Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben geçen ay yaptım bişey olmadı adetim bile gecikti ama bu ay yine yapıcam vazgeçmek yok

Canım testere dişli aslanpençesi de içtin mi 15 gün yaptıktan sonra soğan kürünü bırakıp testere dişli aslan pençesi için diyor i.sraçoğlu
Günde iki kez hormonları dengeliyormuş

Kaynana degil mi hepsi mi ayni olur sanirsin bizi insanoglu doğurmamış da sadece onlarin evlatlari var el ustunde tutuluyo
Öyle yemin ederim gorumcem bütün gun elinde torpu hiç bişey yapmaz sürekli nefesi daralir anası kiyamaz hastadır o ama bize gelince dış güç el kızı onun yüzünden akşam akşam eşimle tartışıp odaya gectim

Onllarin kizlari PIREMSESS biz RAMBOO

Esin bisey demiyor mu o da kicini kaldirsaymis yardim etseymis sonucta erkek gucu daha farkli

Hamileler eklenmiyor mu

Hangi hastane canm.? Bende cuma günü oldum aşılama beklemedeyim. Senin baya uygun olmuş ben iğneyle başladım direkt gonal f sonrasında catlatma iğnesi sonra da aşılama
Canım benim doktor durumuna göre başlıyor işte tedaviye benim normaldede yumurtalarım oluyor büyüyor ama klomen veriyor onu bile kullanmak istemiyorum yani zararı dokunur diye korkuyorum bakalım ikinci aşılamayada klomen verdi dün başladım hapa pazartesi muayenem var işte çorumdayım canım burdaki özel hastanede yaptırdım zaten 3 aşılama hakkı veriyorlar sonra tüp bebek raporu çıkartıyorlar tüp bebekte devlet karşılıyor boşver ya olmazsa 2 kez daha yaptır sonra rapor çıkartsın öbür türlü herşey paralı oluyor

Ya kuzum ne diyorsun yeni gördüm daha lütfen sıkma canını Allahtan Ümit kesilmez çok üzüldüm sen nasıl istersen canım benim bende ilki tutmayınca giremedim insan bian ümitsiz oluyorda geçiyor kıyamam ya olsun bende yüzde elli şansla tek tüp tıkalı olduğundan öyle ilerliyorum olcak kuzum ne yapalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…