- 13 Mart 2019
- 15.846
- 60.838
- 598
Ac karna icmen gerekiyor benim bildigim cnm sabah aksam yemekten once
Ya 5 tl mi gebelik testiBes lira tanesi hadi al bekliyorum merakla
Evet canım biliyorum tamam bklm tamamlarsn insAllah ben başaramadım hiçEvet canım aç karnına ama saraçoplu sabah içemezseniz öğlen de içebilirsiniz diyor
Hatta ben 2 yıl önce yaptığım da öğlen yemeğimden 10 dk önve ve akşam yemeğinden 10 dk önce yapıyorduk
Üc degil hepimiz gebe cıkalım insalllaaahAmin inşallah canımmm bu ay güzel haberler verebilriizzz hissediyorummm
Ekim ayında 3 gebe çıkacak inşallah
Evet canım biliyorum tamam bklm tamamlarsn insAllah ben başaramadım hiç
Tamam tatlım bu kadar bilgi bana yeterliİnş herkes mutlu olsun. Bat 25-26 sı canım emin değilim adetim pek düzenli değil benim. Daha çok yeni anlayacağın :)
İnşallah canımm birden 3 dyesim geldi ından öyl yazdımm inşllah hepimiz hamile kalırızÜc degil hepimiz gebe cıkalım insalllaaah
İnsallah balamAmiiiinn ya insAllah Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin
İnsallah tatlım hosgeldin aramızaGebeyim inşallah bu sene Allahını izniyle
Bir parol icebilirsin canım yumusatır o agrıyı birazPazartesi görünsem iyi olacak. Bir iş yapamadım bugün evde. Eğilip kalkamıyorum. Beynim zorluyor gözüm kararıyor
Evet tatlım 5-10 lira degisiyor ecz göre ama cogunda 5liraYa 5 tl mi gebelik testi
Ben öyle bekliyorum, normalde dün olmam gerekiyordu ama geç yumurtladığım için yarın bekliyorum hatta eminim nerdeyse yarın geleceğinden çünkü tam 14 gün geçmiş oluyor en erken bu akşam olur sanırımKızlaaaar şimdi ben bati yumurtlamaya gore mi beklemeliyim
Gec yumurtladıysan evet erken yum dıysan hayırKızlaaaar şimdi ben bati yumurtlamaya gore mi beklemeliyim
Bİliyor musun ben normalde hiç rüya görmem, görsem de hatırlamam. 5-6 gün önce rüyamda kızımı gördüm. Aynı bana benziyordu, annemin kucağındaydı. Aynı gece annem de bir kız çocuğu görmüş. Kardeşim ev alıyor, biz kız çocuğu kısmettir dedik, ev olayına yorduk. Ancak bu rüyalar sırasında hamileymişim. Son 6-7 gündüe çok rüya görüyoruö ve enteresan şekilde çoğunu hatırlıyoum :)İnsallah balam
Rüyamda cok tuhaf seyler oluyor bir premses annesi yaaa. Annem arkadaslarımın hamile oldugunu görmüs gecen gün rüyasında. Bende hic kafaya takmadıgım halde bu gece 3tane mini mini bebekler gördüm uzun zamandır yüzünü görmedigim arkadasımın 3tane pes pese cocugu olmus ne kadar tatlılar diye alıp bir tanesini kucagımdan hic bırakmıyordum ama sanki benim cocukmus gibi bir hisle uyandım hayır olsun
Sen hic rüya görmeyen biri olarak cok güzel rüyada uyarılmıssın haber niteliginde olmus yani buBİliyor musun ben normalde hiç rüya görmem, görsem de hatırlamam. 5-6 gün önce rüyamda kızımı gördüm. Aynı bana benziyordu, annemin kucağındaydı. Aynı gece annem de bir kız çocuğu görmüş. Kardeşim ev alıyor, biz kız çocuğu kısmettir dedik, ev olayına yorduk. Ancak bu rüyalar sırasında hamileymişim. Son 6-7 gündüe çok rüya görüyoruö ve enteresan şekilde çoğunu hatırlıyoum :)
Sürekli rüya görüyorsan bilmiyorum ama hamileyken gerçekten ilginç rüyalar görülüyor:) belirtilerimden biri buydu benim de :) amin inş yakındır canımSen hic rüya görmeyen biri olarak cok güzel rüyada uyarılmıssın haber niteliginde olmus yani bucok güzel rüyalar bunlar ya belkide kızın olacak kim bilir
Bana gelince sürekli bilinc altımda bebek oldugu icin bebek rüyası gören bir insanım en son iki ay önce ikiz yada ücüzlere hamile oldugumu görüyordumsuanda takmıyorum bebek diye kafama o yüzden sasırdım canım yakındır insallah benimde gebe kalmam
hayır olsun insAllah canmİnsallah balam
Rüyamda cok tuhaf seyler oluyor bir premses annesi yaaa. Annem arkadaslarımın hamile oldugunu görmüs gecen gün rüyasında. Bende hic kafaya takmadıgım halde bu gece 3tane mini mini bebekler gördüm uzun zamandır yüzünü görmedigim arkadasımın 3tane pes pese cocugu olmus ne kadar tatlılar diye alıp bir tanesini kucagımdan hic bırakmıyordum ama sanki benim cocukmus gibi bir hisle uyandım hayır olsun
geç yumurtlama da bende öyle hesaplıyorum ama benim daha yakın adetim bitti hemen yumurtlama oldu cok erken olduğu için bilemedimBen öyle bekliyorum, normalde dün olmam gerekiyordu ama geç yumurtladığım için yarın bekliyorum hatta eminim nerdeyse yarın geleceğinden çünkü tam 14 gün geçmiş oluyor en erken bu akşam olur sanırım
YaaaaaGec yumurtladıysan evet erken yum dıysan hayır
Ay markası ne onun ya ben gecen alıyım dedim 18 tl bir test daha ucuzu yok mu dedim en ucuzu bu dedi, 5 tl lik olanın markası neyEvet tatlım 5-10 lira degisiyor ecz göre ama cogunda 5lira
Ne güzel canımm hayırlı olsunHala inanamıyorum :) burası şans getirdi bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?