Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktoru ogrenebilirmiyiz :)
15yusra11 15yusra11 arkadssimiz tavsiye ettti bana inaallah iyi sonuc aliriz . Nisa hastanesinde
Kuzum nolur kendini üzme vericek olan o bebeği sana Allah benim kuzenimede hamile kalması ümkansız dedi üzüldü ağladı neler yaşadı sonra kendiliğinden hamile kaldı asla ama asla umudunu kaybetme bak meryem anamız kısırken Allah ol deyince olmuş her doktorada inanma lütfen umudunı kaybetme lütfen
Ölümden baska herseyin caresi vardir evelallah😍😍😍

L Loriklorik bak ben c life diye bi sayfadan macun aldım bugün herkes çok memnun kuzum bizzat tanıdıklarım bana mutlaka al dediler aldım sayfayı bi incele amh yi yükseltiyormuş bi bak kuzum olurmu fiyatıda uygun baya nam salmış

15yusra11 15yusra11 arkadssimiz tavsiye ettti bana inaallah iyi sonuc aliriz . Nisa hastanesinde

Ölümden baska herseyin caresi vardir evelallah😍😍😍
Tabiki kuzu yaa napalım buda bizim imtihanımız Rabbim bizi çok seviyorki bize sıkıntı veriyor öyle değilmi ama :)

He yaa ben varya kendim o kadar aa olsun değilim çevre baskısı yüzünden hep kafayı taktım
Ah o cevre baskisi yok mu onlar saniyorlar ku biz hic hastanye gitmedik hic kontrole gitmedik gibi konuşuyorlar . Gecen esimin teyzesi kaynanama diyor benim yanimda gelinde hala biswy yok mu goturmediniz mi doktora diye gitmedin mi doktora dedi bana ben de yok dedim😂😂

L Loriklorik bak ben c life diye bi sayfadan macun aldım bugün herkes çok memnun kuzum bizzat tanıdıklarım bana mutlaka al dediler aldım sayfayı bi incele amh yi yükseltiyormuş bi bak kuzum olurmu fiyatıda uygun baya nam salmış
Kız L Loriklorik in birşeyi yokmuş, başka doktora gitti o normal dedi her şey.

Ah o cevre baskisi yok mu onlar saniyorlar ku biz hic hastanye gitmedik hic kontrole gitmedik gibi konuşuyorlar . Gecen esimin teyzesi kaynanama diyor benim yanimda gelinde hala biswy yok mu goturmediniz mi doktora diye gitmedin mi doktora dedi bana ben de yok dedim😂😂
Sorma ya benimde kaynanama demiş biri doktora götürün diye ben düşünemiyomuyum gitmeyi dedim vericek olan Allah kimse benim iyiliğimi benden daha iyi bilemez dedim

Ilk gittigimiz bize dedi ki bu yukselmez bu deger dedi bakalim bu ay asilama yaptiriyoruz . Tutmazsa onumuzdeki ay ben de alirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X