Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım valla ben kendimi bildim bileli pkoluyum ve hep lh yüksek için rahat etsin istiyorsan Bi doktora daha sor istersen

Rabbim yüzünü güldürsün canım valla benimde 4 yumurtam vardı noldu acaba öyle merak ediyorum ki 1 hafta var
4 mu masallah canim insallah en azindan biri tutmustur o yumurta olayina nasil bakiyorsunuz bu ay olmazsa bende bir takibe baslatayim diyorum.

4 mu masallah canim insallah en azindan biri tutmustur o yumurta olayina nasil bakiyorsunuz bu ay olmazsa bende bir takibe baslatayim diyorum.
Canım bende pko var vajinal ultrasonda bakılıyor iğne kullanmıştım 4 yumurta büyüdü pko olunca yumurta çok oluyor keşke tutmasına kolay olsa :) çatlama iğnesi vuruldum ilişkide oldu beklemedeyim. Gn gün takip ettik boyutlarını. Karnım davul gibi hiç böyle olmamıştım ama ümitlen ekte istemiyorum olmazsa öbür ay aşılama olacağım

Allahim hayirli zamanda kucagini doldurur insallah canim.

Batları gecen ciceklerim bilgilendirin bizleri
R Rosa07 tatlım güncelledim hayırlısı olsun

3 asilama sonrasi mi bu devlet destegi nasil oluyor kac para gideriniz oluyor herkes istiyor en kisa zmaanda ama imkanlar el verdigince
Kuzum ben özelde oldum bana aşılama boş iş gibi geldi normal ilişkiden pek Bi farkı yok bir sefer tek denedim aşılamaya devlette de prosedür nasıl hiç bilmiyorum

Canım bi kan ver bat 3 yazan niye silikleşmiş bi değerine baktır
Bat 3 yazan adete 3 gün varken bat 1 yazan adalete 1 gün kala yapıldı canım bugün de adet günüm. Bikaç gün geçsin öyle kan vericem inşallah canım değer biraz yükselsin diye bekliycem

N Nana Ana kuzum bosuna kızma ( ) benim regli normalde 17 eylüldü ama bu ay gec yumurtladigimdan regli tarihimi ileri atti. yani erken test yapmadim. . Dün lekelenmem basladi bu sabahta regli geldi. Yeni bat 22 ekim .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…