- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Varsa gelmesin yoksa gecikmesin insAllah cnmEvetama korkuyorum
Kuzu bu iğneler beni mafetti şişkinlik gaz sancı şişlik olunca iğne yerleri zonkluyor son verdigi iğneler çok berbat mide bulantısıda cabası resmen şişlikten 3 4 kilo daha fazlayım tartıda bile Rabbim hiçbirinize yaşatmasın bünyem zayıf ondan galibaNasil iyi degilsin
Vallaha artik saliyoruz herseyide yeter gun gun saydigimiz
Aynen artık bebişin doğması için gün sayalım yaNasil iyi degilsin
Vallaha artik saliyoruz herseyide yeter gun gun saydigimiz
Bugun muydu kizçeee bi test neyin yapiversen yaBen bugünü bi geçiremedim WC de yatcam geldi mi gitti mi noldu diye
Cok haklisin vallaha sikma canini bebisi dusun sonunun guzel olacagini düşün insallah sefasini surersin bu gunlerin ❤❤Kuzu bu iğneler beni mafetti şişkinlik gaz sancı şişlik olunca iğne yerleri zonkluyor son verdigi iğneler çok berbat mide bulantısıda cabası resmen şişlikten 3 4 kilo daha fazlayım tartıda bile Rabbim hiçbirinize yaşatmasın bünyem zayıf ondan galiba
Aynen günler gecmiyor .hayal bile edemiyorum kendimi gebelik o kadar yani karnimi sis hayal etmeye calisiyorum yok ya olmuyorAynen artık bebişin doğması için gün sayalım ya
İnşâllah kuzum ya bide yarından korkuyorum ya bayıltacaklar ama elimde değil korku varBugun muydu kizçeee bi test neyin yapiversen ya
Cok haklisin vallaha sikma canini bebisi dusun sonunun guzel olacagini düşün insallah sefasini surersin bu gunlerin ❤❤
Aynen günler gecmiyor .hayal bile edemiyorum kendimi gebelik o kadar yani karnimi sis hayal etmeye calisiyorum yok ya olmuyor
Bayilican zatin bisey hiisetmezsinİnşâllah kuzum ya bide yarından korkuyorum ya bayıltacaklar ama elimde değil korku var
Sonrasında yine iğne varmış yapılacakBayilican zatin bisey hiisetmezsin
Gercekten mi Allah sabirlar versin kuzuummSonrasında yine iğne varmış yapılacak
Noldu canım hayırdır?Kuzum iyi değilim arada okuyorum ama yazmadım evde yatıyorum
Yumurta toplama işlemi mi var yarın ?İnşâllah kuzum ya bide yarından korkuyorum ya bayıltacaklar ama elimde değil korku var
Gercekten mi Allah sabirlar versin kuzuummSonrasında yine iğne varmış yapılacak
Doktorumdan duymadım henüz ama olan kişilerle konuşuyorum onlardan duydum bu sefer kalçada Amin kuzum aminGercekten mi Allah sabirlar versin kuzuumm
Evet cnm yarın sabah 9.30 daYumurta toplama işlemi mi var yarın ?
Dualarim seninlllleeee kuzzuummDoktorumdan duymadım henüz ama olan kişilerle konuşuyorum onlardan duydum bu sefer kalçada Amin kuzum amin
Allah razı olsun bebeğim sende durumlar nasıl ilaç bişey verdi mi doktorunDualarim seninlllleeee kuzzuumm
Bende durumlar bugünde belim agrimaya basladi . 3. Gunum . Ilac falan vermediAllah razı olsun bebeğim sende durumlar nasıl ilaç bişey verdi mi doktorun
Yok testlere para vermeme kararı aldım çok geçerse doktora gitçemBugun muydu kizçeee bi test neyin yapiversen ya
Cok haklisin vallaha sikma canini bebisi dusun sonunun guzel olacagini düşün insallah sefasini surersin bu gunlerin ❤❤
Aynen günler gecmiyor .hayal bile edemiyorum kendimi gebelik o kadar yani karnimi sis hayal etmeye calisiyorum yok ya olmuyor
Gelmedi mi daha bugun gelmesi mi gerekiyorduYok testlere para vermeme kararı aldım çok geçerse doktora gitçem
Bugün gelmesi gerekiyordu gelmediGelmedi mi daha bugun gelmesi mi gerekiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?