Erken yumurtlayınca da erken adet oluyorum ben, geçen ay 11. Gün yumurtam çatlamıştı tam 25. Gün oldum meselahayır olsun insAllah canm
geç yumurtlama da bende öyle hesaplıyorum ama benim daha yakın adetim bitti hemen yumurtlama oldu cok erken olduğu için bilemedim
Yaaaaadaha 19-20 gün var o zmn bata diyelim
Evet tatbikisin deAradigim cevani alana kadar sorarimm
İsmini unuttumKim o neden görmedim ben
Ben de konyadayım senin burda olduğunu bildiğim için sordum dilay göle gittim iki ay önce. Şimdi gebeliğimi geçirebileceğim bi doktor istiyorum. Herkes devlette bi gittiğin doktoru bi daha bulamıyorsun diyor devlet mi özel mi karar veremedimgeçen ay Güler Altıntepe ye gitmiştim Medova hastanesinde gitseydim bu ay farkli doktora gidecektm ama konyadayim ben sen hangi ildesjn
Hadi hayırlısı canım şifa olsun insAllah kaçıncı gunun bugün senin
Sadece iğne 100 tl 850 geliyor işte evet genel olarak bakılırsa ucuz o yüzden şansımızı deniyoruz 2 bin olsaydı denemezdik herhaldeHerşey dahil mi 750 tl yani çok ucuz
Ben para vermiyorumEvet tatlım 5-10 lira degisiyor ecz göre ama cogunda 5lira
Biri benimAmin inşallah canımmm bu ay güzel haberler verebilriizzz hissediyorummm
Ekim ayında 3 gebe çıkacak inşallah
Sadece iğne 100 tl 850 geliyor işte evet genel olarak bakılırsa ucuz o yüzden şansımızı deniyoruz 2 bin olsaydı denemezdik herhalde
Benim de ona benzer bişey oldu canım dün gece peçeteye kan gibi geldi ama pembemsiydi daha çok omdan sonra da kesildi hala sökülmedi normalde de adetimin 24. Günü bugünKızlar benim 27sinde hafif lekelenmem oldu akşam. Şuan da öyle adet olmadım henüz ama minnacık lekeleniyor çamaşırımgeliyor gelmekte olan
Kuzum 6 7 gün diye duymuştum kız ikinci aydan ne bu acelenKizlar erken gebelik testi yumurtlamadan kac gun sonra yapilmali sizce?
Gribim esimi gonderdim oksuruk surubu al cigerim sokulcek diye ilac almis o sira sormus hamilelik durumu olursa ilac sorun olur mu antibiyotik sogukalginligi ilaci kullaniyo diye kadinda bunu yapsin eger varsa gebelik icmesin ilac demis benimki benden heycanliKuzum 6 7 gün diye duymuştum kız ikinci aydan ne bu acelen
Tebrik ederm cnm sglkla ilerlesin insllh. Ben de 2 sene once kullndm roaccutani. Belki uuzn kullnilirsa biraz etkisi olabiir kisirliga. Ben 6 ay kullndm. Cok sukur simdi gebeym.Amin inş... ben belirtilerimi kimsenin kafasını karıştırmak adına yazmıyorum ancak şunları söylemek isterim. Öncelikle polikistik overim. Hastalığın belirtisi adet düzensizliğiydi ancak çok anormal bir düzensizlik değil, örneğin 3 ay 32 günde bir 3 ay 29 günde bir 2 ay 35 günde bir vs diye gidiyordu. Kilo vs sorunlarım yok. Ancak polikistik overden dolayı çok korkutuldum bebeğimin istediğimden geç ve hatta tedavi ile olabileceğine dair. Aslında biraz da bu korkuyla denemeye başladık yoksa sanırım bu seneyi de boş geçerdim çünkü yırtdışındayım, çalışıyorum, burada bana destek olabilecek kimse yok haliyle işi bırakmam gerekecek bebekle birlikte. Onun dışında 4 sene kadar önce fazla büyütülmeyecek ancak aşırı inatçı sivilce problemi yaşadım ve roaccutane isimli ilacı kullandım. Onun da kısırlığa yol açtığı söylenir. Demem o ki böyle şeylere hiç inanmamak lazımmış. Hamilelik sağlıkla devam eder mi bilmem allahın takdiri ama en azından polikistik overi olan biri tedavisiz 2. Ayında hamile kalabiliyormuş bunu gördüm.
Aksam aksam 20 tl bayilmis cocuk dedin mi kakalamicaklari sey yok benimkineGribim esimi gonderdim oksuruk surubu al cigerim sokulcek diye ilac almis o sira sormus hamilelik durumu olursa ilac sorun olur mu antibiyotik sogukalginligi ilaci kullaniyo diye kadinda bunu yapsin eger varsa gebelik icmesin ilac demis benimki benden heycanli
7-10Kizlar erken gebelik testi yumurtlamadan kac gun sonra yapilmali sizce?
Ayy kıyamam geçmiş olsun kuzucum Antalya sogudu mu ya erkenden aman dikkat etGribim esimi gonderdim oksuruk surubu al cigerim sokulcek diye ilac almis o sira sormus hamilelik durumu olursa ilac sorun olur mu antibiyotik sogukalginligi ilaci kullaniyo diye kadinda bunu yapsin eger varsa gebelik icmesin ilac demis benimki benden heycanli
Kız 20 yine iyi 90 na bile var bi bilsenAksam aksam 20 tl bayilmis cocuk dedin mi kakalamicaklari sey yok benimkine
Yok daha tam sogumadi bebegim ama salgin varAyy kıyamam geçmiş olsun kuzucum Antalya sogudu mu ya erkenden aman dikkat et
Cnm yıllarca bekleyenler var yeni tabiki. Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olucakAynen bizee saflık edip istiykruz diye söylüyoruz herkese
Halbuki şuan düşünmüyoruz demek en iyisi de kurtul
Ki bence 1.5 sene çok bir zaman değil diye düşünüyorum
Ve biz daha bebiş isteyeli bir yıl olmadı
Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama işte
Rabbim şifa versin kuzucumYok daha tam sogumadi bebegim ama salgin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?