Sen ydısındamıydın unutmusum kuzum pardon tamam ozamaneczaneden aldim canimm ama iste yurtdisindan türkiyede aynisi varmi bilmiyorumbunun icinde 4 tüp var tl olarak hesaplarsam 200 liraya geldi canim bana
Eki Görüntüle 2308177
belkide testin bozukdur.. ama bata daha 6 gün var diyosun cok erken.. bukadar erken test yapmayin kizlar.. stress oluyor insan sonra ve tamda o asamada stress hic iyi degil..6 gün var bata dışarı çıktım öylesine aldım beklenti içinde değil yani sizce neden böyle oldu kırmızı duruyor böyle geçen ay bembeyazdi aynı test
insallah canimm seninde bu ay bebegin seninle olur insallahSen ydısındamıydın unutmusum kuzum pardon tamam ozamaninsallah isine yarar yaa benim dedigim marka preseed jel di aynı sürümmü bu bilmiyorum ama preseedin kendi sitesindede bu ürün gözüküyor hayırlısı olsun insallah
İlk asılamanda gelmez insallah kırmızı yerine bebekler gelir bebegim ya hayırlısı degilmis bu tarih demekkiKeskkeee
İnsallah cicegim yainsallah canimm seninde bu ay bebegin seninle olur insallah
Canım nasil oluyor o isler bende gidicem adetimin ikimci günü ama ilk defa gidiyorum herhangi bi evrak falan istiyorlarmi yada esle gitmekmi gerekiyor hic bilmiyorumYok kuzum olmadim yarin gidicem basliyc
Test bozuk Allah bile erkenden test yapmayın bozk testlerle size kafayı yedirtirim diyor hic bıkmayacaksınız dimi
Erken yumurtladim bu ay o yüzden belki çikar dedim çünkü adet belirtim hiç yok geçen ay bu zamnlarda tüm belirtilerim vardı hatta o zaman daha çok inanmıştım hamileliği çok sitresim yok açıkçası çünkü artık olmuyorsa zamanı var diyecem akisina birakicambelkide testin bozukdur.. ama bata daha 6 gün var diyosun cok erken.. bukadar erken test yapmayin kizlar.. stress oluyor insan sonra ve tamda o asamada stress hic iyi degil..
Test bozuk gibi canım sanki6 gün var bata dışarı çıktım öylesine aldım beklenti içinde değil yani sizce neden böyle oldu kırmızı duruyor böyle geçen ay bembeyazdi aynı test
Olabilir zaten öyle aman aman bi beklentim yokTest bozuk gibi canım sanki
Ben olsam hemen kosa kosa kan vermeye giderimEki Görüntüle 2308176 kizlar baya 4 var
Insalllaaahhhİlk asılamanda gelmez insallah kırmızı yerine bebekler gelir bebegim ya hayırlısı degilmis bu tarih demekki
testi boyle gormek ıcın nelerımı vermezdım işten ızın alıp gıderdım heralde sabırsızımBen olsam hemen kosa kosa kan vermeye giderimhayırlı olsun tatlim
Devlete gittik birsürü evrak falan filan istediler. Cok oyaliycaklar bizi dedik bizde ozele gidiyoruz . Bosey istemedilerCanım nasil oluyor o isler bende gidicem adetimin ikimci günü ama ilk defa gidiyorum herhangi bi evrak falan istiyorlarmi yada esle gitmekmi gerekiyor hic bilmiyorum
aşılama pahalı dıye bıliyorum ama sıze kaça dedı dr canım benımde asılamaya dogru gıdıyo surec teDevlete gittik birsürü evrak falan filan istediler. Cok oyaliycaklar bizi dedik bizde ozele gidiyoruz . Bosey istemediler
Valla bende izin alırdım sonuca göre eve gidip süpriz hazırlık yapardım eşimetesti boyle gormek ıcın nelerımı vermezdım işten ızın alıp gıderdım heralde sabırsızım
Pahali evet . 3bin dedi bizeaşılama pahalı dıye bıliyorum ama sıze kaça dedı dr canım benımde asılamaya dogru gıdıyo surec te
keske bende adet olsamda yenıden baslasam eylül botu benı ıcınValla bende izin alırdım sonuca göre eve gidip süpriz hazırlık yapardım eşimeama regli olucam karnım hafif hafif sancı vuruyor
bana asılamada uymaz kı yumurta olmuyo bendePahali evet . 3bin dedi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?