Test bozuk Allah bile erkenden test yapmayın bozk testlerle size kafayı yedirtirim diyor hic bıkmayacaksınız dimi
Olsaydı artık çıkardı sanki dimi kızlar yaümidimi kestim artık yarın sabah bi de erken gebelik testini yaparım adet olmayı beklerim
Nasıl yani olmadin mikeske bende adet olsamda yenıden baslasam eylül botu benı ıcın
bana asılamada uymaz kı yumurta olmuyo bende
Cumartesiydi canım bat gecikmenin 3. Günü bugün iğnenin de 18. Günüyapma test yarın sabah felan yahu bekle bakalım bugün yapmışsın zaten. Ne zaman regl
Allah hepimize sifa versinbana asılamada uymaz kı yumurta olmuyo bende
Cumartesiydi canım bat gecikmenin 3. Günü bugün iğnenin de 18. Günü
yumurtlamadım canım bu ay yumurtam olmadıNasıl yani olmadin mi
inşallah yaa ıgneye dogru gıdıyoruz zateniğne ve ilaçlarla yumurtlarsın canm
Normal cnm çarşamba asmde kan tahlili vericemİkinci çizgi gözüküyor canım. Bu normal gebelik testi mi? Erken gebelik testiyle çok daha koyu çıkar çizgi, dene bence ☺
Bata 2 kala çarşamba cnminsAllah cnm
Kan ne zmn vericen canım bat günü mü
Bilmiorum vala hayırlısı moralim bozuldu baya yine olmadi Allah tan hayırlısıçatlatma iğnesi kullanmıştın dimi? bende 18. 19. günlerde olmuştum regl bekle yapma test boşver stres yapıyosun kendine gelceği varsa da gelmiyo iğne etkisiyle gecikme olabiliyo
Hadi hayırlısı canımBata 2 kala çarşamba cnm
Belki sen var degilsindiryumurtlamadım canım bu ay yumurtam olmadı
inşallah yaa ıgneye dogru gıdıyoruz zaten
Var gibi canım hadi hayırlısı kan verseneEki Görüntüle 2308176 kizlar baya 4 var
Fazla damlatmıssın canım idrarı6 gün var bata dışarı çıktım öylesine aldım beklenti içinde değil yani sizce neden böyle oldu kırmızı duruyor böyle geçen ay bembeyazdi aynı test
Bilmiorum vala hayırlısı moralim bozuldu baya yine olmadi Allah tan hayırlısı
Degisiyormuki bat tarihin benim degismez mesela.
Yinede güncelledim canım tarihini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?