- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
İşte bulamıyorum canım internette yok geçen ay almıştım şimdi yok hiçbir sitede
Vaayyy bilmiyordum bunu ben yumurta catlatma ignesi yapilinca catliyor saniyordumCanim aslinda kinyasal olmazdida bende kan pirtilasma sorunu varmis oyüzden oldu. Ben sonrasinda 2.kez denedim ama yumurtam kist oldu. BAK SANA EN ONEMLI TAVSIYEM. YUMURTA CATLATMA IGNESI OLDUKTAN SONRA YUMURTALARIN CATLAMISMI DIYE KONTROL ETTIRIP ASILAMANI YAPTIR.DOKTORLAR genelde gerek yok %99 catlatiyor diyor ve bakmak istemiyorlar. Bir arkadasa catlamamis yumurtaya asilama yaptilar.bende 2 kez catlama ignesi oldugum halde catlamadi yumurtalarim.hatta gecen ay gonalf vuruldum 3 yumurtam oldu kistim oldu. Doktora israr et once baksin.
Vaayyy bilmiyordum bunu ben yumurta catlatma ignesi yapilinca catliyor saniyordum
Anladım canım memnun kaldıysan bende sipariş veriyim o zaman. Düzgün pik yaptı dimiEki Görüntüle 2310012 Eki Görüntüle 2310013 Eki Görüntüle 2310014
Bak canim bunlar bu ayki testlerim. Valla sabirla regli bittigi gün test yapmaya basladim.bu testler reglinin 24.25.26.günleri.26.günde catladi. Ben hergün sabah 7 gibi ilk idrara cikip sonrasinda sadece kahvaltida 1 cay bardagi cay icip hergün saat 11.00gibi test yaptim.ama hic pes etmedim.cünkü herkesin yumurtlama zamani farkli olabiliyor.
Nerden aldın n11den mi canımEki Görüntüle 2310012 Eki Görüntüle 2310013 Eki Görüntüle 2310014
Bak canim bunlar bu ayki testlerim. Valla sabirla regli bittigi gün test yapmaya basladim.bu testler reglinin 24.25.26.günleri.26.günde catladi. Ben hergün sabah 7 gibi ilk idrara cikip sonrasinda sadece kahvaltida 1 cay bardagi cay icip hergün saat 11.00gibi test yaptim.ama hic pes etmedim.cünkü herkesin yumurtlama zamani farkli olabiliyor.
Nerden aldın n11den mi canım
Bu ay bende soğan yapıcam kuzum beraber başlayalım mıBi arkadaşım da yeni hamile olduğunu öğrendiii
ben soğan kürünw başlıcam ya bu ay, o da dikkat et bebek varsa düşüğe sebep aolabilir dedi.
Ama hemen adet bitince başlıcam dedim,
Şöyle söyledi;
Benim bebiş döllenmiş regl olunca yerleşmiş, dedi
Yani regl döneminde yerleşebiliyormuş bebekler
Yani regl kızlar dikkat edin hamile olabilirsiniz
Ve başka bi arkadaşım da adetken hamileymişim dedi geçen yani olabiliyor
Şimdi bende kararsız kaldım
Ama sekiz aydır gelmeuen bebiş bu ay gelmemiştir diyorum ve soğanı yapıcam yaa siz ne dersiniz
Aklimda bulunsun iyi ki soyledin yoksa nerden bilebilirim mi catlayip catlamadiginiCanim dedigim gibi gecen ay gonalf kullandim 3 yumurtam vardi doktor ikiz üçüz ihtimali olabilir dedi.bende burda bir arkadas uyarmisti yumurtam catlamadan asilama yapmislar diye. Kizcagiz asilamadansonra 15 gun tuttumu acaba dite heyecanlanmisti sonra bir k9ntrole gittiki kocaman kist olmus yumurtasi.bende gidip doktora kontrol olmak istedigimi soyledim baktik duruyor 1 tane daha catlatma ignesi yapildi 2 gün sonra tekrar gittim yine ise yaramamis kist olmuslar. Tabi bu durumu sende yasayacaksin diye bir durum yok %99 catliyormus ama icin rahat olsun. Bu surecler cok maliyetli ve yipratici
Aklimda bulunsun iyi ki soyledin yoksa nerden bilebilirim mi catlayip catlamadiginikan pihtilasmasini nasil öğrendin peko bunun icin tedavi falan var mi
Canım kimyasal sağlıklı gebelik olmadığı için tutunamayip düşüyormuş diye biliyorum ben icseydin de belki tutmayacakti ya da sağlıklı olmayacaktı öyle düşünme bence vücudumuz bi nevi korumaya alıyorHergun coraspin 100 luk iciyorum tek ilaci bu. Tekrar hamile kalabilirsemde hergun kan sulandirici igne olucam. Dusunsene 3 yilda 3kimyasalim oldueger erken farkedilseydi üçüde yasayacakti belkide
Sayfaya bak incele istersen canım içine sinmezse almazsınAnladım canım bilemedim ya
Bende soğan kürü yapıcam bu ay sancım çok oluyor iyi geliyormuş soğan suyuMrblar kızlar bu ay tedaviye devam etmekti niyetim ama vazgeçtim folik asit glukofen ve agnucaston a devam edicem bu ay bal çörek otu tarçın kürünü denicem bklm ovulasyon testi de sipariş vericem hemen boylr denicem bu ay insAllah şifa, vesile olur da nasip olur
Mrblar kızlar bu ay tedaviye devam etmekti niyetim ama vazgeçtim folik asit glukofen ve agnucaston a devam edicem bu ay bal çörek otu tarçın kürünü denicem bklm ovulasyon testi de sipariş vericem hemen boylr denicem bu ay insAllah şifa, vesile olur da nasip olur
Canım kimyasal sağlıklı gebelik olmadığı için tutunamayip düşüyormuş diye biliyorum ben icseydin de belki tutmayacakti ya da sağlıklı olmayacaktı öyle düşünme bence vücudumuz bi nevi korumaya alıyor
Mrblar kızlar bu ay tedaviye devam etmekti niyetim ama vazgeçtim folik asit glukofen ve agnucaston a devam edicem bu ay bal çörek otu tarçın kürünü denicem bklm ovulasyon testi de sipariş vericem hemen boylr denicem bu ay insAllah şifa, vesile olur da nasip olur
İnnovita artık satışta yok. Aynı hassaslıkta hatta biraz daha geliştirilmiş halini yapıp satışa sundular. Bu sayfaya bak istersen. Sor galiba satışı Instagramadan yapılıyor diye biliyorum sen bu sayfaya sorup bilgi alabilirsinİşte bulamıyorum canım internette yok geçen ay almıştım şimdi yok hiçbir sitede
Tamam canım sağol bakıcamİnnovita artık satışta yok. Aynı hassaslıkta hatta biraz daha geliştirilmiş halini yapıp satışa sundular. Bu sayfaya bak istersen. Sor galiba satışı Instagramadan yapılıyor diye biliyorum sen bu sayfaya sorup bilgi alabilirsin
soğan kürünü ben tamamen yapamadmbi türlü ya insAllah şifa olur cnmBende soğan kürü yapıcam bu ay sancım çok oluyor iyi geliyormuş soğan suyu
hayıt hapı dediğin agnucaston mu içeriğinde yaziyor bununda ben ilk defa denicem cnm bal çörek otu tarçın kürünü hayırlısı olsunCanim en iyisini yapmissin.bende regli olunca ayni sekilde glikofen hayit hapi folik asit ve ovulasyon testiyle 1 ay daha deneyip kasimda asilama dsnicem. Bal tarcin corekotuna dikkat et.cörekotu bende kist yapiyor
anladm cnm hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla nasip eded insAllahCanim benim kimyasallar kan pirtilasmasi yüzünden oluyormus.tutunma asamasinda kan damarlarda purtilastigibdan beslenemeyip düsüyor dedi doktor. Yinede isyan etmesemde arada aklima geliyor dogsalardi kac yasinda olurlarfi kizmi erkekmi olurlardi diye. Artik hem yaş hem vucut olarak sona geldigimi hissediyorum. Normalde heray hamilelik belirtileri olurdu kafamda gece gundüz kurardim. Bu ay baska seylerle oyalandim belirti falan yok.demekki belirtiler psikolojikmis
Ben gonalf kullanmadm cnm klomen kullandm Ama hayrlisi insAllah bnm icinde oyle olurCanim bu arada yumurta gelistirici ilaclarin etkisi 2 3 ay süruyormus.gonalf kullanip ilk ayda hamile kalmayip sonraki ay ara verdiginde kendinden hamile kalan cok kisi tanidim burda.insallah seninde öyle olur
Hamile kalan kardeşlerimin gözü aydın. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. İmanla kuranla sağlıklı bi şekilde büyütmenizi nasip etsin. İnşallah önümüzdeki hafta ben de gebelik müjdemi veririm ve isteyen tüm kardeşlerim hamile kalır amin amin ecmain
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?