- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Durumun nasil nasil oldun bebekim kendine gelebildin miSağolasın canım
Çok doğru söylüyorsun testin sonucunu da atmış biz hep veriyoruz sıfırı görüyoruz burda da sayıyı görünce bi tuha OldumAy bnde senin gibi olmustum 2 ay sonra evlenen esimin kuzeni ilk bebegini dusurdu ikinciye hemen hamile kalmisti yutkundum telefonu kapatinca cok agladim sonra dedimki neden sewinmedim bencil dawrandim yaptigim icin. Cok pisman oldum ewt uzucu ama guzel hber öle dusun bizlerinde olucak birgun hic sanslari olmayan insanlar var cnm bnm onlari dusun onlar napsin kalbini uzmu bu kadar
Haaallaa senii seviyorssaammmmm.Deli gibi istiyorsammm
Uyudum uyandım iyiyim boğazım ağrıyor sadece.Durumun nasil nasil oldun bebekim kendine gelebildin mi
Dikkat et bogaz cok kötü. Ilerlemeden müdahale etUyudum uyandım iyiyim boğazım ağrıyor sadece.
Muussaaah mmuuuussaahh guullsaah gullsaahh yanlizimm yanlizziiimm yanliiizzzzSananeee anlamıyorsamm
O ne gıMuussaaah mmuuuussaahh guullsaah gullsaahh yanlizimm yanlizziiimm yanliiizzzz
Bu gidişle hafta içi doktora gidece mDikkat et bogaz cok kötü. Ilerlemeden müdahale et
Cekk git bebeğim uzaaklara cek gittO ne gı
Bavulunu toplaa bebeğimmm çekk gitttCekk git bebeğim uzaaklara cek gitt
Seneee iki sifir sifir ikiBavulunu toplaa bebeğimmm çekk gitttiyi düet yaptık
Ooo taş bebekim sendeki enerji kimsede yok kop gel sahne seninAllahım şarkılar türküler, şu gençlerdeki hayat enerjisinden bana da ver yarabbim
Su an ki halimi gorsen acirsin banaAllahım şarkılar türküler, şu gençlerdeki hayat enerjisinden bana da ver yarabbim
Kız dur yaşımızı ortaya çıkarcanSeneee iki sifir sifir iki
Karaoke gecesi bu geceOoo taş bebekim sendeki enerji kimsede yok kop gel sahne senin
Kopuyoruz gençlerrrr ko kop koopppkoppppKaraoke gecesi bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?