Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay canım ben hep buralardayım bilmiyo musun beğenicibaşı ben 😀😀 iltifat olarak kabul ettim çok hoşuma gitti 😀😀😀 taşbebek
Valla bu ara hepiniz firardasınız dün akşam yazdım kimse yoktu iltifat ettim zaten gülüm nana gelsin senide listeye alsın topiğin taş bebeği diye 😍

Dündu adet günüm canım bende öyle biliyorum d işte unutmusum ya kıldım öyle aklıma geldi Sabah yine abdest alırım kılarım artık evde değildim yeni geldim eve
Adet gününse namazı abdest alsanda kılamazsın. Devamı gelmezse o zaman gusül alıp kılman gerekir diye biliyorum

Kızlar abdest işini nasıl yapıyorsunuz ilişkiden sonra gusül alıp yatıyorsunuz sabah uyandığınızda kalanlar gelince tekrar alıyor Musunuz
Vala ben bi kac saat sonra ya da sabah namazına kalkınca aldım hep sonradan da bi daha almadım gün içinde geliyorsa da ayırt edemiyorum normal akıntıyla😮🤔

Adet günün geldiyse damla damla da gelse adet sayılırsın namaz kılmazsın
Ya sana sorayım o zaman biliyorsan; ben adet olduktan 7 gün sonra abdest alıyorum ama bir türlü bitmiyor kahverengi lekelenmelerim devam ediyor 10 gün sonrası özür olmaz diyorlar ama o kahverengi lekelerden rahat edemiyorum uzadığı da oluyor 10 gün sonrası namazı kılmak mı gerekir?

Adet gününse namazı abdest alsanda kılamazsın. Devamı gelmezse o zaman gusül alıp kılman gerekir diye biliyorum
İşte devamı gelmiyor gibi bilemedim ki gün içinde ya bir ya iki kez geldi iki gündür su an hiç yok gelen abdesti alırım artık beklerim olmazsa gelirse yapacak birsey yok

Vala ben bi kac saat sonra ya da sabah namazına kalkınca aldım hep sonradan da bi daha almadım gün içinde geliyorsa da ayırt edemiyorum normal akıntıyla😮🤔
Bir saat sonra alıyorum ama sabah uyandığımda tekrar akıntı oluyor ovulasyon haftasında oluncada o mu değil mi bilmiyorum şüpheye düşüyorum tekrar alıyorum yazın iyi oluyor ama kışın sıkıntı

Ya sana sorayım o zaman biliyorsan; ben adet olduktan 7 gün sonra abdest alıyorum ama bir türlü bitmiyor kahverengi lekelenmelerim devam ediyor 10 gün sonrası özür olmaz diyorlar ama o kahverengi lekelerden rahat edemiyorum uzadığı da oluyor 10 gün sonrası namazı kılmak mı gerekir?
10 günden sonrası özüre giriyor benim bildiğim kilabiliyorsun

İşte devamı gelmiyor gibi bilemedim ki gün içinde ya bir ya iki kez geldi iki gündür su an hiç yok gelen abdesti alırım artık beklerim olmazsa gelirse yapacak birsey yok
Cnm içinde kan damarı varsa namazın olmaz 10 günden fazla sürerse o zaman özre girer diye biliyorum

Bir saat sonra alıyorum ama sabah uyandığımda tekrar akıntı oluyor ovulasyon haftasında oluncada o mu değil mi bilmiyorum şüpheye düşüyorum tekrar alıyorum yazın iyi oluyor ama kışın sıkıntı
Vala ona bende supheye düşüyorum da en kesin çözüm sabaha doğru abdest almakta buldum çareyi tekrar tekrar zor oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X