- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Cok iyi cok sukur1 bucuk yıldır deniyorum hiç korunmadim pkoyum üç ay önce falan kimyasal gebelik yaşadım resmen testte gebelik çıktı oyuzden yine hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum. Normalde hiç yumurtlamam olmaz rabbimin sayesinde adetten 3 gün sonra yumurtlama gördüm şuan 11 gundeyim sonuç bu
Amin canım benim rabbim bu duyguyu sana da yaşatsın inşallah. Adetin 12. Günü doktora gitmiştim 18 mm yumurtam varmış 12 - 14 - 16. günleri değerlendir dedi biz de değerlendirdik ve yarım saat popoma yastık koyup yattım o kadar canm
Cok tesekkur ederiiimmmmmiki gun daha kullan dedi iğnelerini biraz daha buyumesi gerek dedi. Yarin yine kontrole cagirdi bakalim ne olcek
Evet çok erken sevinmiyorum yarın testten sonra inşallahCok iyi cok sukursaglikla devam eder insallahhhh hersey yolinda gider canim cok sevindim senin adina cok erken belli oldu sanki
Patir patir ust uste dogurcaz bak görürsünAy ne güzel dedin onu inşallah insAllahh
Bilmiyorm yaa inanılmaz üşüyorum ayaklarım buz tutyorrr resmenNeden canım☺
Biri 15 mm olmus biri sanirim 11 mi dedi 13 mu dedi unuttum onuYaa ben sana dedim hemen catlatma yapmaz diye gel diyo ama bakıyo erken çünkü dahabüyüsün güzel yumoslar olsunda spermciklerle bulussun
Haber verirsin bize o zamanEvet çok erken sevinmiyorum yarın testten sonra inşallah
Bugun yapmazlar mi acildeKesinlikle
Aminnnnnnnnn aminnnnn Aminn kuzmKizlarrr gunaydin bu da benim minik fasulyem
Rabbim hepinizi bu sene bitmeden anne olarak gormeyi nasip etsin kucagimiz beraber dolsun cookk amin
Yyyaa çeennnnn bundan sonra panda mi olduuunnnnL Loriklorik15yusra11 yaptım kızlar yaptım kendi iğnemi yaptım hala elim ayagım titriyor oda ayrı eşim bile tebrik etti beni
Ben küçük fil eşim minik panda birazda onun resmiyle takılayım dedimYyyaa çeennnnn bundan sonra panda mi olduuunnnnhadi hayirlisi olsun cok sevindim nasil yaptin ara beni yigidim
Ben küçük fil eşim minik panda birazda onun resmiyle takılayım dedim
Valla bnde inanamıyorum halen baktım herkes kendi yapmış topiklerde dedim bnm neyim eksik hadi eslem hadi diye kendi kendime gaz verdim yaptım olduyanımdaydı eşim hayretle beni izledi numeren yok ki
Bende c life bitkisel macunu aldım. 3 ay kullandım. Bu ay ara verdim. Bende zaten sorun yoktu herhangi bir farklılıkta hissetmedimKizlar c life bitkisel macun icin ne dusunuyorsunuz, şöyle biraz baktim da sanki cok hamile kalan var bu urunle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?