- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
Evet balim ovulasyonla basladim direk adetim duzensiz dedim bi ihtimal hadi bismillahSen ona o sana naz yapar durursunuz artıkilk deneme mi bu ay

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet balim ovulasyonla basladim direk adetim duzensiz dedim bi ihtimal hadi bismillahSen ona o sana naz yapar durursunuz artıkilk deneme mi bu ay
Haha tamam cicegim bekliyorumUstalik eseri diyosunbakalim bunu test edip burada yazicam
![]()
Hemen yazicam duvarina hemde dicemm nana haklisin bu cocugun malzemesi bol oldu ilki gecekondu bu rezidansHaha tamam cicegim bekliyorum![]()
Hadi inşallah Rabbim bekletmesin cnmEvet balim ovulasyonla basladim direk adetim duzensiz dedim bi ihtimal hadi bismillah![]()
Allahım göster bana o günleri nolur nolurHemen yazicam duvarina hemde dicemm nana haklisin bu cocugun malzemesi bol oldu ilki gecekondu bu rezidans![]()
Sana uydum geceleri sahne alıyorum artıkEtiketine bak anlarsın![]()
Amin bitanemmm bekleyenlere de insallah hayirli bebis haberleri verdirsin rabbimHadi inşallah Rabbim bekletmesin cnm
Kocayı uyut gel tabeSana uydum geceleri sahne alıyorum artık![]()
Aminnnn aminnn cnm inşallahAmin bitanemmm bekleyenlere de insallah hayirli bebis haberleri verdirsin rabbim![]()
amin aminnAllahım göster bana o günleri nolur nolur![]()
Yoo kocişim uyanık dahaKocayı uyut gel tabe![]()
Sanırsın mıamin aminnSende bekliyosun bebis sanirim insallah rabbim en kisa zamanda gobusunu bebisle doldurur saglikli hayirli bi evlat olur
![]()
İyi dövmüyor zopaynanYoo kocişim uyanık daha![]()
Kizzz en cok sana dua edicem o zaman hayirli evlat versin rabbim sana tez zamanda saglikli sihhatli bi bebis versin sende saglik sorunu yasama sagsaglim kucagina al kokusunu cek icine insallahSanırsın mı
Amin deeeeee
Bu bebek bekleyenlerin demirbası kalın kolonu mimarisi benim be
Cümlemizin insallah![]()
Yok film izliyorİyi dövmüyor zopaynandilimde hakan bulutmuydu o var yaaa geceler geceleeer zalım geceleeer
![]()
Banada et kız banada ben daha uzun zamandır bekliyorum hem sanki hemşeriyiz torpil geçKizzz en cok sana dua edicem o zaman hayirli evlat versin rabbim sana tez zamanda saglikli sihhatli bi bebis versin sende saglik sorunu yasama sagsaglim kucagina al kokusunu cek icine insallah![]()
Oyyyy yavrummm anammmKizzz en cok sana dua edicem o zaman hayirli evlat versin rabbim sana tez zamanda saglikli sihhatli bi bebis versin sende saglik sorunu yasama sagsaglim kucagina al kokusunu cek icine insallah![]()
İnsanın istemedigi hersey bagımlılık yapıyor nedenseYok film izliyorfatih bulut kız valla kızdım ettim ama bnmde dilimde ya çıkmıyor kafamdan
![]()
Aynn cnm haklisin cok degisik zaten herkezin farkli belirtileri oluoDÜstü derken her ay bir yumurtalık calısırmıs ya benim bu ay hangisinin islevde oldugunu ben hissediyorum meselaöylle tabii canımmm bugün jel aldım jelde bile öyle yazıyor gebe kalmak isteyen kisilerin yumurtalık takibi yaptıgında bebek icin iliskiye girdiklerinde vajinada kuruluk oranı cok oldugu saptanmıstır tarzı bi yazı vardı belkide o psikolojiden gebe kalamiyoruz nasıl bir hormon salgılıyorsak olması gerekenleri etkiliyor iste
![]()