Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar vücudumda okadar ödem varki başım ağrıdan çatlıyor göğüslerimde hiç bir ay bukadar şişkinlik sancı ve uclarda karıncalanma yaşamadım ama bu ay deli gibi yaşıyorum göbek çevremde batma kasıklarda batma oluyor ve yorgunluktan bitkin düşüyorum eğer bunlar hamilelik belirtisiyse yazıyorum değilse adet olursam Birdaha hiç kafama bu belirtileri takmayacam midem yanıyor böyle afedersiniz midem ağzıma geliyor ya bugün olmadım ama benm 3 4 gün gecikir hep normalde de eğer uzun süre olmazsam test yapacam bakalım pek umudum yok ama

Gunaydinlar fistiklarrr

Günaydın canım senin güzel haberini bekliyorum dört gözle

Kızlar geçtiğimiz iki ay o kadar çok belirti yaşadım ki kesin hamileyim dedim batmaydı bel ağrısıydı mide yanması akıntı falan. Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. Bu ay kendimi dinlemiyorum belirtileri takmıyorum inşallah şaşırtır son 1 hafta
Pazar günü tatile çıkıyoruz inşallah aklımda yokken başıma gelir

Kızlar bir sorum daha olucak siteye girerken sürekli kullanıcı adımı ve şifremi girmek zorunda kalıyorum napmam lazım

Malesef devlt ole

Midem fena yaa. Adam akilli bisy yiyemiorm . Her syden tiksndim.hep açım . Cnm bisy istemio.bulanti hali hep var ama cok sukur cikrmdim daha. Kasik agrim kendimi zorldgimda oluo baska olmuo. Bide anlik adet sancisi gibi oluo gecio hemen.

Bugun 9.haftya girdik cnm cok sukur. Degerlrm guzldi. Son gittgim dr da satla uyumlu demisti sorun yoktu. Manyak demio ki makine eski o yizden zor goruom diye. Yolk sac ve bebgi goremdi o yuzden. 10 gu sonra gel gorunmezse alttan bakrz dedi. Tm dedim kactm ordan. Inceledim iice mekineyi gercktn eskiydi kucuck ekrnli bide. Ozele aldm zatn yarina. Insllh gorur duyarz hersyi

kızlar eşinize neler yediriyorsunuz? ben bu ay her gün keçi boynuzu pekmezi
Aaaa ondaaan. yarın görürsünüz canım o zaman ay ne guzellllll

Bugun ben de girerken cikis yapmisti. Dun aksm tel esimdeydi acaba o mu cikis yapti dedim normlmis rahtldm.

kızlar eşinize neler yediriyorsunuz? ben bu ay her gün keçi boynuzu pekmezi

Aaaa ondaaan. yarın görürsünüz canım o zaman ay ne guzellllll
Insllh cnm valla 4 gozle bekliorm gogus agrim ve tiksnme de olmasa hamile deilm dicm kendime

merhaba canım hamılesın galıba hayırlı olsun öncelıkle bhcg degerlerın nasıl artış gösterdı suan hersey yolunda mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…