Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah korusun ya özele mi gitsem ki ya
Özel de çok isim var bilinen eşimin işlerde sıkıntı olmazsa belki bende ozele devam ederim malum bi de bizim vatanımızda bizden fazla üreyen kişiler var onlar bizden fazla her yerde var hayırlısı olsun insAllah bi hamile kalalım da
Telefonumda iki ayrı adet takvimi uygulamasi var birinde ovu testini pozitifini girince adet tarihi değişti biri aynı kaldı bklm hangisi yanilcak flo olana gebelik takvimi yaptım insAllah gerçeği de nasip olur 2.haftanin 3. Günü diyor

Hadi inşallah canım. Flo ya iyi diyorlar. Ben bu ay indirdim başka takvim kullanıyorum onunla şuan aynı gidiyor.

Aayy şu insanlar bebek yokmu bilmem ne diye soruyolarya öyle bi uyuz oluyorum kii resmen milletin çinselliğini soruyolar yanii
Hadi inşallah canım. Flo ya iyi diyorlar. Ben bu ay indirdim başka takvim kullanıyorum onunla şuan aynı gidiyor.
Bende Flo kullanıyorum baya iyii bencede

Batları gecen ciceklerim ne hallerdesiniz anlatın acıklayın lütfenn

Benim de ona benzer bişey oldu canım dün gece peçeteye kan gibi geldi ama pembemsiydi daha çok omdan sonra da kesildi hala sökülmedi normalde de adetimin 24. Günü bugün
Test yaptın mı? Benim 28inde olmam gerekiyordu hala olmadım. Bu sahah test de yapmadım ama dün yapmıştım. Negatif

Batları gecen ciceklerim ne hallerdesiniz anlatın acıklayın lütfenn
Nanacım yumurtlamaya göre bugün olmam gerekiyor zaten günlerdir belim ağrıyor gelir diye düşünüyorum çünkü dün antibiyotik kullanacağım için test yaptım negatif çıktı, beklemedeyim yani. Yarın için doktoruma randevu almıştım reglin 2. Günü olacak diye ama gece gelirse 1. Gün mü oluyor bakalım doktor ne diyecek

Günaydınnnn kızlar
Noruyonz ben kahvaltı faslını bitirdim ve yatistayim bulaşık makinesi bitsin bosaltip yenilerini doldurmayi planliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…