Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte bulamıyorum canım internette yok geçen ay almıştım şimdi yok hiçbir sitede

Bak canim bunlar bu ayki testlerim. Valla sabirla regli bittigi gün test yapmaya basladim.bu testler reglinin 24.25.26.günleri.26.günde catladi. Ben hergün sabah 7 gibi ilk idrara cikip sonrasinda sadece kahvaltida 1 cay bardagi cay icip hergün saat 11.00gibi test yaptim.ama hic pes etmedim.cünkü herkesin yumurtlama zamani farkli olabiliyor.

Vaayyy bilmiyordum bunu ben yumurta catlatma ignesi yapilinca catliyor saniyordum

Vaayyy bilmiyordum bunu ben yumurta catlatma ignesi yapilinca catliyor saniyordum

Canim dedigim gibi gecen ay gonalf kullandim 3 yumurtam vardi doktor ikiz üçüz ihtimali olabilir dedi.bende burda bir arkadas uyarmisti yumurtam catlamadan asilama yapmislar diye. Kizcagiz asilamadansonra 15 gun tuttumu acaba dite heyecanlanmisti sonra bir k9ntrole gittiki kocaman kist olmus yumurtasi.bende gidip doktora kontrol olmak istedigimi soyledim baktik duruyor 1 tane daha catlatma ignesi yapildi 2 gün sonra tekrar gittim yine ise yaramamis kist olmuslar. Tabi bu durumu sende yasayacaksin diye bir durum yok %99 catliyormus ama icin rahat olsun. Bu surecler cok maliyetli ve yipratici

Anladım canım memnun kaldıysan bende sipariş veriyim o zaman. Düzgün pik yaptı dimi aynen canım bende yapıcam herhğn inşallah

Nerden aldın n11den mi canım

Bu ay bende soğan yapıcam kuzum beraber başlayalım mı

Aklimda bulunsun iyi ki soyledin yoksa nerden bilebilirim mi catlayip catlamadigini kan pihtilasmasini nasil öğrendin peko bunun icin tedavi falan var mi

Aklimda bulunsun iyi ki soyledin yoksa nerden bilebilirim mi catlayip catlamadigini kan pihtilasmasini nasil öğrendin peko bunun icin tedavi falan var mi

Hergun coraspin 100 luk iciyorum tek ilaci bu. Tekrar hamile kalabilirsemde hergun kan sulandirici igne olucam. Dusunsene 3 yilda 3kimyasalim oldueger erken farkedilseydi üçüde yasayacakti belkide

Hergun coraspin 100 luk iciyorum tek ilaci bu. Tekrar hamile kalabilirsemde hergun kan sulandirici igne olucam. Dusunsene 3 yilda 3kimyasalim oldueger erken farkedilseydi üçüde yasayacakti belkide
Canım kimyasal sağlıklı gebelik olmadığı için tutunamayip düşüyormuş diye biliyorum ben icseydin de belki tutmayacakti ya da sağlıklı olmayacaktı öyle düşünme bence vücudumuz bi nevi korumaya alıyor

Mrblar kızlar bu ay tedaviye devam etmekti niyetim ama vazgeçtim folik asit glukofen ve agnucaston a devam edicem bu ay bal çörek otu tarçın kürünü denicem bklm ovulasyon testi de sipariş vericem hemen boylr denicem bu ay insAllah şifa, vesile olur da nasip olur

Bende soğan kürü yapıcam bu ay sancım çok oluyor iyi geliyormuş soğan suyu

Canim en iyisini yapmissin.bende regli olunca ayni sekilde glikofen hayit hapi folik asit ve ovulasyon testiyle 1 ay daha deneyip kasimda asilama dsnicem. Bal tarcin corekotuna dikkat et.cörekotu bende kist yapiyor

Canim benim kimyasallar kan pirtilasmasi yüzünden oluyormus.tutunma asamasinda kan damarlarda purtilastigibdan beslenemeyip düsüyor dedi doktor. Yinede isyan etmesemde arada aklima geliyor dogsalardi kac yasinda olurlarfi kizmi erkekmi olurlardi diye. Artik hem yaş hem vucut olarak sona geldigimi hissediyorum. Normalde heray hamilelik belirtileri olurdu kafamda gece gundüz kurardim. Bu ay baska seylerle oyalandim belirti falan yok.demekki belirtiler psikolojikmis

Canim bu arada yumurta gelistirici ilaclarin etkisi 2 3 ay süruyormus.gonalf kullanip ilk ayda hamile kalmayip sonraki ay ara verdiginde kendinden hamile kalan cok kisi tanidim burda.insallah seninde öyle olur

İşte bulamıyorum canım internette yok geçen ay almıştım şimdi yok hiçbir sitede
İnnovita artık satışta yok. Aynı hassaslıkta hatta biraz daha geliştirilmiş halini yapıp satışa sundular. Bu sayfaya bak istersen. Sor galiba satışı Instagramadan yapılıyor diye biliyorum sen bu sayfaya sorup bilgi alabilirsin

Eklentiler

• Screenshot_20190922-123901.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 40
Bende soğan kürü yapıcam bu ay sancım çok oluyor iyi geliyormuş soğan suyu
soğan kürünü ben tamamen yapamadmbi türlü ya insAllah şifa olur cnm
Canim en iyisini yapmissin.bende regli olunca ayni sekilde glikofen hayit hapi folik asit ve ovulasyon testiyle 1 ay daha deneyip kasimda asilama dsnicem. Bal tarcin corekotuna dikkat et.cörekotu bende kist yapiyor
hayıt hapı dediğin agnucaston mu içeriğinde yaziyor bununda ben ilk defa denicem cnm bal çörek otu tarçın kürünü hayırlısı olsun
anladm cnm hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla nasip eded insAllah
Canim bu arada yumurta gelistirici ilaclarin etkisi 2 3 ay süruyormus.gonalf kullanip ilk ayda hamile kalmayip sonraki ay ara verdiginde kendinden hamile kalan cok kisi tanidim burda.insallah seninde öyle olur
Ben gonalf kullanmadm cnm klomen kullandm Ama hayrlisi insAllah bnm icinde oyle olur

Amin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…