- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Peki doktora gitmeyi dusunuyon mu bu ayMalesef canım an itibariyle reglin 1. Günü başladı, sizi de an be an gelişmelerden haberdar ettim resmenyeni bat 26 ekim canım
Günaydıngooodd morningg kkadinnnnlllllaaaaaaaaaağğ nörüyorunuz neptiiiiniiiiizzz
Aynen canım zamanında oluyosun en azından şükür benceYok benimkini geciktirmemişşimdi çıktım lavabodan, kırmızı kartı yemişim buna da şükür zamanında geldi
Ayni ev isiGünaydınaynı işte ev takılması sen nasılsınn
Ciddenmiiii hiç anlamadım uyuyodum valla iyice tıstım dün olmuştu ama bugünü bilmiyorumAyni ev isikiz yine bugun de deprem olmus ya saat 9 da 3. 8
Geçmiş olsun canım herkes de aynı olacak diye bir şey yok. Ben de öyle oluyor.mecburen kullancan iyi olmak içinEyvah eyvah keşke adeti bekleseydim ama resmen yutkunamıyordum ki, dün kullandım sadece hemen bırakıyım madem yarın doktoruma da söylerim bakalım ne diyecek
Canım ben zaten 2 hafta önce randevu almıştım reglin 2. Gününü hesaplayıpPeki doktora gitmeyi dusunuyon mu bu aybu ay herkes doktor yolunda
Geç döllenme fln filan olur diye bekliyim diyorumBence daha fazla bekleme testin varsa yap, benim bat bugün ama dün yaptım bilenegatif gördüm ama olsun
İnsallah üstüne görmedir der araya bir fitne sıkıstırıp kacarımMalesef canım an itibariyle reglin 1. Günü başladı, sizi de an be an gelişmelerden haberdar ettim resmenyeni bat 26 ekim canım
Korkamyin kiz ablam da oyle paranoyak oldum diyor gpzum hep avize de diyorCiddenmiiii hiç anlamadım uyuyodum valla iyice tıstım dün olmuştu ama bugünü bilmiyorum
Pelvik ne kizCanım ben zaten 2 hafta önce randevu almıştım reglin 2. Gününü hesaplayıpyarın 3buçukta randevum var, aile hekiminde hormon testi yaptırmıştım ama prolaktine bakılmamıştı hem ona baktırcam hem pelvik ağrım çok oluyor onu soracağım işte genel olarak baksın bakalım en son mayısta gitmiştim kontrole
Aynen panik atak oldum geçen gece eşimi sürttüm kalk değrem oluyo diye biley oldugu yok oysakiKorkamyin kiz ablam da oyle paranoyak oldum diyor gpzum hep avize de diyor
Pelvik ne kizkadin olmak ne zormusssssss yaa
Ayyy yazik ya ben korkmuyorum tek korkum uykuda yakalamasiAynen panik atak oldum geçen gece eşimi sürttüm kalk değrem oluyo diye biley oldugu yok oysaki
Yok canım ben üstüne görme olayına inanmıyorum, hamileysen ve az bir kanaman olduysa o yerleşme kanamasıdır ama adet gibi uzun bir kanama olduysa hamile değilsindir bu kadar basitİnsallah üstüne görmedir der araya bir fitne sıkıstırıp kacarım
Kız vajina yanındaki kemikler işte reglden 10 gün önce başlıyor zonklamaya, lüzumsuzKorkamyin kiz ablam da oyle paranoyak oldum diyor gpzum hep avize de diyor
Pelvik ne kizkadin olmak ne zormusssssss yaa
Hhaaa anladimKız vajina yanındaki kemikler işte reglden 10 gün önce başlıyor zonklamaya, lüzumsuz
Benim bugun bel agrim varKızlar çok sıkıldımne zormuş beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?