Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin hamilelik belirtisiz var miydi öğrenmeden once
Artik kopyalayip cevp verccm her defasnda yazmk zor oluo.
Valla bende pek belirti yoktu diodm ogrnene kdr. Adetin 2.gunu testle ogrendm. Sonradan anldm belirti olduklrini.
Son 10 gunde yavastan basldi belirtiler.
Arada gogsumde sizilr olurdu.
Belim hep agriodu ama adet sancisi gibi deildi.
Akintm da azdi hep.
Son hafta bikac defa sicak basmsi oldu.
Uyku halide son bikac gunde oldu ama ole asiri deildi

Bu arada kızlar hani dedimya doktor doğum kontrol hapı verdi bana 3 ay korun felan dedi eşimle karar aldık hapı kullanmicam c life diye bi sayfadan macun aldım onu denemeye başlicam kısmetse

kıız sünnet düğünü vardı akrabamızın şehir dışımdaydım yeni geldik geldiğim gibide adet oldum valla gecikmiştiya dedim haber edem
Hee ii o da guzl. Daha fazla gecikmsi de kotu.en azndan olmussun. Kafa dagitmissin ii olmus

Hee ii o da guzl. Daha fazla gecikmsi de kotu.en azndan olmussun. Kafa dagitmissin ii olmus
Aynen can ben anladım ben kafamdan atınca olucak bi kaç günlüğüne gittim bak hemen adet oldum çok şükür buna bile seviniyorum eşimde ben yokken doktora gitmiş çoook şükür tüm değerleri falan gayet iyi çıkmış sen yırttın diyorum sıra bende

Ben de hep kan testi veriodm ardjndan oluodum
Ii bari esin de vermis. Bazi okuz kocalrdan deilmis. Cok sukur ki temiz de cikmis. Sen de yirtican Allhn iznyle.

Akıntı nasıl bir akıntıydı Fatmaaa

Ay bende tatile geldim geldiğim gün şık diye adet oldum gerçekten psikolojik galibaa ya

Akıntı nasıl bir akıntıydı Fatmaaa
Her zmnki gibi beyaz krem kivamnda ama cok azdi. O yuzden takmayin diorm akintiyi. Degisik bisy goremdim ben kendimde. Simdi bile ayni degisen bisy yok. Sadece ogrendikten sonra bi iki defa cok fazla geldi aknti o kdr

Her zmnki gibi beyaz krem kivamnda ama cok azdi. O yuzden takmayin diorm akintiyi. Degisik bisy goremdim ben kendimde. Simdi bile ayni degisen bisy yok. Sadece ogrendikten sonra bi iki defa cok fazla geldi aknti o kdr
Bende de çok çok hafif yumurtlama zamanındaki akıntı varda şu kasık batması, göğüs bel ağrısı diyorlar ya yok anam yok olmadı herhalde...

Bende de çok çok hafif yumurtlama zamanındaki akıntı varda şu kasık batması, göğüs bel ağrısı diyorlar ya yok anam yok olmadı herhalde...
Bende hic yum akintisi da olmadi. Bebek dusundgmden beri de hic gormedim.ondan oncesini de hatrlamiorm.
Kasik agrisi sadece bi kere gece oldu canimi acitti. Baska da olmadi.bazilrnda sifir belirtiyle hamile oldgunu ogrenio. Yani demem o ki gercktn takmayin. Insan yasadiktan sonra daha ii anliomus.sadece kendimize eziyet oluo.her sey ogrendiktn sonra basliomus.

Çok doğru söylüyorsun. Hayırlısı artık bakalım beklemedeyim

Kac gun var bata
Canım birkaç aydır erken geliyordu ama normal döngüme göre (28 gün) bat yarın. Fakat ben bu ay 19. günde yumurtlama gördüm yumurtlama geç olunca regl de geç mi gelecek bilemiyorum öyle karışık durumlar işte

Aynı durum bende de var canım. Hem çok üşüyorum hem de sıcak basıyor ve aşırı gaz durumu var. Ve 4 gün kaldı adete. İnşallah ikimizde de bebiş vardır canım
İnşallah canım
Benim bugün regl ağrım var
Bugün yada en geç yarın gelecek gibi hissediyorım adet
Ama arkadaşım da hep adet ağrısı çektim dedi o aklıma gelince de umıt oluyor
Şimdi biraz uzandım
İnşallah hamileyizdir

Bilmiorm ki valla hic ovu takibi yapmdim. Genelde duzenliyse yine vaktnde gelir bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…