Kuran carpsin olmuo ölece lekeli kalio yikiom tık yok hadi biri olmaz dieridemi olmaz yok leke cikmio biraz beyazlio , ama bnm sucum bna dediki bi arkadasim herseyini kisa programda yika bn bilmeden 6 ay öle yaptim yün perde haric sonra anneme dedim cikmio fln megersem sadece az giyilmis hemen cikicak az kirli seylermis bilmiodum lekelerde kaldi bi ayar tutturamadimÇamaşır suyunda da bekletiyorsun olmuyor mu
Tmm du aliyim bnde bu ay denicem insallah olur tuller icin karbonat ve sirke super oluo ama beyazlarda ne oluo bilmiomEvet, beyaz çamaşırlara koyuyorum.
Servisi çağır canim bi de belki makinede sıkıntı vardr ne bilimKontrol ediom elimle bosluk oluo anlamiom ki bak yun ve perdelerin programi uazio zaten yikiom efsane cikio ama renkli ve beyazlari ne denediysem cikmadi camasir suyunda bklettim , sivi deterjan aldim karbonat dediler yok olmuo bulamiom acaba derecesi dusukmu die dusundum
Olabilir ewt ama bu kirec önleyici deterjanla karistirdim binyogu onun etkisi olmazmi ama denicem ts ederm herkezeBulunduğunuz şebeke suyunun sertliğine göre deterjan koymayı unutmayın. Deterjanların kireçli sularda %30 daha fazla konulması için yazılmış yıkama talimatlarında yazar genelde ist.un suyu oldukça sert normal ölçüden daha fazla deterjan koymayı deneyin derim.
Bi bunlari deniyim olmadi servisi cagriyimda adamlara bn beceremiom mu diecemServisi çağır canim bi de belki makinede sıkıntı vardr ne bilim
Tmm du aliyim bnde bu ay denicem insallah olur tuller icin karbonat ve sirke super oluo ama beyazlarda ne oluo bilmiom
Hanımlar bir şey merak ediyorum 2 gün öncesine kadar idrarda negatif çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mi
Evet az kaldı açıkçası bir yandan diyorum olsa 2 gün öncesi çıkardı bir yandan da ne lekelenmem ne ağrım var tek ihtimal kalıyor geç yumurtlamaVardır canım, daha önce çok okudum ben forumda. O yüzden bekle bakalım, adet günün geldiğinde olmazsan bi daha test yaparsın.
Ne bilim kiz belki makine hatalıBi bunlari deniyim olmadi servisi cagriyimda adamlara bn beceremiom mu diecem
Olmazmi canim bat günü bile negativ görüp 1 hafta sonra hamile cikanlar var.. Baska topikde okumustum.. Gec döllenme olursa öyle oluyorHanımlar bir şey merak ediyorum 2 gün öncesine kadar idrarda negatif çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mi
Durdur 2-3 saat beklet ama deterjan gözüne biraz çamaşır suyu dökSimdi programi ayarlicam calistircam durulamaya gecince durdurup tekrar yeniden koymus gibi calistircam o kadar dimi beyazlar icin ?
Su gibi olan çamaşır suyu koy daha çıkmazsa leğene sıcak su çamaşır suyu koy iki gün beyazları bekletKuran carpsin olmuo ölece lekeli kalio yikiom tık yok hadi biri olmaz dieridemi olmaz yok leke cikmio biraz beyazlio , ama bnm sucum bna dediki bi arkadasim herseyini kisa programda yika bn bilmeden 6 ay öle yaptim yün perde haric sonra anneme dedim cikmio fln megersem sadece az giyilmis hemen cikicak az kirli seylermis bilmiodum lekelerde kaldi bi ayar tutturamadim
Gebelik sen önce lazer yaptırma gebelikle eski haline dönüyorBugün lazer epilasyon seansim var o yüzden ısrarla test yapıyorum varsa yaptirmicam çünkü
Bitti zaten son 1 seansim kaldıGebelik sen önce lazer yaptırma gebelikle eski haline dönüyor
Bi sıkıntı olmaz canım uzan ayaklarını kaldır yat dinlen kalkmaKızlar ben demin kötü bisey yaptım snrm ya
Yeni yatak aldik biz baza yatağı eskisini kaldırdım antreye sürükleyerek götürdüm ve bi akıntı hissettim igne ucu kadar akintinin icinde pembelik vardı karın ağrım var zaten acaba varsa bisey sıkıntı mı oldu ki ya da adet mi olacam ki
Hayırlısı olsun canım o zamanBitti zaten son 1 seansim kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?