin canım insAllah

kafayı yedik topikce çok şükür xD şaka bi yana çok düşündüğümüz için mi oluyor bu ağrılar cidden psikolojik olabilir mi bilemiyorum

Bilmiyoruumm kız ayaklarım o kadat üşüyo ki buzz gibi patik de giydim ısınmadı
Belirti mi diye hemen baktım tabii ay bi sürü mesaj buldum eski kk da

Ayaklarım üşüdüğü için öıtluyum resmen şuan
Bide oğlum olacakmışş ayağı üşüyenin oğlu olurmuşş
Kızlaarr evet hamileyim galiba

Bence kansizzsinkansizlarin elleri ayakları üşür

Ay çok yeni evlisin Rabbim mesut etsin canım öncelikle
İkincisi 24 ağustostaki kanaman için gittin mi doktora evlendikten sonra adet düzeni değişebiliyor bence adet olmuş olabilirsn ve şu an daha adetine var sanırım ama kan verip kesin sonuc öğrenebilirsin canım

Kızlar N Nana Ana dan haberi olan var bişey yazdıda gitmeden ben mı görmedim reelde tanıyan numarası yada sosyal medyasını bilen var mı merak ettim onu
bende görmedim hiç reelde de ulaşabileceğim bi adresi yok
Üşüme de hamilelik belirtisi elbette hadi hayırlı olsun

Gittim hormon testi yaptı hormonların gayet iyi bi ilaç vermeme gerek yok sağ yumurta çatlamış falan dedi ama anlamadım bşey bide burda doktor bira sıkıntı randevu almak çok zor özel de yok zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…