- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
KiminleBen bugün onunla konuştum
Düşün analık durmumu
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KiminleBen bugün onunla konuştum
Düşün analık durmumu
![]()
Ay canım ben hep buralardayım bilmiyo musun beğenicibaşı benGeldi topiğimizin taş bebeği![]()
Deliyle baş edemeyince ona uymuş napsın eniştemVallahaaslinda evlenmeden once cok ciddiydi
evlendikten sonra malum uzum uzume baka baka karardi
Adet günün geldiyse damla damla da gelse adet sayılırsın namaz kılmazsınŞimdi aklıma geldi ya kızlar benim kahverengi akıntım geliyor ya ara ara gusül abdestim bozulmuş oluyor mu namaz kıldım ben bugün sonradan aklıma geldi![]()
Ne güzel kız siz yaşlanmazsınızVallahaaslinda evlenmeden once cok ciddiydi
evlendikten sonra malum uzum uzume baka baka karardi
Dündu adet günüm canım bende öyle biliyorum d işte unutmusum ya kıldım öyle aklıma geldi Sabah yine abdest alırım kılarım artık evde değildim yeni geldim eveAdet günün geldiyse damla damla da gelse adet sayılırsın namaz kılmazsın
Valla bu ara hepiniz firardasınız dün akşam yazdım kimse yoktu iltifat ettim zaten gülüm nana gelsin senide listeye alsın topiğin taş bebeği diyeAy canım ben hep buralardayım bilmiyo musun beğenicibaşı beniltifat olarak kabul ettim çok hoşuma gitti
taşbebek
Enistenin icindeki cocugu cikardimDeliyle baş edemeyince ona uymuş napsın eniştem![]()
Deliyi olmasın oEnistenin icindeki cocugu cikardim![]()
Adet gününse namazı abdest alsanda kılamazsın. Devamı gelmezse o zaman gusül alıp kılman gerekir diye biliyorumDündu adet günüm canım bende öyle biliyorum d işte unutmusum ya kıldım öyle aklıma geldi Sabah yine abdest alırım kılarım artık evde değildim yeni geldim eve
Vala ben bi kac saat sonra ya da sabah namazına kalkınca aldım hep sonradan da bi daha almadım gün içinde geliyorsa da ayırt edemiyorum normal akıntıylaKızlar abdest işini nasıl yapıyorsunuz ilişkiden sonra gusül alıp yatıyorsunuz sabah uyandığınızda kalanlar gelince tekrar alıyor Musunuz
Ya sana sorayım o zaman biliyorsan; ben adet olduktan 7 gün sonra abdest alıyorum ama bir türlü bitmiyor kahverengi lekelenmelerim devam ediyor 10 gün sonrası özür olmaz diyorlar ama o kahverengi lekelerden rahat edemiyorum uzadığı da oluyor 10 gün sonrası namazı kılmak mı gerekir?Adet günün geldiyse damla damla da gelse adet sayılırsın namaz kılmazsın
İşte devamı gelmiyor gibi bilemedim ki gün içinde ya bir ya iki kez geldi iki gündür su an hiç yok gelen abdesti alırım artık beklerim olmazsa gelirse yapacak birsey yokAdet gününse namazı abdest alsanda kılamazsın. Devamı gelmezse o zaman gusül alıp kılman gerekir diye biliyorum
Bir saat sonra alıyorum ama sabah uyandığımda tekrar akıntı oluyor ovulasyon haftasında oluncada o mu değil mi bilmiyorum şüpheye düşüyorum tekrar alıyorum yazın iyi oluyor ama kışın sıkıntıVala ben bi kac saat sonra ya da sabah namazına kalkınca aldım hep sonradan da bi daha almadım gün içinde geliyorsa da ayırt edemiyorum normal akıntıyla![]()
10 günden sonrası özüre giriyor benim bildiğim kilabiliyorsunYa sana sorayım o zaman biliyorsan; ben adet olduktan 7 gün sonra abdest alıyorum ama bir türlü bitmiyor kahverengi lekelenmelerim devam ediyor 10 gün sonrası özür olmaz diyorlar ama o kahverengi lekelerden rahat edemiyorum uzadığı da oluyor 10 gün sonrası namazı kılmak mı gerekir?
Cnm içinde kan damarı varsa namazın olmaz 10 günden fazla sürerse o zaman özre girer diye biliyorumİşte devamı gelmiyor gibi bilemedim ki gün içinde ya bir ya iki kez geldi iki gündür su an hiç yok gelen abdesti alırım artık beklerim olmazsa gelirse yapacak birsey yok
Gebelik testi yaptın mı yerleşmemi acabaİşte devamı gelmiyor gibi bilemedim ki gün içinde ya bir ya iki kez geldi iki gündür su an hiç yok gelen abdesti alırım artık beklerim olmazsa gelirse yapacak birsey yok
Vala ona bende supheye düşüyorum da en kesin çözüm sabaha doğru abdest almakta buldum çareyi tekrar tekrar zor oluyorBir saat sonra alıyorum ama sabah uyandığımda tekrar akıntı oluyor ovulasyon haftasında oluncada o mu değil mi bilmiyorum şüpheye düşüyorum tekrar alıyorum yazın iyi oluyor ama kışın sıkıntı
Sonradan gelen abdesti bozmuyor diye biliyorum benVala ona bende supheye düşüyorum da en kesin çözüm sabaha doğru abdest almakta buldum çareyi tekrar tekrar zor oluyor