Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kendime cesaret edemedim aslinda yapilmayacak bisey degil oyle mi dersin

Canim bu arada bol bol yumurta ye ve ananas ye bulabilirsen. Tüp bebek ve asilamada öneriyorlar bebegin tutunmasini sagliyormus. Eger meyve olarak bulamazsan büyük marketlerde %100ananas sulari var onlardan alip günde 1 bardak icebilirsin. Fazla icme ama ishal yapar .meyvesi 1 dilim suyu bir bardak. Bu arada islem sirasinda kendini hic sıkma bol bol ayetel kürsi oku. Ilk 3gün hatta 6 gün agir iş yapma.doktor hemen normal yasama dönebilirsin desede sen dikkat et. Ben 1gün banyo yapmamistim.kendini ayaklarini özellikle sıcak tut.benim tutmustu aslinda ama kimyasala dönüstu.

Kızlar günaydinnnn.sonunda evimi yerlestirdim. Amma cok ivir zivir varmis.beynim döndü vallahi. Bu arada regliye 5 gün kalmis necabuk gecti zaman anlamadim bu ay . Reglinin 3.günu bütün testlerimi tamamlatip son birkez aşılama yaptirsammi diyorum.

Ananasi cok severim mayhos bi tadi var bayiliirim tavsiyen icin cok tesekkur ederimmm Allah razi olsundikkat edicem bu soylediklerine sonucta tecrübe edinmissin . Kimyasal neden oluyor ki kimyasaldan sonraki ay hemen hamile kaliniyormus normalde. Burda bi arkadas da vardi konuşuyordum kimyasal grcirdikten obur ay normal gebelik yasiyor su an

Canim aslinda kinyasal olmazdida bende kan pirtilasma sorunu varmis oyüzden oldu. Ben sonrasinda 2.kez denedim ama yumurtam kist oldu. BAK SANA EN ONEMLI TAVSIYEM. YUMURTA CATLATMA IGNESI OLDUKTAN SONRA YUMURTALARIN CATLAMISMI DIYE KONTROL ETTIRIP ASILAMANI YAPTIR.DOKTORLAR genelde gerek yok %99 catlatiyor diyor ve bakmak istemiyorlar. Bir arkadasa catlamamis yumurtaya asilama yaptilar.bende 2 kez catlama ignesi oldugum halde catlamadi yumurtalarim.hatta gecen ay gonalf vuruldum 3 yumurtam oldu kistim oldu. Doktora israr et once baksin.

Bi arkadaşım da yeni hamile olduğunu öğrendiii
ben soğan kürünw başlıcam ya bu ay, o da dikkat et bebek varsa düşüğe sebep aolabilir dedi.
Ama hemen adet bitince başlıcam dedim,
Şöyle söyledi;
Benim bebiş döllenmiş regl olunca yerleşmiş, dedi
Yani regl döneminde yerleşebiliyormuş bebekler

Yani regl kızlar dikkat edin hamile olabilirsiniz
Ve başka bi arkadaşım da adetken hamileymişim dedi geçen yani olabiliyor
Şimdi bende kararsız kaldım
Ama sekiz aydır gelmeuen bebiş bu ay gelmemiştir diyorum ve soğanı yapıcam yaa siz ne dersiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…