- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Zemzem suyunu nereden bulacaksın canım bende yapmak istedim onu
Yok cnm kalmadı hassasiyet falanGöğüs hassasiyeti
Canım koyulmuş değil mi
Ben de 4 gündür senin gibi ağrı çekiyorum canım daha adete bir hafta var bakalım sonu ne olcakKzlar her zaman gebelik belirtisi diye aratirdim internetten bu sefer regli belirtilerini arattim hepsi aynı belirti aramaya gerek yokmuş8 gündür su kasik ağrısına uyuz oldum dikkatimi dağıtıyor
29 ekimi toteme ekledimAy hoşbuldum 29.10.2019
Tesekkür ederim tatlım sultanahmet veya eyüp gibi bölgelerden esime baktırayım bulamazsa haberleselimZemzem çoğaltılıyo diye biliyorum canm bende var istersen göndereyim.
Rabbim hayırlı islerde kullanmayı nasib etsin ömürsonu yaslandıgımızda gelsin insallah cicegim cok sagolCanim istanbuldaysan Eyup sultanda satiliyor. Degilsen internette de satisi var.ben evde hep bulunduruyorum. Rabbim korusun ölüm aninda bulunsun diye
Allah kabul etsin sifa olsun derman olsun insallahUmreden komsu geldi getirdi canim
Hosgeldin cicek cok aminnnnnMerhaba arkadaşlar. Bata 5 gün kaldı heyecanla bekliyorum bende. Inşallah rabbim kollarımızı kulağımızı doldursun.
Burdayyiimmm sanci çekiyorum
Onuda cekeceksin merak etme vaktini rabbim bilirBurdayyiimmm sanci çekiyorumdogum sancisi cekicegim zamanlarda adet sancisi cekiyorum
Ayy bu ozluyum kelimesini uzun zamandie duymamistimOnuda cekeceksin merak etme vaktini rabbim bilirözlüyorum seni ama
Sende benimi özledigini söylemek istiyorsun cicegim bunumu anlamalıyımAyy bu ozluyum kelimesini uzun zamandie duymamistimsen yokken buralar cok durgundu
Ccooookkk ozleeeddiiimm zuzzuuuuzzuummm ablam olsan bu kadar severdimSende benimi özledigini söylemek istiyorsun cicegim bunumu anlamalıyım
Oyy gurbaneeeyy bende sizlereeeeCcooookkk ozleeeddiiimm zuzzuuuuzzuummm ablam olsan bu kadar severdimalistim sizlere
Kapatıcam sonunda topigiKızlar bebek haberi yok mu? O kadar kişinin günü geçti hiç haber yok
Biliyordum uzun bisey yazacaginiOyy gurbaneeeyy bende sizlereeeeben yokken burası cosmustur 500bildirimle karsılasırım diyordum ama gercekten herkes kendi kösesine cekilmis bende sasırdım
Wc giderken bile sizlerleyim artık ayrılmak yok hepimiz birbirimizi tanımasakta allahın bizleri burada karsılastırmasında bile ben bir hayır oldugunu düsünüyorum kuzummdedigin gibi abla kardes olduk dost sırdas olduk derttas olduk birbirimize iyiki varız günesli günler görecegiz hep birlikte
Öyleyse görüsürüz ciceeeeem bugece dizim var gec gelirim ve yemek yapıcam simdi öptüm seniBiliyordum uzun bisey yazacaginidediklerine noktasina kadar katiliyotum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?