Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim 1kizim var, 6 ay öncede 5 aylık bebeğimi kaybettim banada sormaya başladılar : bebek yok mu bebek??? Yani emin olsunlar onlardan daha cok istiyorum ama napalim yani henüz yok, biraz daha dinlenelim diyorum bende, 1 de olsa düşmüyorlar, 2 de olsa düşmüyorlar en iyisi kimseyi takmamak, sanki Allahın verdiğini unutuyorlar arada hatırlatmak lazım

Dilay gök korucu mucnm gittigin doktor dilay gol duymadım ben hic vala devlete tedavi ixin randevu bulmak zor oluyor qcikcasi ben tedavi icin ozelu tercih edicek gibiyim bu ay da olmazsa ama hamile kalinca insAllah belki devlete giderim

Ah benim de en çok anlayamadığım iki insanın yatak odası mevzusunu neden bu kadar kurcalıyorlar acaba
İnsanlara bu hakkı kendilerinde nasıl bulduklarını sorasım geliyor ama ben onlar gibi hadsiz olamıyorum ne yazıkki

Boşver canım hiç duymamış gibi hayatına devam et

Aynen öyle ne kadar meraklı insanlar ya

Gök yanlış yazmışım
O doktora da iyi diyorlar ama infertilite tüp bebek bölümüne bakıyor gebelik olunca bakmıyor devlette hiç tavsiye edeceğim doktor yok açıkçası kızımda Ayfer bala vardı Faruk Sukan da oraya gittim ama çok çok ilgisiz geldi bana 36 haftalık olduğumda doğuma girdim ben ve kendim gitmesem açile belki sıkıntı olacaktı kordonda düğüm varmış hareketini hissedememistim açılmam varmış bi de üstüne acilde muayene edince öğrendik nst ye ilk kez 36 haftalikken acilde bağlandım ben işin özü bende bilmiyorum hamilr kalınca kime gideceğimi

Sabahtan beri yoktu ama yaklaşık bi saattir hafif kasık ağrılarım var kızlar ay hadi insAllah sağlıkla çatlamıştır bugünü de yıldızladik belime yastık koydum ayaklar yine malum havada yakında komple elimin üstüne kalkacam iki buçuk üç saat sonra abdestimi alır uyurum insAllah

Bebişnn yolunu bulsn inşallah kuzmmm olcakk inşallah inanki

İnşâllah kavuşmuştur yumoşla sperm cnm

Allah korusun ya özele mi gitsem ki ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…