Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok iyi cok sukur saglikla devam eder insallahhhh hersey yolinda gider canimcok sevindim senin adina cok erken belli oldu sanki

Aminnn isteyen hepimize nasip etsin inşAllah Rabbim
Herhangi bi sorunun yoktu değil mi bende öyle çok takip yaptırdım olmadı da, şuanki aşama aşılamadayım daha doğrusu beklemedeyim

Cok tesekkur ederiiimmmmm iki gun daha kullan dedi iğnelerini biraz daha buyumesi gerek dedi. Yarin yine kontrole cagirdi bakalim ne olcek

Yaa ben sana dedim hemen catlatma yapmaz diye gel diyo ama bakıyo erken çünkü daha büyüsün güzel yumoslar olsunda spermciklerle bulussun

Yyyaa çeennnnn bundan sonra panda mi olduuunnnnhadi hayirlisi olsun cok sevindim nasil yaptinara beni yigidim
Ben küçük fil eşim minik panda birazda onun resmiyle takılayım dedim
Valla bnde inanamıyorum halen baktım herkes kendi yapmış topiklerde dedim bnm neyim eksik hadi eslem hadi diye kendi kendime gaz verdim yaptım oldu yanımdaydı eşim hayretle beni izledi numeren yok ki

vallaha tebrik ederim

Kizlar c life bitkisel macun icin ne dusunuyorsunuz, şöyle biraz baktim da sanki cok hamile kalan var bu urunle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…