Suları buz gibi çağlar delale lorkeeediyarbakiirr guzel baglllaarrr hanimmmeeyyu lorrkkkeeee
Ben 5 yasindayken daha istanbula gelmemistikGördün mü gördün mü paraları basmayı gördün mü
Benimde tam tersi içim 60 dışım 30Su an ki halimi gorsen acirsin banaama icimdeki cocuk eglenmek ıstiyor disim su an 60 icim 0-3 yaş
Bende sabah gidicem işte kalp atışını duymak için.Toplmda 3 defa gittm galiba. Bebegi ve kalp atisini duymamistm ya ondan merk ettm gittm. Bundan sonra ikili test icin gidicm insllh. Ayda bir zaten sonra
PotporiiiiSuları buz gibi çağlar delale lorkeee
Aaa bnm taş bebekime ne olmuş hani bnm genç hatunum nerde nerdeYok be canım nerdeee, ben ölmüşüm ağlayanım yoksavunma mekanizması devreye giriyor uykum var ne sahnesi acaba
O zaman sen takvimi karıştırdınBen 5 yasindayken daha istanbula gelmemistik
İşte melek subaşı aynen beni anlatıyor, söylemesi ayıp 29,5 yaşındayım daha 2 ay var 30 a12-13 vardım ya da yoktum . Melek subasi gibi 30 yohuumm ama 29 varim
Deme oyleee oooyyyeetmenler enerjik oluyorlarBenimde tam tersi içim 60 dışım 30
Liralarım döküldü toplayamadımPotporiiiimurat gilin damindan atlayaaaaamaadiiimm (turkunin devamini bileyince baska turkuyr geçiş hizim )
Yataktayım zaten bebeğimAaa bnm taş bebekime ne olmuş hani bnm genç hatunum nerde nerde. Seni yatağa alalım bacım o zaman
O zaman sen takvimi karıştırdın
İşte melek subaşı aynen beni anlatıyor, söylemesi ayıp 29,5 yaşındayım daha 2 ay var 30 a
Ver gülüm ver 1 kilo 2 kilo gönlünden ne koparsa
Oo yare mektup yazdim yollayamaadimmLiralarım döküldü toplayamadımbildiğim telden çal sıkıntı yok
Ayy ne güzel yaa benim de öğretmenim öğretmen olma sebebimdir hala görüşürüm de şimdi aklıma takıldı ben de güzel kokuyorumdur inşDeme oyleee oooyyyeetmenler enerjik oluyorlarbi de aklima geldi ilk okul ogretmenim cok guzel kokardı anne gibi kokusu vardi cok tatliydi tenefusslerde etrafinda toplasirdik . O kokusunu hic unutmam .
Hahaha bak bunu unutmuştumMatemamtigin iyi olsaydi okula devam ederdim
he bi de bucuk var hayir sen ttaaataattaattaattaa taaşşsin 30 olinca nolmua sanki anlamiyorum
Kac yadindalarAyy ne güzel yaa benim de öğretmenim öğretmen olma sebebimdir hala görüşürüm de şimdi aklıma takıldı ben de güzel kokuyorumdur inşbenimkilerde beni baya inceliyor kolyeme kadar çocuklar çok masum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?