Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar kasigimda agri var arada karnima da sancı giriyor galiba regli gelicek son 3 gün ama umut yok bu arada meryem süresinin 19-21-22 ve yasin süresinin 82-83 ayetlerini kağıda yazıp zemzem suyunda silinen kadar bekletip silindiği zaman o suyunnsifa vereceğine Allah' Teladan ümit ederek icilirse ALlah' in izni ile hamile kalinir yaziyor regli olursam bunu yapicam arkadaslar

Cumartesiydi canım bat gecikmenin 3. Günü bugün iğnenin de 18. Günü

çatlatma iğnesi kullanmıştın dimi? bende 18. 19. günlerde olmuştum regl bekle yapma test boşver stres yapıyosun kendine gelceği varsa da gelmiyo iğne etkisiyle gecikme olabiliyo

Bilmiorum vala hayırlısı moralim bozuldu baya yine olmadi Allah tan hayırlısı

Erken test yapmak gerçekten olumsuz göründüğünde çok stres ve moral değiştiriyo, olumlu da olsa stres oluyo insan kan değeri arttı mı kese göründü mü kimyasal mı dış gebelik mi sağlıklı mı diye düşünüyo insanlar çok görüyoruz biliyosun. O yüzden beklemek en güzeli bence yada kendini kaptırmıycaksan yap erken ama takcaksan hiçç gerek yok

Degisiyormuki bat tarihin benim degismez mesela.
Yinede güncelledim canım tarihini

Kuzum benim normalde her ay 27 29 unda reglim gelir.gecen ay catlama ignesi kullandim 10gün erken geldi ama yumurtlsman dogru tarihe göre oldu oyüzden regli tarihimde degisir gibi geldi. Ayyy 7 bilinmeyenli denklem gibi oldu. Bakip gorcez nezaman gelicek gelmeyesice regli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…