Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar nasilsiniz kimler 2 çizgi gördü acaba Ben bugün test yaptım tek çizgi gördüm adete 3 gün var.Valla tek çizgiye uzulmedim.2 aydır 2 defa 2 çizgi görüp de kanda olumsuz çıkınca değerler .sanki böylesi daha iyi gibi geldi😅
Ooo bu kafayi da 😁 begndm . Belki vucudubb dinlnmeye ihtiyaci vardr. Hayrlisi cnm

Kızlaarr benim nefesim daralıyor zor nefes alıyırum yaklaşık bi saattir böyleyim
Sanki astımmışım gibi :(

Nette gebelik belirtisi olabilir diyor sizce ?
Rahimde cenin büyüdükçe oksijene ihtiyaç duyarmış bundan nefea darlığı olurmuş ;)

Bide akıntım bi tuhaf pütür pütür akışkan değil
Sanki peçete parçaları gibi olır ya öyle
İdrarım kötü kokulu
Bütün bunların tabiki enfeksiyon oldupunu biliuorım peki böyle olup hamile olan yokmu hiç yaa🤗🤗

N Nana Ana kuzum tahmini 17-18 demiştim.
Bugün regl oldum. 😊
Bir sonraki batı vermiyorum hiç canım, bundan sonraki birkaç ayda gebelik planımız yok :)
İsteyen, içinde annelik duygusu ve merhameti olan herkese en kısa zamanda nasip etsin rabbim🙏
Hayırlısı olsun hakkınızda canım insallah hic beklemedigimiz anlarda bebisliler kervanına gireriz bizlerde🥰 nasıl istersen ben hep buradayım🤩

KIZLAAAAARRR COK IYI HABERLERIM VAR BASTA 15yusra11 15yusra11 ARKADASIMIZDANNNNN VE DE SIZIN DESTEKLERINIZDEN DOLAYI COK COK TESEKKUR EDERIM RABBIIM NE MURADINIZ VARSA VERSIN INSALLAH😍😍😍😘HEPINIZDEN ALLAH BIN KERE RAZI OLSUN😍😘🤗GELELIM SAADETE 15yusra11 15yusra11 ARKADSSIMIZIN VESILESI ILE BUGUN BASKA BIR DOKTORA DAHA GITTIK VE SIMDI CIKTIK DOKTORDAN GAYET OLUMLU KONUŞTU YUMURTALARIMI BILE SAYDI😂😍😘 VEEE ASILAMAYA BUGUN BASLIYORUZ . HERSEY DE BIR HAYIR VARDIR
Yaaa canım çok sevindim çok mutlu oldum bak gördün mü demekki neymiş her doktorun dediğine inanmayacak mış ız 😍😍😊😊😘 iyi ya valla kendim gibi sevindim inşallah hamiş haberini de verirsin🥰🥰

Yaaa canım çok sevindim çok mutlu oldum bak gördün mü demekki neymiş her doktorun dediğine inanmayacak mış ız 😍😍😊😊😘 iyi ya valla kendim gibi sevindim inşallah hamiş haberini de verirsin🥰🥰
Allah razi olsun Allah ne muradiniz varsa versin insallah ❤❤😍😍sirf para tuzagi orasi kimseye tavsiye etmem asilama icin yorulmak istemiyorlar resmen . Direk tup bebege gecis yapmak icin cok ikna edici konustu

Ben neredeyse 1 yıldır doktor kontrolündeyim. Özel hastanede iyi bir doktor. Genelde hormonlarıma bakıldı FSH 5 6 arası gidip geliyor. FSH normal amh bakmaya gerek yok dendi. Bende şimdiye kadar hiç amh baktırmadım. Amin hayırlısı inşallah aşılaman tutmuştur🙏💕 güzel haberler verirsin

Bana Amh de önemli dendi hatta bende 2 defa yaptırdım hormon testini 1inde amh yoktu sonrasında amh de iştendi, iyiki de iştenmiş diyorum. Ordaki doktor bise demedi ama bu doktorum direkt o değer için söyledi zaten böyle durum var diye. Aminn inşallah tutmuştur bekliyorum sabırsızlıkla

Bana Amh de önemli dendi hatta bende 2 defa yaptırdım hormon testini 1inde amh yoktu sonrasında amh de iştendi, iyiki de iştenmiş diyorum. Ordaki doktor bise demedi ama bu doktorum direkt o değer için söyledi zaten böyle durum var diye. Aminn inşallah tutmuştur bekliyorum sabırsızlıkla
Canim amh kacti senin

Yazan oldu mu açtığın topikte 😃
Tamamdır araştır bakalım 😜😃
Oldu canım bi dr hersene kadınlara bir iki kere böyle olmasını normal karsılıyoruz hatta altı ay süre veriyoruz düzelmezse hormon testlerini güncelliyoruz demis demekki yumurtalar saglamlasıyor🤩🤪 normalmis yani amh degerimide bulamadım saglık ocagında vermistim kan adetinde ücüncü günüydü aslında ama cıkmadı sonuclarda 175D78C0-DC17-422E-B900-0A9581EAA1DC.webp

Allah razi olsun Allah ne muradiniz varsa versin insallah ❤❤😍😍sirf para tuzagi orasi kimseye tavsiye etmem asilama icin yorulmak istemiyorlar resmen . Direk tup bebege gecis yapmak icin cok ikna edici konustu
Yaaa gördün mü ama omlar için ne kadar da kolay değil mi Allah sorsun yazık neyse çok şükür sıkıntı Yok inşallah hepimiz hamiş oluruz 😍😍😍😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X