Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vala ekstra şeyler yapmıyorum ben rutin senin yaptıkların beyazlari 60 renklileri 40 derecede yikarim deterjanım fiyata göre Rinso Bingo değişiyor lekeler genelde çıkıyor acaba çok mu dolduruyorsun ki fazla çamaşır atınca çıkmıyor benim de bazen

Havluları renklileri pamuklu 40 atıyorum 800 devirde sıktırıyorum. / çarşaf sofra bezi tarzı kumaşları sentetik 30-40 derece atıyorum/ beyazları 60derece pamuklu da yıkıyorum. // kızlar havluların yumuşak olması için ne yapıyorsunuz. Ben ütülüyorum

O zmn size gunaydin bna tatlis r
Rahim filmi duzene sokmuomu gerci bnde bu ay iki kere adet oldum sanirim rahim temizlenio uzunme
Düzene sokuyor mu sokmuyor mu bilmiyorum açıkcası.Olaylara hep iyi yerinden bakmaktan da sıkıldım işin açıkçası Neyse bu ay hamile kalmadığım iyi oldu rahimdeki ilaç iyice dağılsın. Bari bu şekilde düşünüp mutlu edeyim kendimi

Bu arada kızlar hani dedimya doktor doğum kontrol hapı verdi bana 3 ay korun felan dedi eşimle karar aldık hapı kullanmicam c life diye bi sayfadan macun aldım onu denemeye başlicam kısmetse
Kızlar bende bu C Life macunu almayı düşünüyorum çok olumlu sonuçlar alanlar var.

Kontrol ediom elimle bosluk oluo anlamiom ki bak yun ve perdelerin programi uazio zaten yikiom efsane cikio ama renkli ve beyazlari ne denediysem cikmadi camasir suyunda bklettim , sivi deterjan aldim karbonat dediler yok olmuo bulamiom acaba derecesi dusukmu die dusundum

Derecede ayniymis nie bnmki olmuo ki ayiptir solemesi ter izi bile kalio yeminle anlamadim bazi badilerim rezil oldu öle attim bnm nie olmuo yaa ayni iste derece sıkma

Ben ekstra olarak şu tül beyazlatıcıları var ya, ondan koyuyorum canım.

Bi de çok renkleri gittiyse durulamaya geçeceğinde makinayı kapat deterjanlı bi kaç saat beklet sonra en baştan programı ayarla deterjanı koy yıka

Bncede boswer kotu dusunme rabbim kullarina en hayirlisini nasip eder

Bulunduğunuz şebeke suyunun sertliğine göre deterjan koymayı unutmayın. Deterjanların kireçli sularda %30 daha fazla konulması için yazılmış yıkama talimatlarında yazar genelde ist.un suyu oldukça sert normal ölçüden daha fazla deterjan koymayı deneyin derim.

Bi de çok renkleri gittiyse durulamaya geçeceğinde makinayı kapat deterjanlı bi kaç saat beklet sonra en baştan programı ayarla deterjanı koy yıka
Simdi programi ayarlicam calistircam durulamaya gecince durdurup tekrar yeniden koymus gibi calistircam o kadar dimi beyazlar icin ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…