Siz nana yazıyorsunuz ya benim cok hosuma gidiyor buNana bugün ilaç alırken test aldım ama yapmayacağım biliyor musun senden korkuma değilhiç ümidim yok bu ay, heryerim ağrıyor yine çünkü
Hatırlıyorum canım unutur muyum sopanıKuzum sen benim sopami hatirliyormusuntamam test yapma ama hani ne oldu pozitif dusunce gucune o kirmiziyi gormeden umutsuz konusmak yok
İşte beklememeye çalışıyorum bakalım gelecek mi benim beybiSiz nana yazıyorsunuz ya benim cok hosuma gidiyor bu❤ Aferin kuzuma birde benden korkmuyormus onada aferin
Bırakın beybiler süpriz gelsin ya biz bekledikce geldikleri yok zaten beklemeyelim keyifleri bilir
Hallettim bugun tatli dille konustum zamanla azalacak öfkesi umarim bi kac ornek gosterince sustuKuzum eşinle aranı iyi tut artık ailende olsa kapınız ayrı eşinle her gün yüzyüze bakıyorsun.bir ömür birlikte olacaksın eşine tmm hayatım de güzellikle kapat konuyu
Ayy bna iki kez baktilar bide rahim filmi 3 aha bu ay adetliyken bakcak 4 kardesim dioki millet dogumda parmaklattirio sen daha hamile olmadan parmaklattirionValla bana bi kere bakildi. Suprz oldu o da bide adetkengozlerimi kapattim dedim sen bilirsin toktor hanim.yarim acik gozle izliodum
Hallettim iki tarafida kirmak istemiorum zaten hep bu dusuncem yuzunden uzuluorum kimse kirilmasin uzulmesinHerkesi bosver sen ne yapmak istiyorsun?
Ayy bna iki kez baktilar bide rahim filmi 3 aha bu ay adetliyken bakcak 4 kardesim dioki millet dogumda parmaklattirio sen daha hamile olmadan parmaklattirionalistim aciom bakio hele rahim filminde hemsire kadin gidio gelio ortuyu kaldirip bakiodu delimi ne örtuyu tutunca birakto bakmayi tobe ya
Diledigin kadar test yapma hakkına sahipsin cicegimfazla ara vermeden kan yaptır bence iki gün sonra
Aayyyyyyyyyyyyyy ne cok sevindim ❤❤❤❤❤❤❤ne tatli bisey ya ne guzel bi duygu allah saglikla gelmesini nasip eylesin insalllahhhhhhEki Görüntüle 2539227 Kızlaar hayırlı akşamlar, benim dünkü kontrolde 10+0 haftasına gelen bebeğimin ultrason resmi çekildi vee bebeğin kalp sesini duyduk çok şükürrr.
Allah'ın hikmeti bu nasıl hızlı atış sanki mini bir makine gibi çalışıordu duyunca sevinçten gözlerim dolduDr. haftasına göre normal dedi 37mm olmuş, Rabbim hayırlı evlat eylesin..
Allah hayırlısıyla en kısa zamanda sizlere de nasip eder inşallah canlarım hepiniz dualarımdasınız ❤
Depremden korkmuyorsun heraldeÖdlek eslemm
Allah razı olsun senden Lorikciğimm. Darısı başınıza olur ins. Amin cümlemizinkiler sağlıklı gelsiinnn..Aayyyyyyyyyyyyyy ne cok sevindim ❤❤❤❤❤❤❤ne tatli bisey ya ne guzel bi duygu allah saglikla gelmesini nasip eylesin insalllahhhhhhmasallah masallah
Amiinn insallahAllah razı olsun senden Lorikciğimm. Darısı başınıza olur ins. Amin cümlemizinkiler sağlıklı gelsiinnn..❣
Yeri degil ama normal mi oldu yokda ek tedavi falanla miAllah razı olsun senden Lorikciğimm. Darısı başınıza olur ins. Amin cümlemizinkiler sağlıklı gelsiinnn..❣
Hayirlisi olsun artik nazli bebelere gelsin sira,sira boy boyKizlar benimde eşimin sperm test sonucu bugün geldi hersey cok iyi cok sükür cok mutlu oldumsimdi artik sadece bu nazli bebelerin keyfini catip gelmesini beklicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?