Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım senin postun altına yazdım ama bilgi olsun diye iletiyorum devlet 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiyor.Eğer eşlerde sorun yoksa tüp bebek için 3 senelik evlilik şartı arıyorlar. 39 yaşına bastığınızda 40 yaşından gün aldığınız anda Tüp bebek için SGK raporu artık çıkaramıyorsunuz. Bazı özel hastanelerde bu raporu kullanabiliyorsunuz ilaçlar vs daha uyguna geliyor. Bilgilerinize
Cok tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin ama esimin sigortası işlemiyor su an . Evet devlete gittik bize bazi sartlar sundu . Bizde oyalanmamak icin zaman kaubi olmasin diye ozele gidiyoruz 🤗

Bugun temizlik yaptim sanirim bizim ev de cok cereyan yapiyor cereyanda kaldim sanirim birazdan serum almaya gidicem yoksa bademciklerim kötü benim
Git canım önlemini alda daha kötü olma üzüldüm ya gecmis olsun birdaha dikkatli yap temizligini tamammı😘😘

saol canım aynen Rabbim acısını göstermesin kimsenin evladının biraz erken anne olmuş gibi gözüksemde herkesin biyolojik saati farkli bence tam zamanında olmuş kızım diyorum 😍
:KK70: 1 yaşın lafımı olur aramızda :KK70:
vala bi güzel uyumuşum uyandım yakın günaydın canım 😍😘
ohh sefan olsun canım ya 😍 bizim öyle fırsatımız hiç olmuyor maalesef
benim henüz hala kırmızılar gelmedi canım bu sabah kahverengi akıntım da gelmemiş bklm nolcak
mrb canım hg bu topik son batını beklemene vesile olur insAllah 😘💕🤲
Oyy Aminnnnnn balım aminnnn nasılsnn iyimsn ne durmdasnnn ♥️

Bende hamileyim ozaman🤩
Göbegimde segirme var canım balık cekiyor üchaftadır karnımda bir sertlik var idrarımda kokuyor üsüyorumda memislerde tas gibi😍

Arkadaşımın belirtileri
Hep adet ağrısı oldu
Günü geçtş test yaptı negatif çıjtu
İlişkise acı ağrı yaşadı
İlişki sınrası kanama
Mide bulantısı 10 gğn geçtikten sonra başladı

Hatra arkadaşım enfeksiyon oldum diye acile gştti acil fitil vermiş kullanma dedim ben kulkanmadu
Adeti 10 güngeçnesine rağmen testlwr hep negatif bu arada sınra kan verdi 43 bin küsür çıktı
Vugünde doktır 8 haftalık demiş %20 düşük riski var demiş

Bilgi olsun diye paylaştım kızlar :)

Cok tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin ama esimin sigortası işlemiyor su an . Evet devlete gittik bize bazi sartlar sundu . Bizde oyalanmamak icin zaman kaubi olmasin diye ozele gidiyoruz 🤗
Ben zamanında tüp bebek için gitmiştim canım o 2 aşılamayıda tüp bebek için kabul ettim. Sonrasında bir sürü iğne yumurta büyütme, yok çok büyüdü bazıları büyüyenleri küçültme filan falan hadi dedim sabır tüp bebek için bunlar. 10 kilo aldım hormonlardan. Sonra demezler mi bana sizde de eşinizde de problem yok ama 3 senelik evlilik şartı arıyoruz bizde daha 2 seneliğiz ozaman. Çok ağladım çokkkk insan bir tedaviye başlamadan önce bilgi verir. Benim yaşadığımı kimse yaşamasın. Devlette deneyeceklerin bilgisi olsun.

Son düzenleme:
Arkadaşımın belirtileri
Hep adet ağrısı oldu
Günü geçtş test yaptı negatif çıjtu
İlişkise acı ağrı yaşadı
İlişki sınrası kanama
Mide bulantısı 10 gğn geçtikten sonra başladı

Hatra arkadaşım enfeksiyon oldum diye acile gştti acil fitil vermiş kullanma dedim ben kulkanmadu
Adeti 10 güngeçnesine rağmen testlwr hep negatif bu arada sınra kan verdi 43 bin küsür çıktı
Vugünde doktır 8 haftalık demiş %20 düşük riski var demiş

Bilgi olsun diye paylaştım kızlar :)
Benim hikayemde söyle ozaman anlatayım🤣🤣
Bat günü hafif pembe kahve tonları agrılı kanama (agrı bir saat sürmedi)
Bat günü idrar testi silik cizgi belli belirsiz
Bat 3.günü kan testi 1.04
Tekrar idrar testi silik gözükmedi
Regl regl gibi gelmedi sildikce pembe kahve gelmeye devam etti sadece peceteye silince.
Bas dönmeleri devam etti ara ara göz kararması🤣
Diger bat tarihinde nana sekiz haftalık gebe cıktı yuppiiiiiuuu 👻👻👻👻👻😇😇😇
Yazarken kalbim hızlandı ya😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X