- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
Amin bitanem aminnnRabbim şifa versin kuzucum
Aynen canım içtim bayageç yumurtlayinca adet gecikiyor onu biliyorum tecrübe ettim ama ilk kez erken yumurtlama gördüm bilemedim
Yarılamissin nerdeyse
Aynen canım bilemiyor insan işteAynen öyle şimdiki aklım olsa söylemezdim
Cahillik işte
Benim 1kizim var, 6 ay öncede 5 aylık bebeğimi kaybettim banada sormaya başladılar : bebek yok mu bebek??? Yani emin olsunlar onlardan daha cok istiyorum ama napalim yani henüz yok, biraz daha dinlenelim diyorum bende, 1 de olsa düşmüyorlar, 2 de olsa düşmüyorlar en iyisi kimseyi takmamak, sanki Allahın verdiğini unutuyorlar arada hatırlatmak lazımKızlar biraz moralim bozuk
Bilmiyorum gereksiz mi taktım ama
İnsanların hassas noktaları var ve hiç düşünmeden konuşan insanlar bazen canımızı sıkabiliyor
k.v aradı hal hatır sordu sağolsun sonra ee naptınız doktora gitmediniz mi dedi
Çok sık bebek mevzuusu konusu yapmıyoruz
Bende yok daha gitmedik dedim
Ee bi gidip görünün hangi çağda yaşıyoruz falan dedi anlam veremedim
1.5 sene olacak nerdeyse hiç.bişey yok falan dedi
Bende biz ilk başlarda düşünmedik dedim
Birkaç ay sonra gitmeyi planloyoruz o şekilde konuştuk dedim
Yani geç olmadan gidin falan dedi
Yani tabii ki merak ediyoardır haklı olarak ama bu soruş tarzınu garipsedim
Hangi çağda yaşıyıruz falan ne demek anlamadım
1.5 sene olcaka hala bişey yok gibi sözleri canımı sıktı
Çok sıkıştıranlar varmış
Hayır bizim bebeğimizden millete ne yaa ben kşmseyi merak etmem insalarda özellikle takip ediyor hiç uygun bi davranış değil bence
Sizinle paylaşmak istedim kızlar
Neyse ki burda birbirimize moral oluyıruz
Sanki 9.gün diye hatirliyorumKizlar erken gebelik testi yumurtlamadan kac gun sonra yapilmali sizce?
Dilay gök korucu mucnm gittigin doktor dilay gol duymadım ben hic vala devlete tedavi ixin randevu bulmak zor oluyor qcikcasi ben tedavi icin ozelu tercih edicek gibiyim bu ay da olmazsa ama hamile kalinca insAllah belki devlete giderimBen de konyadayım senin burda olduğunu bildiğim için sordum dilay göle gittim iki ay önce. Şimdi gebeliğimi geçirebileceğim bi doktor istiyorum. Herkes devlette bi gittiğin doktoru bi daha bulamıyorsun diyor devlet mi özel mi karar veremedim
Kızlar biraz moralim bozuk
Bilmiyorum gereksiz mi taktım ama
İnsanların hassas noktaları var ve hiç düşünmeden konuşan insanlar bazen canımızı sıkabiliyor
k.v aradı hal hatır sordu sağolsun sonra ee naptınız doktora gitmediniz mi dedi
Çok sık bebek mevzuusu konusu yapmıyoruz
Bende yok daha gitmedik dedim
Ee bi gidip görünün hangi çağda yaşıyoruz falan dedi anlam veremedim
1.5 sene olacak nerdeyse hiç.bişey yok falan dedi
Bende biz ilk başlarda düşünmedik dedim
Birkaç ay sonra gitmeyi planloyoruz o şekilde konuştuk dedim
Yani geç olmadan gidin falan dedi
Yani tabii ki merak ediyoardır haklı olarak ama bu soruş tarzınu garipsedim
Hangi çağda yaşıyıruz falan ne demek anlamadım
1.5 sene olcaka hala bişey yok gibi sözleri canımı sıktı
Çok sıkıştıranlar varmış
Hayır bizim bebeğimizden millete ne yaa ben kşmseyi merak etmem insalarda özellikle takip ediyor hiç uygun bi davranış değil bence
Sizinle paylaşmak istedim kızlar
Neyse ki burda birbirimize moral oluyıruz
Bklm bende nasıl olacakErken yumurtlayınca da erken adet oluyorum ben, geçen ay 11. Gün yumurtam çatlamıştı tam 25. Gün oldum mesela
GökDilay gök korucu mucnm gittigin doktor dilay gol duymadım ben hic vala devlete tedavi ixin randevu bulmak zor oluyor qcikcasi ben tedavi icin ozelu tercih edicek gibiyim bu ay da olmazsa ama hamile kalinca insAllah belki devlete giderim
Aynen öyle ne kadar meraklı insanlar yaAh benim de en çok anlayamadığım iki insanın yatak odası mevzusunu neden bu kadar kurcalıyorlar acaba
İnsanlara bu hakkı kendilerinde nasıl bulduklarını sorasım geliyor ama ben onlar gibi hadsiz olamıyorum ne yazıkki
Boşver canım hiç duymamış gibi hayatına devam et
O doktora da iyi diyorlar ama infertilite tüp bebek bölümüne bakıyor gebelik olunca bakmıyor devlette hiç tavsiye edeceğim doktor yok açıkçası kızımda Ayfer bala vardı Faruk Sukan da oraya gittim ama çok çok ilgisiz geldi bana 36 haftalık olduğumda doğuma girdim ben ve kendim gitmesem açile belki sıkıntı olacaktı kordonda düğüm varmış hareketini hissedememistim açılmam varmış bi de üstüne acilde muayene edince öğrendik nst ye ilk kez 36 haftalikken acilde bağlandım ben işin özü bende bilmiyorum hamilr kalınca kime gideceğimiGökyanlış yazmışım
Bebişnn yolunu bulsn inşallah kuzmmm olcakk inşallah inankiSabahtan beri yoktu ama yaklaşık bi saattir hafif kasık ağrılarım var kızlar ay hadi insAllah sağlıkla çatlamıştır bugünü de yıldızladikbelime yastık koydum ayaklar yine malum havada yakında komple elimin üstüne kalkacam iki buçuk üç saat sonra abdestimi alır uyurum insAllah
InsAllah tatlım ya Rabbim bekleyen herkese nasip etsin insAllah içlerinde bana da bize deBebişnn yolunu bulsn inşallah kuzmmm olcakk inşallah inanki ❤
İnşâllah kavuşmuştur yumoşla sperm cnmSabahtan beri yoktu ama yaklaşık bi saattir hafif kasık ağrılarım var kızlar ay hadi insAllah sağlıkla çatlamıştır bugünü de yıldızladikbelime yastık koydum ayaklar yine malum havada yakında komple elimin üstüne kalkacam iki buçuk üç saat sonra abdestimi alır uyurum insAllah
İnşaAllah kuzmmInsAllah tatlım ya Rabbim bekleyen herkese nasip etsin insAllah içlerinde bana da bize de
Ay insAllah bulussunlar artık biz şekilden şekile giriyoruz yolu bulsunlar diye beğenirler birbirlerini de döllenme olur insAllahİnşâllah kavuşmuştur yumoşla sperm cnm
İnşâllah kuzum ya 14 gün sonra müjdeyle gel bizeAy insAllah bulussunlar artık biz şekilden şekile giriyoruz yolu bulsunlar diye beğenirler birbirlerini de döllenme olur insAllah
InsAllah canımİnşâllah kuzum ya 14 gün sonra müjdeyle gel bize
Allah korusun ya özele mi gitsem ki yaO doktora da iyi diyorlar ama infertilite tüp bebek bölümüne bakıyor gebelik olunca bakmıyor devlette hiç tavsiye edeceğim doktor yok açıkçası kızımda Ayfer bala vardı Faruk Sukan da oraya gittim ama çok çok ilgisiz geldi bana 36 haftalık olduğumda doğuma girdim ben ve kendim gitmesem açile belki sıkıntı olacaktı kordonda düğüm varmış hareketini hissedememistim açılmam varmış bi de üstüne acilde muayene edince öğrendik nst ye ilk kez 36 haftalikken acilde bağlandım ben işin özü bende bilmiyorum hamilr kalınca kime gideceğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?