Gunaydinlar fistiklarrr
Valla cnm olmuşta olablr tam bilmyorm yani ama bakrm E nabzdabDoktorun hormon tahlili isterken Amh de eklemişse vardır o değerde. Ben 2 defa yaptırdım 1inde yok 2.de var o değer.
Canım naptın sen kan verdinmiGunaydinlar fistiklarrr
Verdim cnm yarin çıkacakmış sonuclarCanım naptın sen kan verdinmi
Sağol gülüm yaaa sagolasinHadi hayırlısı canım☺☺
Ben çıkış yapmiyorum cnm chrome acar açmaz geliyo belki arkadaşlar başka sekilde yapiyodurKızlar bir sorum daha olucak siteye girerken sürekli kullanıcı adımı ve şifremi girmek zorunda kalıyorum napmam lazım
Malesef devlt oleHem öyle hem de detaylı inceleyip de bilgi vermiyor. Ben ilk devlete gittim inan 2 dk sürdü sonra özele gittik inceledi bilgilendirdi. Ayrica kitapçık verdi beslenme konusunda.
Senin mide durumun nasil bulantı falan var mi ya da kasiklarinda sanci
Telefondan giriyorum bende siteye sürekli şifre istiyo yaBen çıkış yapmiyorum cnm chrome acar açmaz geliyo belki arkadaşlar başka sekilde yapiyodur
Bugun 9.haftya girdik cnm cok sukur. Degerlrm guzldi. Son gittgim dr da satla uyumlu demisti sorun yoktu. Manyak demio ki makine eski o yizden zor goruom diye. Yolk sac ve bebgi goremdi o yuzden. 10 gu sonra gel gorunmezse alttan bakrz dedi. Tm dedim kactm ordan. Inceledim iice mekineyi gercktn eskiydi kucuck ekrnli bide. Ozele aldm zatn yarina. Insllh gorur duyarz hersyiCanım senin değerlerin güzel artiyordu.mide bulantısı da sağlıklı gebeligin habercisi.kac haftalık olsun sen.aslinda kesenin artık rahat görülmesi gerekiyor degilmi.ama bazılarında daha geç gorunuyormus.senin kan değ. de zaten güzel artiyordu merak etme geliyor bebisin
Aaaa ondaaan. yarın görürsünüz canım o zaman ay ne guzellllllBugun 9.haftya girdik cnm cok sukur. Degerlrm guzldi. Son gittgim dr da satla uyumlu demisti sorun yoktu. Manyak demio ki makine eski o yizden zor goruom diye. Yolk sac ve bebgi goremdi o yuzden. 10 gu sonra gel gorunmezse alttan bakrz dedi. Tm dedim kactm ordan. Inceledim iice mekineyi gercktn eskiydi kucuck ekrnli bide. Ozele aldm zatn yarina. Insllh gorur duyarz hersyi
Sifreni kaydet die uyari cikmiomuTelefondan giriyorum bende siteye sürekli şifre istiyo ya
Insllh cnm valla 4 gozle bekliorm gogus agrim ve tiksnme de olmasa hamile deilm dicm kendimekızlar eşinize neler yediriyorsunuz? ben bu ay her gün keçi boynuzu pekmezi
Aaaa ondaaan. yarın görürsünüz canım o zaman ay ne guzellllll
Beni hatırla var ya onu işaretledim benSifreni kaydet die uyari cikmiomu
merhaba canım hamılesın galıba hayırlı olsun öncelıkle bhcg degerlerın nasıl artış gösterdı suan hersey yolunda mıBen de dogru düzgün bişey yiyemiyorum. Severek yediğim bişey bile daha sonra bulandırıyor midemi. Allah yardımcımız olsun. Bu ikinci bebeğim. İlkinde çok çektim. 2.de olmaz pek dediler bulantı. Ama oluyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?