- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Tek tek alintilayamadim kizlar tek ediyorum lekeler geldi bugün beta baktılar 19.5a düşmüş
Hayirlisi boyleymis
Ben kendime cesaret edemedim aslinda yapilmayacak bisey degiloyle mi dersin
En azından ağır içiyordum hafif ve inceye geçtim canım inşallah Allahım onunda bıtkınlığını verirGünaydin canim..kahve harikada yanindakini begenmedim.keske birakabilsen.
Ananasi cok severim mayhos bi tadi var bayiliirimCanim bu arada bol bol yumurta ye ve ananas ye bulabilirsen. Tüp bebek ve asilamada öneriyorlar bebegin tutunmasini sagliyormus. Eger meyve olarak bulamazsan büyük marketlerde %100ananas sulari var onlardan alip günde 1 bardak icebilirsin. Fazla icme ama ishal yapar .meyvesi 1 dilim suyu bir bardak. Bu arada islem sirasinda kendini hic sıkma bol bol ayetel kürsi oku. Ilk 3gün hatta 6 gün agir iş yapma.doktor hemen normal yasama dönebilirsin desede sen dikkat et. Ben 1gün banyo yapmamistim.kendini ayaklarini özellikle sıcak tut.benim tutmustu aslinda ama kimyasala dönüstu.
Ananasi cok severim mayhos bi tadi var bayiliirimtavsiyen icin cok tesekkur ederimmm Allah razi olsun dikkat edicem bu soylediklerine sonucta tecrübe edinmissin . Kimyasal neden oluyor ki kimyasaldan sonraki ay hemen hamile kaliniyormus normalde. Burda bi arkadas da vardi konuşuyordum kimyasal grcirdikten obur ay normal gebelik yasiyor su an
Ya ben sordum kendi markamı satıyorum dedi siz nasıl sipariş verdiniz acabaInnovitayi ınstagramdan aldım birgebeningunlugunden :)) n11 de yok malesef
Ben innovitadan memnun kalmıştım o yuzde. Aslında onu istiyorum. O marka bazen yanıltabiliyormusKızlar günaydin bazı arkadaslar ovulasyon testi sormus ben laboquiki kullaniyorum 3 4 ay kullandim ve cok memnunum.
En azından ağır içiyordum hafif ve inceye geçtim canım inşallah Allahım onunda bıtkınlığını verir
Aksam iki tesg yaptim biri hassas olanlardan digeri normal test ikisindede silik ciktiInşallah test sorunludur, güzel haberleri bekliyoruz
Ben innovitadan memnun kalmıştım o yuzde. Aslında onu istiyorum. O marka bazen yanıltabiliyormus
Anladım canım ya kararsız kaldım vallaBen innivita hic kullanmadim canim. Ucuz diye laboquik kullandim.her kullandigim ayda pik i yakaladim.
Anladım canım ya kararsız kaldım valla
İşte bulamıyorum canım internette yok geçen ay almıştım şimdi yok hiçbir sitedeCanim daha once hickullanmadiysan innitiva al riske girme
Maşallah canım ne güzell inşallah bizlerde yaşarız bu duyguyuKizlarrr gunaydin bu da benim minik fasulyem
Rabbim hepinizi bu sene bitmeden anne olarak gormeyi nasip etsin kucagimiz beraber dolsun cookk amin
Insallah canim benimMaşallah canım ne güzell inşallah bizlerde yaşarız bu duyguyu
İşte bulamıyorum canım internette yok geçen ay almıştım şimdi yok hiçbir sitede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?