- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Hepsini dene canım.. antibiyotik kullanınca tedavide sıkıntı mı oluyormus sorsana doktoraNane linon iciyorum simdi hicbirsey fayda etmiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsini dene canım.. antibiyotik kullanınca tedavide sıkıntı mı oluyormus sorsana doktoraNane linon iciyorum simdi hicbirsey fayda etmiyo
sağlıkla kucagınıza alırsınız ınsallah tesekkürlerİlk ögrendiğimde 31 Di degerim. 2 gün sonra 101 4 gün sonra 650 idi. Şuan 9.haftama girdim Bi sıkıntı yok şükür
Karabiber de iyi gelir boğaza biraz yakar ama çabuk iyileştirir. Bal karabiber yiyebilir veya bir bardak suda içebilirsinNane linon iciyorum simdi hicbirsey fayda etmiyo
Gargara aldim sprey aldim birqz hafiflediKarabiber de iyi gelir boğaza biraz yakar ama çabuk iyileştirir. Bal karabiber yiyebilir veya bir bardak suda içebilirsin
Benim ki ilişki olmasın dediRadyasyn 15 gune atilio die biliorum dogru degilmi bide madem zararli doktor nie demio iliski yasak korun kafam karisti![]()
Yok kız erken kalktım bnde senin kadar olmasada 10 daUyumuştum canımşimdi bana günaydın sana iyi uykular galiba
![]()
Kesin hukumlu konusmuyorum Ama benim duydugum genel olarak o yastan sonra yumurta rezervi düşüyor. Katilmayabilirsiniz ama daha 23 yasinda bi kadinada tup bebek bile tutmaz demek doktorun is guzarligi ben bu konuda devletin daha iyi olduğunu düşünüyorum insan kandirmiyorlar hic değilse. Erken menopozda 30dan sonra daha sık görülüyor diye biliyorum. L Loriklorik
Lütfen bide devlette baktır. Amin Allah iyi insanlarla karşılaştırsin. Ayricada duymadim 20 yasinda menepoza gireni ki varsa da 20 yasindakiyle 40 yasindakinin tedavisi ayni olmaz çözümü daha kolay olur. Asil.siz cok pesin hukumlusunuz guzel bi sey değil. Resmen umutsuzluga itiyorsunuz oyle yapmak istemiyorum desenizde.
Oohh yeter kızYok kız erken kalktım bnde senin kadar olmasada 10 da![]()
Tam tersi umut olduIşte duyumlarla ilerlememek lazım bazen doktorlara danışmak lazım. Ben zaten doktorun dediğini onaylıyorum diye bişey söylemedim kesinlikle ki söylememde zaten. 40 yaşındaki insanla 20 yaşındaki insanı da bir tutmuyorum illaki erkenden o durumu yaşamadığınız için, yaşayanı görmediğiniz için böyle düşünüyosunuz bence.
Umutsuzluğa mı ittim ben seni kuzum L Loriklorik Sen ver cevabını Allah aşkına. Çok yanlış anlamışsın sen canm ben kimseyi olumsuzluğa itmiyorum, lorik arkadaşa da özelden direkt yazdım ve görüştük biz...
Böyle işte çizelge yaptım en alttaki erken gebelik testi. Elimde şu an iki test kaldi. Bat günü olmazsam yapacağım.
Aynı sat ve bat tarihimiz bende bugün erken gebelik yptim çıkmadı şimdi tek bir tane testim kaldı onuda pazara saklıyorumBöyle işte çizelge yaptım en alttaki erken gebelik testi. Elimde şu an iki test kaldi. Bat günü olmazsam yapacağım.
Benim de gaz var arada göğsüme ve kasigima iğne batar gibi oluor ama çok nadir belirtim diyeceğim bişey yok adet belirtiside yok akintin ne durumdaAynı durum bende de var canım. Hem çok üşüyorum hem de sıcak basıyor ve aşırı gaz durumu var. Ve 4 gün kaldı adete. İnşallah ikimizde de bebiş vardır canım![]()
Bende gordum☺Canım en altın bi üstündekinde çizgi görüyorum ayy inşallah vardırr
Akıntım şu an yok gibi ama akıntıya takılmıyorum ben. İlk gebeligimde bile neredeyse hiç akıntım olmamıştı.Benim de gaz var arada göğsüme ve kasigima iğne batar gibi oluor ama çok nadir belirtim diyeceğim bişey yok adet belirtiside yok akintin ne durumda
Amin canım bakalımCanım en altın bi üstündekinde çizgi görüyorum ayy inşallah vardırr
Akıntım şu an yok gibi ama akıntıya takılmıyorum ben. İlk gebeligimde bile neredeyse hiç akıntım olmamıştı.
Amin canım bakalım ☺ bugün bir de ovulasyon testi denedim. Ovulasyonla da öğrenen oluyormuş