inşallah çok güzel olur canım hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz:) burda zaten herkes bana kiziyor coraspirin iciyorum diyeCnm benim her hamileligim kanamalı geciyo
Her hamilelik kendine ozgudur bende oldu diye sende de olacak degil tabiki ama sen yinede en kisa zamanda druna bu asprin olayını danis cnm
Senin içinde herşey guzel olur ins cnminşallah çok güzel olur canım hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz:) burda zaten herkes bana kiziyor coraspirin iciyorum diyeDoktora gittiğimde sorcam
Irispi cicigi diyesim geldiHa bide çıcık varmis arada da ona bakiom
Ne izledin simdi hormonlarin tavan yapmisAy cok pis aglayasm geldiaile acisi ne pis bisey
Anladım canım inşalah gönlünce olurTarih tam bilemiyorum çok 2017 aralıkta erken doğum yaptım bi mudet istemedik sonra kimyasal oldu üstünden 7 8 ay geçti sanırım iste oldu
Malesef bende adet oldum16 gündür kimse hamile değil mi şimdi
Ay bende izliyorum onu ama şuan değil malesefAy benm de dizim varmışzalim istenboolll
Tamam canim cok sagol peki fiyatlari nasil ozelinDevlete gittik birsürü evrak falan filan istediler. Cok oyaliycaklar bizi dedik bizde ozele gidiyoruz . Bosey istemediler
Aynen gitti bklm ama hala adet olmadimbekliormHadi yaacanım hassasiyet gitmişti benim de ben de belirtiler kayboluyor diye üzülüyordum.sonra kimyasal olduğunu ogrendim
3bin dediler bizeTamam canim cok sagol peki fiyatlari nasil ozelin
CuquruuuNe izledin simdi hormonlarin tavan yapmis
Benimde hamileliklerim hep kanamalı geçti, sizinkine bir sebep söylediler mi?Cnm benim her hamileligim kanamalı geciyo
Her hamilelik kendine ozgudur bende oldu diye sende de olacak degil tabiki ama sen yinede en kisa zamanda druna bu asprin olayını danis cnm
Canım ilkinin kalbi durdu ikincisi düştü kanama olması normaldi 3.gençliğimde kizimda 12. Haftaya kadar devam etti dr eşi önde yerine yerlesince geçecek dedi e33de tekrar başladı nisan dedi drBenimde hamileliklerim hep kanamalı geçti, sizinkine bir sebep söylediler mi?
Olabilir cnm neden olmasin kiArkadaşlar son 5 güne giriyorum ama ne adet ne hamilelik belirtisi var bu kadar belirtisiz herhalde hamile kalmam gibi geliyor
Hiç hissetmiyorum ama anormal yani nasıl ağrısı göğüs ağrısı hiç bir şey yokOlabilir cnm neden olmasin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?