Inşallah test sorunludur, güzel haberleri bekliyoruzInsallah degildir yabidaha test yapicam bakalim insallah test bozuktur
Ayy cook uzuldum yaaa, hakkında hayırlısı, inşallah yakın zamanda yeniden kısmet olurKizlar kimyasalmis benim gebelik
Ayy cook uzuldum yaaa, hakkında hayırlısı, inşallah yakın zamanda yeniden kısmet olurKizlar kimyasalmis benim gebelik
Uzayan alıntı bazen gebelik belirtiside olabiliyor, hadi hayirlisiKızlar benim reglime 4 gün var. Normalde 1 hafta kala kasık ağrım hafif göğüs ağrım olur. Ama bu ay göğsümde ağrımıyor kasıklarımda. Tuhaf olan bu gün yoğun bir şekilde yumurta akı gibi uzayan akıntım var. Ve sol kasığımda batma oluyor. Acaba ben geç mi yumurtladım. Bu ay ovulasyon testi de yapmadım kendimi de dinlemedim. Regl e 4 gün varken yumurtluyor muyum acaba ya
Olabilir mi gerçekten hadi hayırlısı bakalımUzayan alıntı bazen gebelik belirtiside olabiliyor, hadi hayirlisi
Labquik gibi bişeydi n11 den almıştım, bu ay birde innovita aldım, bakalım inşallah hayırli gelirKızlar hangi ovulasyon testi markasını kullanıyorsunuz ?
Yaaaa ne güzel bir haber hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahAdet gecikmesi 2 gün ✔
İdrar testi ✔ pozitif
Kan tahlili bta hcg 344.07 ✔
Ultrason ile keseyi görmeyi bekliyorum
Pazar günü doktor bulur muyum acabaa
Instagramdan bir gebenin günlüğü sayfasından innovita markaKızlar hangi ovulasyon testi markasını kullanıyorsunuz ?
Nerden aldın ben n11de bulamadım innovita markasınıdaLabquik gibi bişeydi n11 den almıştım, bu ay birde innovita aldım, bakalım inşallah hayırli gelir
Güvenilirmi peki canımInstagramdan bir gebenin günlüğü sayfasından innovita marka
Güvenilir canım çok ilgileniyor bir gebenin günlüğü moral de veriyor ben kendisini çok sevdim. 2 ay onunla ovulasyon takip ettikGüvenilirmi peki canım
Hayırlısı canım inşallah yakında güzel olur herşeyTek tek alintilayamadim kizlar tek ediyorum lekeler geldi bugün beta baktılar 19.5a düşmüş
Hayirlisi boyleymis
Tamam canım bende alıyım o zaman ondanGüvenilir canım çok ilgileniyor bir gebenin günlüğü moral de veriyor ben kendisini çok sevdim. 2 ay onunla ovulasyon takip ettik
Bu ay kendim istemedim yoruldum kendime zaman tanımak istedim ondan test yapmadım. Regl olursam aşılama yapacağım diye test almadım. Ama nasip olurda gebelik olmazsa yine ondan test alırım
Sayfasını incele istersen canımTamam canım bende alıyım o zaman ondan ☺
Tamam canım bende alıyım o zaman ondan ☺
Canım inceledim mesaj attım kendi markasını sattıgını söyledi innovita satmıyormuş sen nasıl aldınLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Ben kendime cesaret edemedim aslinda yapilmayacak bisey degilCanim gonalf bende kullandim kendim yaptim hep. Bu a4ada bende daha once asilama yaptirdim. Asilama oncesi catlama ignesi yapip yaklasik 3gün cinsel perhiz veriyorlar . Bence catlatma ignesinden 1gün once muhakkak degerlendir.cunku 36saat sonra asilama yapiliyor ama erken catlarsa icerde sperm bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?