- 2 Aralık 2018
- 75
- 57
- 8
- 27
Canım valla ben kendimi bildim bileli pkoluyum ve hep lh yüksek için rahat etsin istiyorsan Bi doktora daha sor istersenGeçen sene ih 3 lerde fsh 6 lardaydi ultrasonda da her iki overde milimetrik folukuller gozlenmisttr diyordu bugün doktora sordum overlerin içindeki yumurta hücreleri normal onlar dedi yeni cekildigim ultrasonda overler ve uterus normaldir diyordu bende pkodan dolayı korunmuyirym 2 aydır denedik olmayınca hormonlara baktrayim dedim sevindim valla
Rabbim yüzünü güldürsün canım valla benimde 4 yumurtam vardı noldu acaba öyle merak ediyorum ki 1 hafta varAmin canim insallah valla hayirli ve saglikli olsun diye surekli dua ediyorum. 2 var canim hayirlisiyla
4 mu masallah canim insallah en azindan biri tutmusturRabbim yüzünü güldürsün canım valla benimde 4 yumurtam vardı noldu acaba öyle merak ediyorum ki 1 hafta var
Canım bende pko var vajinal ultrasonda bakılıyor iğne kullanmıştım 4 yumurta büyüdü pko olunca yumurta çok oluyor keşke tutmasına kolay olsa :) çatlama iğnesi vuruldum ilişkide oldu beklemedeyim. Gn gün takip ettik boyutlarını. Karnım davul gibi hiç böyle olmamıştım ama ümitlen ekte istemiyorum olmazsa öbür ay aşılama olacağım4 mu masallah canim insallah en azindan biri tutmusturo yumurta olayina nasil bakiyorsunuz bu ay olmazsa bende bir takibe baslatayim diyorum.
Yok cnm bu başka doktor zaten senin adetlerin nasilCanım valla ben kendimi bildim bileli pkoluyum ve hep lh yüksek için rahat etsin istiyorsan Bi doktora daha sor istersen
Benim genç kızlığımdan beri düzensizdi hala düzensiz canım tedavi görüyorum adet düzenin olması çok güzel düzenli yumurtlama olduğunu gösterirYok cnm bu başka doktor zaten senin adetlerin nasil
Allahim hayirli zamanda kucagini doldurur insallah canim.Canım bende pko var vajinal ultrasonda bakılıyor iğne kullanmıştım 4 yumurta büyüdü pko olunca yumurta çok oluyor keşke tutmasına kolay olsa :) çatlama iğnesi vuruldum ilişkide oldu beklemedeyim. Gn gün takip ettik boyutlarını. Karnım davul gibi hiç böyle olmamıştım ama ümitlen ekte istemiyorum olmazsa öbür ay aşılama olacağım
Amin canım hepimizin :) Rabbim kimseyi sınamasın beklemek yorucu ama kucağımıza çifter çifter alır bu zor günleri unuturuz inşallahAllahim hayirli zamanda kucagini doldurur insallah canim.
İnsallah balamAmin inşallah canım. Rabbim büyük sıra vizede gelecek inşallah
İnsallah olur ama olmazsa mutlaka cagır canım arcelikler hep problemYok kiz cagirmadim bu solenilenleri yapayim baktim olmadi cagiririm hazir garanti varken
Batları gecen ciceklerim bilgilendirin bizleriGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Eylül
@burcusami bat 24
@Melegim15 bat 25
@hayal alemi bat 25
@elifgulavsar bat 25
B BYV bat 25
@Sibelll16 bat 27
@guzelgunler2019 bat 27
Umutumut82 bat 27
@Hilalkk21 bat 27
@meryem6yrr bat 28
@meryemceeee4141 bat 28
@Elif Colak53 bat 30
Ekim
@Feminas bat 1
@15yusra11 bat 2
@kirmizipatiklikiz bat 2
R Rosa07 bat 3
@Deryakadir bat 4
@Andyou bat 4
@eylem91 bat 5
@BerraAksa_K bat 6
@nurguull bat 11
@Antoryum123 bat 13
@Loriklorik bat 14
@Karakarsu bat 16
N Nana Ana bat 17
@sosmivida bat 17
E Eslem91 bat 17
@rosebatum bat 18
@bocek345 bat 19
@Gonulmeyvesi bat 19
@bi prenses annesi bat 20
@Misst bat 20
@Dostumdostum bat 28
@Cokoprenses83 bat 29
@dilosss_ bat 30
Beybililerimiz
beren20 bat
@tiktaktok bat 1 E
@Babyandmom bat 6 A
@Martilikiz07 bat 9 E
@Ojej bat 11 A
@Seval2321 bat 11 E
@hayalinizle bat 12 A
@Emine Hatayli bat 19 A
@Fatma KTL bat 20 A
@mervecancan bat 20 T
@icecreamm bat 20 E
@Caghla_29 bat 23 A
@emine1115ygt bat 23 A
@Gncgztc bat 24 A
@Sumeyyee__ bat 26 A
@Lepistesb bat 28 A
@Ftskrcm bat 30 A
@zambak189 bat 30 A
Kuzum ben özelde oldum bana aşılama boş iş gibi geldi normal ilişkiden pek Bi farkı yok bir sefer tek denedim aşılamaya devlette de prosedür nasıl hiç bilmiyorum3 asilama sonrasi mi bu devlet destegi nasil oluyor kac para gideriniz oluyor herkes istiyor en kisa zmaanda ama imkanlar el verdigince
Amin inşallahÇok güzeeelll gözlerim doldu şuan ❤❤❤
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bizlere de en kısa zamanda bu durumu yaşatsın inşAllahhh dualarını bekleriz
Bat 3 yazan adete 3 gün varken bat 1 yazan adalete 1 gün kala yapıldı canım bugün de adet günüm. Bikaç gün geçsin öyle kan vericem inşallah canım değer biraz yükselsin diye bekliycemCanım bi kan ver bat 3 yazan niye silikleşmiş bi değerine baktır
Gunaydin kizlar bugün catlamadan sonraki 10gün bitti 11.günde bu sabah elimde kalan son testle yine negatifi gördüm. bembeyaz tertemiz. Zaten bu ay ümidim yoktu artik test yapmak eglence haline geldi etkilenmiyorum. Bugün yarin regli gelir herhalde
Cok sagol canim bilgi verdigin icinDoktoruna gosterdikten sonra doktor tedaviye baslar ya hap verir ya da igne verir yumurtalarini onceden uyarmak icin sonra catlatma igne sonra sonra asilama
Insallah,saglikla devam eder sen dw bizlere dua et
Anladim canim sagolasinKuzum ben özelde oldum bana aşılama boş iş gibi geldi normal ilişkiden pek Bi farkı yok bir sefer tek denedim aşılamaya devlette de prosedür nasıl hiç bilmiyorum
Canım birkaç ay daha olmazsa aşılama dedi doktor. Acaba ben de direkt tüp bebek için para mı biriktirsem bilemedimRica ederim kuzum tüp bebege başladım kuzum iğne kullanıyorum henüz başındayım tedavinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?