Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abarttınmı sanki seninde canın sagolsun yapmıs kadar oldun
Kiz neyi abartiyim babamlar kusuo zirt birt ya oraya gidiom ya bize geliolar esimin sulalesi zirt dio gelio bos duramiom gunduz ev isi aksam misafir oyuzden bi gece gelebiliom ve buyuzden bu kadar uzun surdu bnm kide bak kayin babamlar bugun gelio yarin biz misafirliye gidicez cumartesi pazar kuzenleri gelcek esleriyle pazartesi bi bosum sen dusun bn ölem ewlendigimden beri boleyim abartmak degil yani kralicem sen iste yeterki bklersen yaparim kndime ne yapiosam kiz nolcak ablam sayilirsin aile gibi olduk burda dertlerimi sorunlarimi sizden baskasina solemiom ki bi siz anlionuz bni

D3vam ediyorum bir tane daha doldurmaya basliycaamm bence herkes yapsin
Bn esimden aylik 100 tl aliodum kenara sakliodum internet istedim kes 50 lira dedim ole ijna ettim simdi 50 tl aliom sakliom cok birkince dayanamiom harciom ew gereclerine keske yapabilsem bole senin gibi

Hemen pes etme cnm bnm hepimiz ayni durumdayiz uzme kndini olucak bir gun minnacik elleriyle yuzumuzu oksayacak meleklerimiz guzel dusun guzel olsun

Evet ta
oy oy oy oy yerim ya seni masallah basında baya bir kalabalıkmıs cidden hic yapmasanda olur kuzum ben seni rahatsın sanmıstım hepimiz öyle görüyoruz hepimizinde bir noktada burada rahatladıgına inanıyorum ben canım insallah yaptıgın battaniyenin senesi dolmadan bebegini örtersin onunla insallah cicegimmmm

İlla aglicam diyosan rabbim seni bebek mujdesiyle mutluluktan aglatsin Hayatta hep mutluluktan agla emii

Hanımlar bugün çok sinir oldum Dün hali yikadim çok ağırdı kayinvaliddmle beraber kaldırdık akşam içeri alicaz eşime dedim hadi kalk yardım et anası bırakmadı biz yaparız dedi kiyamadi oggluna elinden tutup kocami kaldirdim kızdım ay kadın gelip şakayla karisikk kolumu cimcikliyor el kızı filan dedi gülerek bende ben öyle gormuyyorm sizi siz görüyorsunuz demek dedim tabi hepsi onların nezlinde şaka alinmamaliyim dusunndum de bunların torunu olsa ne olmasa ne

Cimcikleme öyle yumuşak değil morartti yani kendi kızı btun gun tırnak torpulyor

Kaynana degil mi hepsi mi ayni olur sanirsin bizi insanoglu doğurmamış da sadece onlarin evlatlari var el ustunde tutuluyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…