Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırsın mı 😭😭😭😭
Amin deeeeee

Bu bebek bekleyenlerin demirbası kalın kolonu mimarisi benim be 😜🤦‍♀️😂😂😂

Cümlemizin insallah🤣😇
Kizzz en cok sana dua edicem o zaman hayirli evlat versin rabbim sana tez zamanda saglikli sihhatli bi bebis versin sende saglik sorunu yasama sagsaglim kucagina al kokusunu cek icine insallah 🤲🏻

Kizzz en cok sana dua edicem o zaman hayirli evlat versin rabbim sana tez zamanda saglikli sihhatli bi bebis versin sende saglik sorunu yasama sagsaglim kucagina al kokusunu cek icine insallah 🤲🏻
Banada et kız banada ben daha uzun zamandır bekliyorum hem sanki hemşeriyiz torpil geç 😁

Oyyyy yavrummm anammm
Anannn gurbanda diyeyimmm yaaa nolur noluurrr 🤩🤩🥰🥰🥰😇😇😇🤲🤲🤲🤲

DÜstü derken her ay bir yumurtalık calısırmıs ya benim bu ay hangisinin islevde oldugunu ben hissediyorum mesela 🤪🤪 öylle tabii canımmm bugün jel aldım jelde bile öyle yazıyor gebe kalmak isteyen kisilerin yumurtalık takibi yaptıgında bebek icin iliskiye girdiklerinde vajinada kuruluk oranı cok oldugu saptanmıstır tarzı bi yazı vardı belkide o psikolojiden gebe kalamiyoruz nasıl bir hormon salgılıyorsak olması gerekenleri etkiliyor iste🤦‍♀️😬
Aynn cnm haklisin cok degisik zaten herkezin farkli belirtileri oluo 🤔
Ya bisey diecem bugun yumurtlama gunum hissediorum dunden beri zatende kasiklarim surekli agri girio ara sira bide iliski oldu degerlendirdim ama seyim zonkluo bicak saplanir gibi aci oluo nie ki enfeksyonmu acaba ya 🤔🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X