Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çamaşır suyunda da bekletiyorsun olmuyor mu
Kuran carpsin olmuo ölece lekeli kalio yikiom tık yok hadi biri olmaz dieridemi olmaz yok leke cikmio biraz beyazlio , ama bnm sucum bna dediki bi arkadasim herseyini kisa programda yika bn bilmeden 6 ay öle yaptim yün perde haric sonra anneme dedim cikmio fln megersem sadece az giyilmis hemen cikicak az kirli seylermis bilmiodum lekelerde kaldi bi ayar tutturamadim

Servisi çağır canim bi de belki makinede sıkıntı vardr ne bilim

Olabilir ewt ama bu kirec önleyici deterjanla karistirdim binyogu onun etkisi olmazmi ama denicem ts ederm herkeze

Tmm du aliyim bnde bu ay denicem insallah olur tuller icin karbonat ve sirke super oluo ama beyazlarda ne oluo bilmiom

Lekeler için kesin çözüm de aspirin var ya leke çıkarıcı onu kullan. Hatta ben makinede çıkmayan lekeler için su kaynatıyorum. İçine biraz toz deterjan, biraz perde beyazlatıcı, bir de aspirin leke çıkarıcı koyuyorum, kaynar suyu kovanın içine döküp güzelce karıştırıyorum. Sonra lekeli çamaşırları kovanın içine koyup, sopa gibi bişeyle içine bastırıp karıştırıyorum. Öyle bekletiyorum 1-2 saat. İstersen sabaha kadar da bekletebilirsin. Sonra yıkamaya atıyorum.

Kızlar ben demin kötü bisey yaptım snrm ya
Yeni yatak aldik biz baza yatağı eskisini kaldırdım antreye sürükleyerek götürdüm ve bi akıntı hissettim igne ucu kadar akintinin icinde pembelik vardı karın ağrım var zaten acaba varsa bisey sıkıntı mı oldu ki ya da adet mi olacam ki

Su gibi olan çamaşır suyu koy daha çıkmazsa leğene sıcak su çamaşır suyu koy iki gün beyazları beklet

Bi sıkıntı olmaz canım uzan ayaklarını kaldır yat dinlen kalkma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…