Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benim de midem çok kötü bir kere çıkardım ama çıkarmadigim zaman daha beterim zencefil sekeri onerdiler doktor da zencefil çayı iç dedi. Onları deneyeceğim benim kasık ağrim cok fena ic karnim küçük galiba gobegim cikti

Yok kiz surekli yogunluk ewimde duruyum tek kaliyim cok istiorum bazen yorgunlukdan agladigim oluo bi burasi var rahatladigim .
Geceleri gec yatiorum ccunku kndimle basbasa bi gece kaliom annem der senin cocuk yapmaya zamanin olmuo cocuk die aglama die gercekten yapmak isterim sanada kiz nolcak hatiram olur ama bkliceksen

Amin aminnn aminnnn Rabbim sizlerede sağ salim kucağınıza alabilmeyi nasip etsin cnm

Anaaa ogluna duskum kaynana skntili durummus ama sakin ol belki sakadir gercekten

Kaynananla birlikde mi yasion kuzum sen bu tarz insanlari hic sewmiorum el kiziymis oda bi evlat oda bi can sonucda cokk sinir oldum

Yani genelde duruma göre iğne yada klomen hap başlatılıyo inşallah bu defa gelir, ilk defa deneyen arkadaşlar ve bana da nasip olur insAllah ikinciye gerek kalmadan Ya'Rabbimmm duy sesimizi

Kizlar yumurtlama zamaniniz gelince o bir haftanin her gununumu degerlendiriosunuz yoksa ara vererekmi ?

Kuzuşum yanlis doktor secimi yapmisim megersem agirligi tup bebek uzerine oldugu icin asilama ile ugrasmak istemiyorlar anladigim kadariyla zaten esim aradi agzina geleni saydi .baska bir doktorla asilama tedavime basladim bugun gonolf 450 nin 3. Gunu
Doldur doldur sende o potansiyeli görüyorum ben kendime güvenmiyorum daha dolmadan patlatırım ben
Ben birikimi seviyorum harcamayi ihtiyac oldukca severim

Canım testere dişli aslanpençesi de içtin mi 15 gün yaptıktan sonra soğan kürünü bırakıp testere dişli aslan pençesi için diyor i.sraçoğlu
Günde iki kez hormonları dengeliyormuş
Hiç içmedim canım soğan suyunu bitirince mi başlanıyor ona anlamsdım.. Prolaktine de iyi geliyormus duymustum

Beklemekseni tatlım ben alamadım şimdi ne zaman başlayacağız ve kuru yaparken yumurtlama zamanına sen geliyor onu anlamadim
Canım adetin bitti ya 7.gün başlanıyor 15 gün sabah akşam içiliyormus 15 gün sonra bırakıyorsun. Ben yumurtlamaya zarar vercegini düşünmüyorum etse zaten doktor önermez yani ibrahim saraçoğlu. İltihapı söküyo yumurtlamayı düzene sokuyor çok faydalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…