- 13 Mart 2019
- 16.000
- 61.856
- 598
Ben geçen ay yaptım bişey olmadı adetim bile gecikti ama bu ay yine yapıcam vazgeçmek yok
Öyle yemin ederim gorumcem bütün gun elinde torpu hiç bişey yapmaz sürekli nefesi daralir anası kiyamaz hastadır o ama bize gelince dış güç el kızı onun yüzünden akşam akşam eşimle tartışıp odaya gectimKaynana degil mi hepsi mi ayni olur sanirsin bizi insanoglu doğurmamış da sadece onlarin evlatlari var el ustunde tutuluyo
Onllarin kizlari PIREMSESS biz RAMBOOÖyle yemin ederim gorumcem bütün gun elinde torpu hiç bişey yapmaz sürekli nefesi daralir anası kiyamaz hastadır o ama bize gelince dış güç el kızı onun yüzünden akşam akşam eşimle tartışıp odaya gectim
Esin bisey demiyor mu o da kicini kaldirsaymis yardim etseymis sonucta erkek gucu daha farkliÖyle yemin ederim gorumcem bütün gun elinde torpu hiç bişey yapmaz sürekli nefesi daralir anası kiyamaz hastadır o ama bize gelince dış güç el kızı onun yüzünden akşam akşam eşimle tartışıp odaya gectim
Gelmez miKızlar regl ağrısını çok pis çektikten sonra sizede garip bi.şekilde enerji geliyor mu
Hamileler eklenmiyor muGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Eylül
@Ahenfatma bat 17
@Serimeri bat 18
@Blackinfinity bat 18
@LadyMorganas bat 19
@Icebergsss bat 20
@bmbm bat 21
G Gulguzeli2019 bat 22
@Firstandlast bat 22
@Ggden bat 22
@Venuseva bat 22
@dilosss_ bat 23
@Tiibukk bat 23
@beren20 bat 24
@rosebatum bat 24
@burcusami bat 24
@Misst bat 24
@Melegim15 bat 25
@hayal alemi bat 25
@elifgulavsar bat 25
@Sibelll16 bat 27
@guzelgunler2019 bat 27
@Umutumut82 bat 27
@Hilalkk21 bat 27
@meryem6yrr bat 28
@meryemceeee4141 bat 28
@Elif Colak53 bat 30
Ekim
@Feminas bat 1
15yusra11 bat 2
@kirmizipatiklikiz bat 2
@Deryakadir bat 4
@Andyou bat 4
@eylem91 bat 5
@BerraAksa_K bat 6
@nurguull bat 11
A Antoryum123 bat 13
L Loriklorik bat 14
@Karakarsu bat 16
N Nana Ana bat 17
@sosmivida bat 17
E Eslem91 bat 17
B bocek345 bat 19
Gonulmeyvesi bat 19
Beklemekseni bat 28
@Cokoprenses83 bat 29
Beybililerimiz
@tiktaktok bat 1 E
@Babyandmom bat 6 A
@Martilikiz07 bat 9 E
@Ojej bat 11 A
@Seval2321 bat 11 E
@hayalinizle bat 12 A
Emine Hatayli bat 19 A
F Fatma KTL bat 20 A
@mervecancan bat 20 T
@icecreamm bat 20 E
@Caghla_29 bat 23 A
@emine1115ygt bat 23 A
@Gncgztc bat 24 A
@Sumeyyee__ bat 26 A
@Lepistesb bat 28 A
@Ftskrcm bat 30 A
@zambak189 bat 30 A
Eevveetttt cook heyecanliii devaaamiiinii gettiiirrrrrrrr
Arada kaldı ben kalk o kalkma deyince kalkmadı bizden büyükmüş çok saygılı çünküEsin bisey demiyor mu o da kicini kaldirsaymis yardim etseymis sonucta erkek gucu daha farkli
Yok böyle bi saygı gosterisi isine gelmemistirArada
Arada kaldı ben kalk o kalkma deyince kalkmadı bizden büyükmüş çok saygılı çünkü
Evdekileri bile kirklayasim gelir o okadar bi enerjiOooyy oy anam oy
KıskançBeni de yeeee
Canım benim doktor durumuna göre başlıyor işte tedaviye benim normaldede yumurtalarım oluyor büyüyor ama klomen veriyor onu bile kullanmak istemiyorum yani zararı dokunur diye korkuyorum bakalım ikinci aşılamayada klomen verdi dün başladım hapa pazartesi muayenem var işte çorumdayım canım burdaki özel hastanede yaptırdım zaten 3 aşılama hakkı veriyorlar sonra tüp bebek raporu çıkartıyorlar tüp bebekte devlet karşılıyor boşver ya olmazsa 2 kez daha yaptır sonra rapor çıkartsın öbür türlü herşey paralı oluyorHangi hastane canm.? Bende cuma günü oldum aşılama beklemedeyim. Senin baya uygun olmuş ben iğneyle başladım direkt gonal f sonrasında catlatma iğnesi sonra da aşılama
Ya kuzum ne diyorsun yeni gördüm daha lütfen sıkma canını Allahtan Ümit kesilmez çok üzüldüm sen nasıl istersen canım benim bende ilki tutmayınca giremedim insan bian ümitsiz oluyorda geçiyor kıyamam ya olsun bende yüzde elli şansla tek tüp tıkalı olduğundan öyle ilerliyorum olcak kuzum ne yapalımCok kötüyüm kizlae uzun bir sure buraya ara vermeyo dusunuyorum kafam cok daginik cunku bugun doktora randevum vardi gittik amh düşük ciktigi icin gebelik sansi yokmus asilamada tutmaz dedi bize moralim cok bozuk cookk yol boyunca agladimhala kendime gelmis degilim yumurta rezervim azalmis . Anne olma sansim git gide düşüyo. Tup bebege bas vurmamizi onda da %40 sansimizin oldugunu söyledi . Cok moralim bozuk hakkonizi helal edin .Allaha emanet olun arasira bakarim buraya
Bi tane daha dolduralim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?