Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay anlatti kardesim ve cewremdekiler elini sokan bile oluomus esimin kuzeni parmak atmislar dogumunda doktora tekme attim elini soktu resmen sonra doktorda bna bi saldirdi dio doguruyummu kariylami kavga edeyim bilemedim dio ay degisik seyler

Seninkide masallah mis kuzum direk soyunuom kismina cok guldum ay ne hallere dustuk ya

En iyisini yapıyorsun kuzucum erkenden test yapma akısına bırak insallah ise yarar o vitaminler bebek deposu olur kocana

Allah mucizeni vaktiyle kucagına versin saglıgına kem göz değmesin bebegim Allah razı olsun duaların kabul olsun insallahhh

Masallah kuzucum Allah saglıgına saglık katsın insallah totemde tüm gebelerimiz mevcut

Hosgeldin tatlım hayırlısıyla bebegine kavusursun insallah

N Nana Ana bu ayda olmadi kizlar hayirlisi artık birbirimize dua edelim ben ismimi yazdirmiycam artik biraz uzaklasmak iyi gelir belki Allah hepimizin yardimcisi olsun arada gelirim.. Allaha emanet olun selametle🕊❤
Canıııım hayırlısı böyleymis vaktini bekleyecegiz mecbur insallah kısa zamanda kavusuruz bebislerimize ne zaman istersen buradayız biz özletme

Baskalarını düsündügün kadar kendinide düsün cicegim bu senin en yakınında olsa kendi saglıgına ediyorsun herzaman
Dogru diosun ama ben milleti buna alistirmisim tersini yaptigim anda millet cok degisik dawranio ya bide bn dayanamiom öle kinci degilim kusuom ya yarim saat bile surmez helede o kisi bnle konusmaya calisiosa hemen yumusuom bisey istiolar dayanamiom herkez bu huylarimi bildigi icin cok kaliteli kullaniliorum farkinda olarak kndimi cok koyuyom onlarin yerine ya gercekse ya ii niyertse diom

Sizlere günaydın ciciler
Ben yeni yatmıstım türlü türlü kabus denilecek rüyalar gördüm uyumaya korkuyorum suan
Ayni bn , bu hafta bnde öleyim kuzum yattigin yeri cirp ayaginla ekmek getirmissindir bildigin dualari yada kurandan bi bardak suya dua oku ufle odalara serp icin rahatlicak bn korkunca öle yapiom miss gibi rahatliom bide dusunme ruya oldugunu dusun surekli o gercek degildi bilinc altina onu koy ruyanda bile hatirlicaksin ve korkmayacaksin ruya die dusunup hee bide suya anlat ruyani snra dok suyu yada cesmeyi ac eskiler öle derler alip gotursun die

Seninkide masallah mis kuzum direk soyunuom kismina cok guldum ay ne hallere dustuk ya

Bakma güldüğüme zor zamanlar ama yapcak bişeyim yok o hsg lerdeki çektiğim acıyı ben biliyorum ameliyat zamanında ve sonrasındaki muayneleri ben biliyorum devlet olduğu için birazda hep alttan muayene, hoş şuan özele gidiyorum ama yine alttan muayne etti yumurtaları görmem lazım diyor Allah'tan doktorum bayan

Ya kızlar bu gece iğnemi vuruncam perşembe günü aşılama olcak ilk aşılamada korktuk 1 kez beraber olduk bu kez hergün yapmayı düşünüyorum en azından 5 gün acaba bişey olur mu

Cuma günü başlayıp deneyebilirsin bence bisey olmaz. Bizde 2 gün denedik doktor gün verdi zaten insallah olumlu olur bekliyoruz. ikinci denemen mi olcak aşılama.? Inşallah sıkı sıkı tutunur bu kez bebeğin

Tahmin edebiliorum cnm yapcak bisey yok zaten guluo gecmekden dua etmekden baska rabbim yardimcimiz olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…