- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Kız dur yaşımızı ortaya çıkarcan
Kafamda hayriye tulbenti arasina nerdeyse patates dilimi koycamKopuyoruz gençlerrrr ko kop koopppkopppp
Delilik o zamandan kalma demek ki2000ler guzeldi ya deli gibi sokakta oyun oynardim bi anim var hic unutmam ben suslu kokona mahalledeki cocuklarla kizlo erkekli karisik yakalamaca oyniycaktik . Ben de giymisim etek deli gibi arka sokaklara kosuyoruz falan yere yapıştım tabi arkamdaki kiz da desi ki git etegini cikar esofman alti giyin dedi daha rahat kosarsin bacagin agrimaz yaninda da mahalleden erkek cocuk vardi . Ben saf çocuğa diyom ki camasirimi gordun mu lan
12-13 vardım ya da yoktum . Melek subasi gibi 30 yohuumm ama 29 varimDelilik o zamandan kalma demek kihemen küçült kendini belki bende küçüktüm o zamanla ha
Sende ki o cesareti ödünnç alabilir miyim madam
Hıyar koy hıyarKafamda hayriye tulbenti arasina nerdeyse patates dilimi koycamcatliyor kafam
Sonuçu guzel olsun da bi daha cesaret edemeyesinHemde nasıııllDeli cesareti
Hele ninnna olasan Allahindan bulaaasssaaannHıyar koy hıyar
Kopsun geceler pelinsu eceler
Geceler geceler zalim gecelerrrr tey tey
Kız iyi hesapla yoksundur 2000de o kadar12-13 vardım ya da yoktum . Melek subasi gibi 30 yohuumm ama 29 varim
Ver gülüm ver 1 kilo 2 kilo gönlünden ne koparsaAl gülüm al ne kadar istersen
19 çık24 yasimdayim su an
Lorke Lorke Lorke hanıme Lorke tililililililiHele ninnna olasan Allahindan bulaaasssaaann
Sonuçu guzel olsun da bi daha cesaret edemeyesin
Lorke Lorke Lorke hanıme Lorke tilililililili
Hicbirini de sevmiyorumHayyy ağzın bal kaymak şekerpare baklava daha ne sevdiğin tatlı varsa yesin inşAllahhhh çok çok çokkkk amiiinnnn inşAllah
Yok be canım nerdeee, ben ölmüşüm ağlayanım yokOoo taş bebekim sendeki enerji kimsede yok kop gel sahne senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?