Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ceryanda kalacak bir durum yaşamadı. Uyku düzenimde bozulmadı bu aralar. Çok yoğun ve yorucu günler yaşadım. Ama bundan daha çok yorulduğum zamanlarda böyle olmadım hiç. Tuhaf bir ağrı
Stres varsa agrı normaldir canım migren baslangıcı olabilir ihmal etme doktora görün

Kızlar bu arada test yaptım rahatladım :)

Soğan kürüne başlıyorum artık
Hayırlısınolsun gülüm üzülme bende bu testi görmemek icin regl günümde lekelenme yasadıgım halde yapmamıstım diger ay yine lekelenme gibi regl yasadım stresten azaldı reglim herhalde büyük ihtimal seninde öyle oldu. Hayırlısını beklemeye devam Allahtan umut kesilmez

Amin inşallah canımmm bu ay güzel haberler verebilriizzz hissediyorummm
Ekim ayında 3 gebe çıkacak inşallah

O zaman seni gebeler listesine alabilirim cicegim hosgeldin aramıza tam bat meydi? hadi gözünüzaydın ya cok sevindim bizlerde daha fazla beklemeden mutlu oluruz insallah

İnş herkes mutlu olsun. Bat 25-26 sı canım emin değilim adetim pek düzenli değil benim. Daha çok yeni anlayacağın :)

Yarın sabah mi başlayacaksın insAllah guzel sonuçlar alırsın ben tamamen yapamadığım halde adetimi öne çekmişti soğan kürü,

Yok bugüj başlıcam şimdi bi bardak uatmadan bi bardak içicem hatta topik açayım belki birliktr yapcağım birileri olur hatırlatırız birbirimizee

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…