Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E vitamini kullanınca mı hamile kalmıştın eşimde bugün başladı iyi gelir inş

Evet canım, eşimin test sonuçları kötüydü ileri hız 0dı ama sayı iyiydi ben burdan araştırdm e vitamini keçi boynuzu kürü filan işte, daha kullanalı birkaç hafta olmuştu ki hamile olduğumu öğrenmiştim ama kaybettim bebeğimi, bu ay tekrar kullandı bakalım

Ama sadece e vitamini değil bir hafta filan keçiboynuzu kürü, gece zeytinyağında beklemiş incir ve ben de inofolic kullanmıştım hangisi vesile oldu bilmiyoruz tabiki

Ama sadece e vitamini değil bir hafta filan keçiboynuzu kürü, gece zeytinyağında beklemiş incir ve ben de inofolic kullanmıştım hangisi vesile oldu bilmiyoruz tabiki
Anladım canım demekki işe yarıyor benim eşimin sperm sonucları çok iyi çıktı bir sorun yok ama biz yinede takviyeye başladık e vitaminene bugün başladı keçiboynuzu pekmezi içiyor. İnciri nasıl yaptın canım kuru incir mi bende kuru incir

Evet cnm bir kuru inciri her gece zeytinyağında beklettik sabah yedi, takviyeler işe yarıyor inş çabuk sonuç alırsınız

Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım.bende 13 aylık evliyim ve 11 aydır bebek istiyoruz olmuyor. Bütün testler, rahim filmi sperm testi vs yapıldı hiç bir problem çıkmadı.reglm düzenlidir 27-28 günde bir olur. 16 eylülde regl oldum 21 eylülde sona erdi. Bugün eczaneden ovulasyon testi aldık yumurtlama takibine başlıcam.keci boynuzu pekmezi aldık faydası olur diye. Bana tavsiye edebileceğiniz faydalar ve tecrubeleriniz varsa yardımlarınıza ihtiyacım var. Allah hepimizingönlüne göre versin❤

Bende çook kez baktırdım her gittiğimde artık alıştım doktor demeden ben soyunmaya başlıyorum 3 rahim filmi, h.s l.s ameliyatı ve sonrasındaki kontroller hep alttan şuanda da alttandı muayneler artık beklemedeyim hamilelikte de alttan muayne derse hiç sorun etmem hayırlısıyla gelsinde bebisim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…