- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Oo mayy goooddOnların öle tontislerini yerim diyecem bu sefer herkes bana my good diyecek en iyisi susayım
Bnce bklesin zor gunlere sakla , belki supriz olur asilamada bebis gelir masraflara destek olur dursun ve dewam et biriktirmeyeKizlar ben evlendigimin 4. Ayi kumbara acmistim bebek niyetinehani bebek icin birikin yapmaya simdi ağzına kadar dolmuş patlatsam mi
D3vam ediyorum bir tane daha doldurmaya basliycaamm bence herkes yapsinBnce bklesin zor gunlere sakla , belki supriz olur asilamada bebis gelir masraflara destek olur dursun ve dewam et biriktirmeye
Kiz neyi abartiyim babamlar kusuo zirt birt ya oraya gidiom ya bize geliolar esimin sulalesi zirt dio gelio bos duramiom gunduz ev isi aksam misafir oyuzden bi gece gelebiliom ve buyuzden bu kadar uzun surdu bnm kide bak kayin babamlar bugun gelio yarin biz misafirliye gidicez cumartesi pazar kuzenleri gelcek esleriyle pazartesi bi bosum sen dusun bn ölem ewlendigimden beri boleyimAbarttınmı sankiseninde canın sagolsun yapmıs kadar oldun
Bncede zarari olmayan bisi dene sonra bize de soleSağol canım ben bi detoks yapayım o zaman soğan kürüyle
Enfeksiuon iltihap kist mist ne var ne yok temizlesin
Bn esimden aylik 100 tl aliodum kenara sakliodum internet istedim kes 50 lira dedim ole ijna ettim simdi 50 tl aliom sakliom cok birkince dayanamiom harciom ew gereclerine keske yapabilsem bole senin gibiD3vam ediyorum bir tane daha doldurmaya basliycaamm bence herkes yapsin
Hemen pes etme cnm bnm hepimiz ayni durumdayiz uzme kndini olucak bir gun minnacik elleriyle yuzumuzu oksayacak meleklerimiz guzel dusun guzel olsunKoskocaaa bir negatifi gördüm ben artık takip etmemeye karar verdim ya sıkıldım her ay bunu yaşamaktan saldım artık herkesin inş beklediği bebişler gelir kızlar ben Ekim batı vermeyecem listeye ama can sıkıntısına napıyonuz ne ediyonuz arada uğrarım sizi tanımak güzeldi
Evet taKız seni yerim unutmamış soruyor beni cansınson şansımı denicem bakalım inşallah bu sefer olur cnm ama çok korkuyorum bu yöntemledd olmazsa yapacak bişeyim kalmıyor beynim çok dolu bağıra bağıra ağlıyasım var utanmasam çocuk gibi
Kuzu olmuşum 28 hiçte küçük değil aslında zaman aleyhime
oy oy oy oy yerim ya seni masallah basında baya bir kalabalıkmıs cidden hic yapmasanda olur kuzum ben seni rahatsın sanmıstımKiz neyi abartiyim babamlar kusuo zirt birt ya oraya gidiom ya bize geliolar esimin sulalesi zirt dio gelio bos duramiom gunduz ev isi aksam misafir oyuzden bi gece gelebiliom ve buyuzden bu kadar uzun surdu bnm kide bak kayin babamlar bugun gelio yarin biz misafirliye gidicez cumartesi pazar kuzenleri gelcek esleriyle pazartesi bi bosum sen dusun bn ölem ewlendigimden beri boleyimabartmak degil yani kralicem sen iste yeterki bklersen yaparim kndime ne yapiosam kiz nolcak ablam sayilirsin aile gibi olduk burda dertlerimi sorunlarimi sizden baskasina solemiom ki bi siz anlionuz bni
Yok zaten genelde 15 gün sonra yumurtlama oluyor ya o yuzden 15 gün yapın diyorlar.. adet bittikten 7 gğn sonra baslanıcak bende yapcam bu ayPeki yumurlama döneminde sorun olur mu
İlla aglicam diyosan rabbim seni bebek mujdesiyle mutluluktan aglatsinKız seni yerim unutmamış soruyor beni cansınson şansımı denicem bakalım inşallah bu sefer olur cnm ama çok korkuyorum bu yöntemledd olmazsa yapacak bişeyim kalmıyor beynim çok dolu bağıra bağıra ağlıyasım var utanmasam çocuk gibi
Kuzu olmuşum 28 hiçte küçük değil aslında zaman aleyhime
Kuzum benim ya amin inşallahhhİlla aglicam diyosan rabbim seni bebek mujdesiyle mutluluktan aglatsin ♥ Hayatta hep mutluluktan agla emii
Cimcikleme öyle yumuşak değil morartti yani kendi kızı btun gun tırnak torpulyorHanımlar bugün çok sinir oldum Dün hali yikadim çok ağırdı kayinvaliddmle beraber kaldırdık akşam içeri alicaz eşime dedim hadi kalk yardım et anası bırakmadı biz yaparız dedi kiyamadi oggluna elinden tutup kocami kaldirdim kızdım ay kadın gelip şakayla karisikk kolumu cimcikliyor el kızı filan dedi gülerek bende ben öyle gormuyyorm sizi siz görüyorsunuz demek dedim tabi hepsi onların nezlinde şaka alinmamaliyim dusunndum de bunların torunu olsa ne olmasa ne
Kaynana degil mi hepsi mi ayni olur sanirsin bizi insanoglu doğurmamış da sadece onlarin evlatlari var el ustunde tutuluyoHanımlar bugün çok sinir oldum Dün hali yikadim çok ağırdı kayinvaliddmle beraber kaldırdık akşam içeri alicaz eşime dedim hadi kalk yardım et anası bırakmadı biz yaparız dedi kiyamadi oggluna elinden tutup kocami kaldirdim kızdım ay kadın gelip şakayla karisikk kolumu cimcikliyor el kızı filan dedi gülerek bende ben öyle gormuyyorm sizi siz görüyorsunuz demek dedim tabi hepsi onların nezlinde şaka alinmamaliyim dusunndum de bunların torunu olsa ne olmasa ne
Yerim seniKuzum benim ya amin inşallahhh
Bncede zarari olmayan bisi dene sonra bize de sole
Ben geçen ay yaptım bişey olmadı adetim bile gecikti ama bu ay yine yapıcam vazgeçmek yokSoğan kürünğ denicem bu ay sizede haber ederim tabii
Genelde yapanlar ikinci ayına hamile kalıyor ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?