Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni fark etmem mi canım yazacaktım da tahmin ettim belki işleri vardır dedim 😉😉 bi benim dizim yokmuş bugün herkes bişey izledi yani 🙂
Normalde bnde takip etmem ama yeni sezona bomba gibi girdi filmler tam 3 tane film vardı bugün aralarında git gel yaptım 😁 kız sen bırak filmi yumurtlama günleri bitti mi inşallah küsmedin yine enişteye 😊

Normalde bnde takip etmem ama yeni sezona bomba gibi girdi filmler tam 3 tane film vardı bugün aralarında git gel yaptım 😁 kız sen bırak filmi yumurtlama günleri bitti mi inşallah küsmedin yine enişteye 😊
Yok kız yumurtlama zamanı küser miyim hiç 😀 bugün sondu canım dün çatladı yımırtam😃artık küsebilirim 😂😂 yarın yine yok evde zaten daha da yanaşma bana dedim 😂😂

Çok tsk ediyorum cnm
Gece acikmalari usume oldu cnm bede

Ay canımm bu ay bendede bi üşümr var özelliklr ataklqr ama bi üşüyorum bi yanıyorum bugünde anlamadım bide aşırı gazım oldu bugün
Geçen gecede canım tarhana çorbası çektii inşallah bendede vardıırr

Hayırlu olsun gözğn aydın inşallah sağlıkla ilerler 😍😍

Cnm tebrik ederim çok sevindim sağlıkla ilerlesin inş. Yumurtlama olmuyo diye üzülürken bak olmuş da gelmiş bile annesine😍Rabbim ol der ve olur.. Rabbim her isteyene en güzel en hayırlı zamanda nasip etsin inş..
Aynen cnm rabbim elbetteki zamanını biliyo
Inş bekleyen kardeslerimede en yakin zamanda nasip olsun

Kızlqr bugün gebeliğini yeni öğrenen bi arkadaşım doktıra gitti yeni evli

Doktor 8 haftalık demiş
Yani arkadaşım hamile kaldıktan sonra bi kere daha adet olmuş 😍
Ama 5 gün sürmüş az gelmiş
Pıhtılı gelmiş kanaması olmuş

Ve hala adet ağrısı var

Hiçbir zaman ümidimizi yitirmiyoruzz 😍😍😍💕💕

Benimde bat yarın 🙄
Adet ağrısı dün olmuştu bugün yok
Ama karnım gur gur sürekli sesler geliyor 😃
Fırtına öncesi sessizlik gibi
Bugün yine biraz üşüdüm sonra yandım
Sol kasığım ağrıdı akşam
Aşırı gazım oldu bugün
Şuan da nefesim daralıyor gibi yani öksüresim var hani olur ya tıklı gibi öyle bir hal ..

Yarın test alsam mı acep

Devlete gittik birsürü evrak falan filan istediler. Cok oyaliycaklar bizi dedik bizde ozele gidiyoruz . Bosey istemediler
Canım senin postun altına yazdım ama bilgi olsun diye iletiyorum devlet 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiyor.Eğer eşlerde sorun yoksa tüp bebek için 3 senelik evlilik şartı arıyorlar. 39 yaşına bastığınızda 40 yaşından gün aldığınız anda Tüp bebek için SGK raporu artık çıkaramıyorsunuz. Bazı özel hastanelerde bu raporu kullanabiliyorsunuz ilaçlar vs daha uyguna geliyor. Bilgilerinize

Kızlqr bugün gebeliğini yeni öğrenen bi arkadaşım doktıra gitti yeni evli

Doktor 8 haftalık demiş
Yani arkadaşım hamile kaldıktan sonra bi kere daha adet olmuş 😍
Ama 5 gün sürmüş az gelmiş
Pıhtılı gelmiş kanaması olmuş

Ve hala adet ağrısı var

Hiçbir zaman ümidimizi yitirmiyoruzz 😍😍😍💕💕
Bende hamileyim ozaman🤩
Göbegimde segirme var canım balık cekiyor üchaftadır karnımda bir sertlik var idrarımda kokuyor üsüyorumda memislerde tas gibi😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X