Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allahın sopası yok🤪 dikkat edin yavrum ceyranda kalmadan is yapmaya bakın biliyorum yanıyosunuz ama bebekte istiyorsunuz herkesten cok sizin dikkat etmeniz lazım
Yavas yavas sakin sakin halledin islerinizi rabbim hasta etmesin ettiklerinede sifa versin 😘😘
Kuzu ceryanda kalmadım da suya girdim mecbur ayyy inşallah olmam sıkıca sarıldım yorgana zaten 😁. Kuzu acele etmem lazım heran regl gelebilir tedavi öncesi bitirmem lazım ilaçlardan gözümü açamıyorum sonra evi b*k götürür 😀

Kuzu ceryanda kalmadım da suya girdim mecbur ayyy inşallah olmam sıkıca sarıldım yorgana zaten 😁. Kuzu acele etmem lazım heran regl gelebilir tedavi öncesi bitirmem lazım ilaçlardan gözümü açamıyorum sonra evi b*k götürür 😀
Vitamin kullanıyomusum sen canım?

Dil cvp vermezlerse kuzu zaten çoğu sohbete katılmayan kişiler sohbet edenlerden bat al sadece diğer topiklere hep öyle
Bizimkilerde var aralarında sohbete katılanlarda yani bak batları gecenlere akıbetleri belli degil nasıl yapsam bilemiyorum bazen cidden

Bizimkilerde var aralarında sohbete katılanlarda yani bak batları gecenlere akıbetleri belli degil nasıl yapsam bilemiyorum bazen cidden
Regl olmadılarsa aramızda olup dursun soru işareti yap belirsiz ama cvp vermedilerse sil gitsin yer açılsın 😀

Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil😍
Amin demeden gecmeyin🤲
🤲evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim🤲

❤ Totem ❤

🌷Eylül🌷
@Gonulmeyvesi bat 17
@Ahenfatma bat 17
@Serimeri bat 18
@Blackinfinity bat 18
@bocek345 bat 19
E Eslem91 bat 19
@Karakarsu bat 19
@LadyMorganas bat 19
@icecreamm bat 20
@sosmivida bat 20
@Icebergsss bat 20
@bmbm bat 21
@Butterfly1987 bat 22
@Firstandlast bat 22
@Ggden bat 22
@Venuseva bat 22
@dilosss_ bat 23
@Tiibukk bat 23
@beren20 bat 24
@rosebatum bat 24
@burcusami bat 24
@Misst bat 24
@Melegim15 bat 25
@hayal alemi bat 25
@elifgulavsar bat 25
@Sibelll16 bat 27
@guzelgunler2019 bat 27
@Umutumut82 bat 27
@meryem6yrr bat 28
@meryemceeee4141 bat 28
@Elif Colak53 bat 30

🐞 Ekim 🐞
@15yusra11 bat 2
@kirmizipatiklikiz bat 2
@Deryakadir bat 4
@Andyou bat 4
@eylem91 bat 5
@BerraAksa_K bat 6
@nurguull bat 11
@Antoryum123 bat 13
@Loriklorik bat 14
@Cokoprenses83 bat 29

🤱 Beybililerimiz 🤱
@tiktaktok bat 1 E 🤰
@Babyandmom bat 6 A 🤰
@Martilikiz07 bat 9 E 🤰
@Ojej bat 11 A 🤰
@Seval2321 bat 11 E 🤰
@hayalinizle bat 12 A 🤰
@Emine Hatayli bat 19 A 🤰
@Fatma KTL bat 20 A 🤰
@mervecancan bat 20 T 🤰
@Caghla_29 bat 23 A🤰
@emine1115ygt bat 23 A 🤰
@Gncgztc bat 24 A 🤰
@Sumeyyee__ bat 26 A 🤰
@Lepistesb bat 28 A 🤰
@Ftskrcm bat 30 A 🤰
@zambak189 bat 30 A 🤰
Bat bilgisi vermeyenler ismini totemde listede görmeyenler yazdırmak isteyenler özelden mesaj atın tesekkürler🥰🤣

Yok cnm 3 ay kullanıp ara verin diyorlar sürekli kullanılmıyor bu ara bıraktım hepsini
Valla ben sürekli kullanıyorum doktor bunu gebe kaldıgındada kullanabilirsin zararı yok demisti diye bi ay ara veriyorum en fazla birbucuk ay yine kullanıyorum güzel vitamin mineral deposu oldugu icin🙊

Valla ben sürekli kullanıyorum doktor bunu gebe kaldıgındada kullanabilirsin zararı yok demisti diye bi ay ara veriyorum en fazla birbucuk ay yine kullanıyorum güzel vitamin mineral deposu oldugu icin🙊
Valla bi arkadaş vardı burda fazla kullanmaktan tavan yapmış ve zarar vermiş doktor bıraktırmış ben sürekli kullanılmıyor diye biliyorum 3 ayda bi ara vererek kullan bnce

Valla bi arkadaş vardı burda fazla kullanmaktan tavan yapmış ve zarar vermiş doktor bıraktırmış ben sürekli kullanılmıyor diye biliyorum 3 ayda bi ara vererek kullan bnce
Ben bir arastırayım onu canım tek folikasit degil benimkisi regenesısmax diye bir ilac bakayım zararı varsa bırakırım bende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X