- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Çok saçma zaten önce bir dene tutup tutmıcagını nerden bilebilirsin gıcıkPara tuzagi llaaakk diye soyledi asilama bile tutmaz diyeoyle bi spyledi ki esimle kendimize gelemedik .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok saçma zaten önce bir dene tutup tutmıcagını nerden bilebilirsin gıcıkPara tuzagi llaaakk diye soyledi asilama bile tutmaz diyeoyle bi spyledi ki esimle kendimize gelemedik .
O oyle deyince zaten tutulduk bisey diyemedikÇok saçma zaten önce bir dene tutup tutmıcagını nerden bilebilirsin gıcık![]()
Siz başka doktora gitmekle çok iyi yapmışsınız canım yoksa kendini hasta edersin bak ne güzel söylemiş doktor.. zaten doktor çok önemli bu aşamadaO oyle deyince zaten tutulduk bisey diyemedikayy bugun cok zor bi gundu benim icin
Yok yani benim anlamadığım bu kişi doktor aç bi bak zaten kızın gelişmekte olan yumurtaları varmış, insan para için nasıl bu kadar acımasız olabilir hiç etik değil üzücü okumuş adam olamamış dediklerimizdenÇok saçma zaten önce bir dene tutup tutmıcagını nerden bilebilirsin gıcık![]()
Sen unutmaya çalış canım o anı sil kafandan, insan ister istemez takıyor kafaya ama sen stresten uzak kalacaksın bu dönemdeO oyle deyince zaten tutulduk bisey diyemedikayy bugun cok zor bi gundu benim icin
Valla ben de hareket edince hemen nefes nefese kaliodum. Idrarim da son gunlerde kokmya basldi. Akintiya hic bakma hep kafa karstrio. Belli olmuo yaniKızlaarr benim nefesim daralıyor zor nefes alıyırum yaklaşık bi saattir böyleyim
Sanki astımmışım gibi
Nette gebelik belirtisi olabilir diyor sizce ?
Rahimde cenin büyüdükçe oksijene ihtiyaç duyarmış bundan nefea darlığı olurmuş
Bide akıntım bi tuhaf pütür pütür akışkan değil
Sanki peçete parçaları gibi olır ya öyle
İdrarım kötü kokulu
Bütün bunların tabiki enfeksiyon oldupunu biliuorım peki böyle olup hamile olan yokmu hiç yaa![]()
Valla ben de hareket edince hemen nefes nefese kaliodum. Idrarim da son gunlerde kokmya basldi. Akintiya hic bakma hep kafa karstrio. Belli olmuo yani
Aynen öyle doktor dediğin dürüst adil olmalı allah böyle doktorlardan uzak tutsun hepimiziYok yani benim anlamadığım bu kişi doktor aç bi bak zaten kızın gelişmekte olan yumurtaları varmış, insan para için nasıl bu kadar acımasız olabilir hiç etik değil üzücü okumuş adam olamamış dediklerimizden
Bnm hep sicak basiodu.hic usumedim. Ama usuyenler de oluomusAy inşallah canım
Bide bi üşüyoruö bi yanıyorım ama iki gecedir ateş basıyo
Sabahalrı üşüme geliyo
Durumum nedir sence
Iki aydir hep kabizim
Siz başka doktora gitmekle çok iyi yapmışsınız canım yoksa kendini hasta edersin bak ne güzel söylemiş doktor.. zaten doktor çok önemli bu aşamada
Para tuzagi sirf parami aliyim de insanlarin umutlari ile oyniyim diyorlar resmenYok yani benim anlamadığım bu kişi doktor aç bi bak zaten kızın gelişmekte olan yumurtaları varmış, insan para için nasıl bu kadar acımasız olabilir hiç etik değil üzücü okumuş adam olamamış dediklerimizden
Insallah stresssiz gecer sureSen unutmaya çalış canım o anı sil kafandan, insan ister istemez takıyor kafaya ama sen stresten uzak kalacaksın bu dönemde
Hayırlısı olsun bi doktora gözük neden böyle oluyor kiEvet bu ay beklenti icine girmicemde demistim ve hastalandım ücgün erken geldi oda gecen ayki gibi azcık agrıyla geldi gitti diyebilirim![]()
Evet canım .Bakalim bir de yarın ilk idrarla yapcam.cunku hamile olduğumu hissediyorum.Sen nasılsın kese falan görüldü müOoo bu kafayi dabegndm . Belki vucudubb dinlnmeye ihtiyaci vardr. Hayrlisi cnm
Canim 1 ustu normal diye biliyorum benimde 3e yakin benimde hep az gelir dert etme1li bişeydi tam hatırlamıyorum canm adetim de çok az olurdu gün olarak da kanama olarakda
Yok canım değilimöğretmen misin canim
Sakın ümitsiz olma biz Müslüman kızlarıyız Allahtan başka Hiç kimse ne ölümü ne asla kelimesini bilir Rabbim ne olmazları oldrttu bizim dr şarkımız değerlerimizi görünce önce kendilerninde bayan olduklarını veya insan olduklarını untuyorlardr onlar artık herkese kötü haber vere vere bunlar onlara kolay geliyor söylemek umut varsaa yok diyorlar olur dedinz neden olmadı sorusuyla sırf gitmemek içinnn Herseyden önemli olan o Rabbe yalvar bize vercek emin olllEvet yasim 24 amh degerim 0.91insalllahh insalllah
Saglikliysa hayrlisiyla versn insllh.Evet canım .Bakalim bir de yarın ilk idrarla yapcam.cunku hamile olduğumu hissediyorum.Sen nasılsın kese falan görüldü mü