- 3 Ağustos 2018
- 2.662
- 3.187
- 83
Sen de yoktun nerelerdeydin kızHerkes film izledi ve uyudu geç kaldın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de yoktun nerelerdeydin kızHerkes film izledi ve uyudu geç kaldın![]()
Okadar bilgiyi henüz veremicem kuzum yanlıs anlamazsanNasıl istersen canmNerde oturuyodun
![]()
Ooo taş bebekim sende olmasan farkeden yok beni yasak elmayı izliyordum dalmışım bnde uyumadan bakayım dedimSen de yoktun nerelerdeydin kız![]()
Seni fark etmem mi canım yazacaktım da tahmin ettim belki işleri vardır dedimOoo taş bebekim sende olmasan farkeden yok beni yasak elmayı izliyordum dalmışım bnde uyumadan bakayım dedim![]()
Normalde bnde takip etmem ama yeni sezona bomba gibi girdi filmler tam 3 tane film vardı bugün aralarında git gel yaptımSeni fark etmem mi canım yazacaktım da tahmin ettim belki işleri vardır dedimbi benim dizim yokmuş bugün herkes bişey izledi yani
![]()
Yok kız yumurtlama zamanı küser miyim hiçNormalde bnde takip etmem ama yeni sezona bomba gibi girdi filmler tam 3 tane film vardı bugün aralarında git gel yaptımkız sen bırak filmi yumurtlama günleri bitti mi inşallah küsmedin yine enişteye
![]()
Çok tsk ediyorum cnm
Gece acikmalari usume oldu cnm bede
Aynen cnm rabbim elbetteki zamanını biliyoCnm tebrik ederim çok sevindim sağlıkla ilerlesin inş. Yumurtlama olmuyo diye üzülürken bak olmuş da gelmiş bile annesineRabbim ol der ve olur.. Rabbim her isteyene en güzel en hayırlı zamanda nasip etsin inş..
Allah razı olsun cnmBaya zorlu süreçler yaşamışsın, inşallah bundan sonrakiler daha sağlıklı kolay olur, şuan yaşayan bebeğin var mi acaba ?
İşimi gördüm git öte deYok kız yumurtlama zamanı küser miyim hiçbugün sondu canım dün çatladı yımırtam
artık küsebilirim
yarın yine yok evde zaten daha da yanaşma bana dedim
![]()
Sanal ortamdan böyle birsey almanı tavsiye etmem tatlımKızlar iyi geceler, bişey sorucam konusu geçmişken, internetten zemzem suyu siparişi veriyoruz diyenler olmuş, nasıl güvenebiliyosunuz orjinal olduğuna?
Bademciklerin basladi cok kötüyümBitmedimi hala yoksun topiginin basında![]()
Salatalık gibi misss kokar bebegin canım deme öyleBen bugun pizza yaptm ve dogru duzgun yiyemedimhalbukim coq severdim kendisiniii . Hıyar yiye yiye çıcığim hiyar olcak
![]()
Ben gec kalmadım onlar erken uyuduHerkes film izledi ve uyudu geç kaldın![]()
Geçmiş olsun canımBafe
Bademciklerin basladi cok kötüyümtum vucudum ağrıyı
Canım senin postun altına yazdım ama bilgi olsun diye iletiyorum devlet 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiyor.Eğer eşlerde sorun yoksa tüp bebek için 3 senelik evlilik şartı arıyorlar. 39 yaşına bastığınızda 40 yaşından gün aldığınız anda Tüp bebek için SGK raporu artık çıkaramıyorsunuz. Bazı özel hastanelerde bu raporu kullanabiliyorsunuz ilaçlar vs daha uyguna geliyor. BilgilerinizeDevlete gittik birsürü evrak falan filan istediler. Cok oyaliycaklar bizi dedik bizde ozele gidiyoruz . Bosey istemediler
Bende hamileyim ozamanKızlqr bugün gebeliğini yeni öğrenen bi arkadaşım doktıra gitti yeni evli
Doktor 8 haftalık demiş
Yani arkadaşım hamile kaldıktan sonra bi kere daha adet olmuş
Ama 5 gün sürmüş az gelmiş
Pıhtılı gelmiş kanaması olmuş
Ve hala adet ağrısı var
Hiçbir zaman ümidimizi yitirmiyoruzz![]()