Malesef devlt ole
Midem fena yaa. Adam akilli bisy yiyemiorm . Her syden tiksndim.hep açım . Cnm bisy istemio.bulanti hali hep var ama cok sukur cikrmdim daha. Kasik agrim kendimi zorldgimda oluo baska olmuo. Bide anlik adet sancisi gibi oluo gecio hemen.
Belki bana öyle denk geldiBn yanlis duydum o zmn
Yok kiz surekli yogunluk ewimde duruyum tek kaliyim cok istiorum bazen yorgunlukdan agladigim oluo bi burasi var rahatladigim .Evet ta
oy oy oy oy yerim ya seni masallah basında baya bir kalabalıkmıs cidden hic yapmasanda olur kuzum ben seni rahatsın sanmıstımhepimiz öyle görüyoruz hepimizinde bir noktada burada rahatladıgına inanıyorum ben canım insallah yaptıgın battaniyenin senesi dolmadan bebegini örtersin onunla insallah cicegimmmm
Amin aminnn aminnnn Rabbim sizlerede sağ salim kucağınıza alabilmeyi nasip etsin cnmŞu cuma gecesi hürmetine bebek isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat nasib et Rabbimgünahımızla geldik ,gel dediğin için geldik. Duası kabul olmuş kişiler listesine burdaki arkadaşlarımı da ekle Rabbim...!!!
Anaaa ogluna duskum kaynana skntili durummus ama sakin ol belki sakadir gercektenHanımlar bugün çok sinir oldum Dün hali yikadim çok ağırdı kayinvaliddmle beraber kaldırdık akşam içeri alicaz eşime dedim hadi kalk yardım et anası bırakmadı biz yaparız dedi kiyamadi oggluna elinden tutup kocami kaldirdim kızdım ay kadın gelip şakayla karisikk kolumu cimcikliyor el kızı filan dedi gülerek bende ben öyle gormuyyorm sizi siz görüyorsunuz demek dedim tabi hepsi onların nezlinde şaka alinmamaliyim dusunndum de bunların torunu olsa ne olmasa ne
Ay hadi insallah kiz ama kisiden kisiye degisiomus umarim guzel hber verirsin kuzucumSoğan kürünğ denicem bu ay sizede haber ederim tabii
Genelde yapanlar ikinci ayına hamile kalıyor ama bakalım
Kaynananla birlikde mi yasion kuzum sen bu tarz insanlari hic sewmiorum el kiziymis oda bi evlat oda bi can sonucda cokk sinir oldumÖyle yemin ederim gorumcem bütün gun elinde torpu hiç bişey yapmaz sürekli nefesi daralir anası kiyamaz hastadır o ama bize gelince dış güç el kızı onun yüzünden akşam akşam eşimle tartışıp odaya gectim
Canım benim doktor durumuna göre başlıyor işte tedaviye benim normaldede yumurtalarım oluyor büyüyor ama klomen veriyor onu bile kullanmak istemiyorum yani zararı dokunur diye korkuyorum bakalım ikinci aşılamayada klomen verdi dün başladım hapa pazartesi muayenem var işte çorumdayım canım burdaki özel hastanede yaptırdım zaten 3 aşılama hakkı veriyorlar sonra tüp bebek raporu çıkartıyorlar tüp bebekte devlet karşılıyor boşver ya olmazsa 2 kez daha yaptır sonra rapor çıkartsın öbür türlü herşey paralı oluyor
Alt li ustlu oturuyorz canımKaynananla birlikde mi yasion kuzum sen bu tarz insanlari hic sewmiorum el kiziymis oda bi evlat oda bi can sonucda cokk sinir oldum
Kuzuşum yanlis doktor secimi yapmisim megersem agirligi tup bebek uzerine oldugu icin asilama ile ugrasmak istemiyorlar anladigim kadariyla zaten esim aradi agzina geleni saydi .baska bir doktorla asilama tedavime basladim bugun gonolf 450 nin 3. GunuYa kuzum ne diyorsun yeni gördüm daha lütfen sıkma canını Allahtan Ümit kesilmez çok üzüldüm sen nasıl istersen canım benim bende ilki tutmayınca giremedim insan bian ümitsiz oluyorda geçiyor kıyamam ya olsun bende yüzde elli şansla tek tüp tıkalı olduğundan öyle ilerliyorum olcak kuzum ne yapalım
Ben birikimi seviyorumDoldur doldur sende o potansiyeli görüyorum ben kendime güvenmiyorum daha dolmadan patlatırım ben
Oo cok skntili durum bilemedim ki esinle tartismanada uzuldum ne desem bilmiorum sakince bekle saygini yinede esirgeme kuzum erkek milleti senin ailen bnm ailem yapipda seni kirmasinAlt li ustlu oturuyorz canım
Belirtisiz yasarsin insallah gebelikBirde hanımlar son 2 güne giriyorum benimhala belirtim yok ya ne adet ne gebelik
Nasip artık belirti varken de olmadi☺Belirtisiz yasarsin insallah gebelik
Nasip artik diyip yola devamNasip artık belirti varken de olmadi☺
Hiç içmedim canım soğan suyunu bitirince mi başlanıyor ona anlamsdım.. Prolaktine de iyi geliyormus duymustumCanım testere dişli aslanpençesi de içtin mi 15 gün yaptıktan sonra soğan kürünü bırakıp testere dişli aslan pençesi için diyor i.sraçoğlu
Günde iki kez hormonları dengeliyormuş
Evdekileri bile kirklayasim gelir o okadar bi enerji
NegatifTest yap bakalım kuzum belirszilk yorar insanı ben adet olamk için test yaparm çogu zman kafam raharlasn diye stres oönca reglm gecikiyor bence
Canım adetin bitti ya 7.gün başlanıyor 15 gün sabah akşam içiliyormus 15 gün sonra bırakıyorsun. Ben yumurtlamaya zarar vercegini düşünmüyorum etse zaten doktor önermez yani ibrahim saraçoğlu. İltihapı söküyo yumurtlamayı düzene sokuyor çok faydalıBeklemekseni tatlım ben alamadım şimdi ne zaman başlayacağız ve kuru yaparken yumurtlama zamanına sen geliyor onu anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?