Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bir sorum olucak. Doktor 1 tane fitil verdi fitili kullandıktan kaç gün sonra ilişki olabilir malum yumurtlama günleri yaklaşıyor da

Benim aci esigim yuksek ben sureci merake diyorum sadece bunuda yaptririnca sonra ne yapicaz az cok doktorlar ayni yolda ilerler
Doktoruna gosterdikten sonra doktor tedaviye baslar ya hap verir ya da igne verir yumurtalarini onceden uyarmak icin sonra catlatma igne sonra sonra asilama
Insallah,saglikla devam eder sen dw bizlere dua et

Kizlar birsey soracagim. Simdi ben sabah kalktim test yaptim ilk birkac dakika baktim negatifti sonra testi dolaba koydum ise gittim. Esim az once dediki yaptinmi test negatifti dedim yok degildir dedi. Aldim testi getirdim onune koydum bak iste pozitifmis yan koymussun akmis dedi yok ya dedim baktim sabah yoktu dedim sizce bir ihtimal varmidir ne diyorsunuz

Bende aynen demistim daha hala veremedim hepsini 9 ay oldu 4 kilo verdim ancak olacak kuzum olacak hatta biz ayni zamanda olacagiz insallah.

Canım nırmal şekilde çekseydin keşke pek anlayamadım ben

Canım bende akan bi silik çizgi görüyorum inşallah vardır

Reactions: BYV
Kızlar merhaba. Bende 16 aylık evliyim pkodan dolayı hiç korunmadık ve tedavi görüyorum. Klomen femara gonal f hepsini kullandım bu ay gonal f le 4 yumurta oluştu aşılama olacaktı ama doktorum hepsi tutar iki tanesini alırım dedi bende ana yüreği dayanamadım ve doğal yoldan denedik. Ekim başı adet olurum diye düşünüyorum eğer tutmamışsa. Ovitrelleyi yaptıktan beri aşırı şişkinlik ve iştah artışı ve göğüs acısı var biraz beklemedeyim dualarım sizinle

Gayet normal gözüküyor canım anladığım kadarıyla
Daha önce bana da doktor pco dedi bende aşırı tuylenme vardı baya ileri boyutta 10 ay diane 35 ve glukofen kullandım ama sadece dheas hormonum yüksekti ih ve fsh normaldi 6 aydır ilaçları bıraktım o zaman demekki doktor yanlış teşhis koydu çünkü benim adetlerim de hep duzenlidir

Canım ben pkoluyum ve lh hep yüksek çıkıyor bazen sadece ultrasonda görülebiliyor ama ultrasonda normalde ve adet düzenliyse yoktur pko

Canım bende görüyorum o çizgiyi ama kaç dakika oldu. Bende yaşadım o yüzden bu testlere hiç güvenim kalmadı hava çizgisi olabiliyor diyorlar saati önemli
Valla canim dedigim gibi sabah ilk birkac dakika baktim ve alelacele ise ciktim. O baktigim sirada yoktu bence. Aksam esime gostermek icin getirdim boyletdi bende anlamadim valla

Valla canim dedigim gibi sabah ilk birkac dakika baktim ve alelacele ise ciktim. O baktigim sirada yoktu bence. Aksam esime gostermek icin getirdim boyletdi bende anlamadim valla
Kuzu ne ümitlen ne üzül diyeyim ama en iyisi kan testi gerçekten ve testi tekrarlamaya faydalı olabilir Allah hayırlısını versin bata kaç gün vardı

Canım ben pkoluyum ve lh hep yüksek çıkıyor bazen sadece ultrasonda görülebiliyor ama ultrasonda normalde ve adet düzenliyse yoktur pko
Geçen sene ih 3 lerde fsh 6 lardaydi ultrasonda da her iki overde milimetrik folukuller gozlenmisttr diyordu bugün doktora sordum overlerin içindeki yumurta hücreleri normal onlar dedi yeni cekildigim ultrasonda overler ve uterus normaldir diyordu bende pkodan dolayı korunmuyirym 2 aydır denedik olmayınca hormonlara baktrayim dedim sevindim valla

Kuzu ne ümitlen ne üzül diyeyim ama en iyisi kan testi gerçekten ve testi tekrarlamaya faydalı olabilir Allah hayırlısını versin bata kaç gün vardı
Amin canim insallah valla hayirli ve saglikli olsun diye surekli dua ediyorum. 2 var canim hayirlisiyla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…